ببخشید! من که گفتم اصلا" با هوش نیستم.نقل قول:
نمی دونم چرا فکر کردم شما گفتید بازتاب خود آلدرین!
به هر حال این هم نظری هست برای خودش.
من این کامنت رو صرفا" جهت اطلاع دوستانی که میگفتن روس ها چرا واکنشی نشون ندادن گذاشتم.
یک گروه عکاس حرفه ای یک عکس رو کاملا" شبیه سازی کردن و در آخر هم نتیجه رو منتشر کرده بودند که من اینجا انعکاس دادم و فقط گفتم کدوم به حقیقت نزدیکتر هست؟ همین.
به نظر خود من برسی اونها قابل اعتنا هست. چون حتی جزئی ترین نکات رو هم رعایت کردند.
شما که توقع ندارین NASA یه پروژکتور بزاره رو تاج آپولو! تا شما پی به دروغش ببرید!نقل قول:
مشخصاً هیچ اثری از پروژکتور ادعایی شما و همفکرانتون در تصویر، حتی پس از ادیت با فوتوشاپ دیده نمیشه...!
بنده هم پاسخ احتمالات شما رو دادم.نقل قول:
درباره اون 3 عکس هم من نمیدونم دیگه چطوری توضیح بدم که شما زیاد به خودتون زحمت توجیح کردن یا پیچوندنشون رو ندید. پس اصولاً به همین خلاصه میکنم:
من احتمالات رو گفتم که میتونن باعث چنان اثری در اون نواحی کوچک اون 3 عکس شده باشن.
فکر میکنم زیاد بلد نبودین از دکتر گوگل استفاده کنید!نقل قول:
از نظر اهمیتی، یعنی حتی برای همفکران شما هم مشخص بوده که روی این عکس مانوری نمیشه داد و ازش نتیجه ای گرفت و بحثی در اینترنت درباره ـش نیافتم (دقت کنید "بحث" یعنی جاییی که همه آزاد باشن نظر بدن نه سایت یه آدم نامعین که فقط نظر خودشو گفته // که همینم نیافتم!)...
به همین دلیل میگم "خوب حالا که چی؟ مشخصاً ایراد فنیه؛ حالا علتش چی میتونه باشه رو به این راحتیا نمیشه تشخصی داد و افراد حرفه ای رو میطلبه. اصولاً به تئوری توطئه ی شما هم نه چیزی اضافه میکنه نه کم".
وگرنه حداقل اینها به چشمتون میخورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این آخری به نکته ظریفی اشاره کرده.
اون خط قرمز امتداد بدنه آپولو هست که از اون به این طرف قائدتا" نباید خورسیدی دیده میشد! ولی میبینیم که قرص خورشید کامل هست!! و هاله اون هم همچنین!!
اگه برین دنبالش احتمالا" شاید پاسخ مستند دلیل افتادن سایه ها روی +ها رو به این شکل و شمایل در عکسهای NASA پیدا کنید!
مطلبی که بنده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم:مطلبی که شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتید:نقل قول:
طرح اولیه دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط ناسا تهیه و به شرکت هاسل بلاد داده شده تا اون رو بسازه. با توجه به فیلمهای گرفته شده از ماموریتهای آپولو در دمای منفی n تا مثبت n درجه سطح ماه،تشعشعات کیهانی و ... از همه مهمتر داغ شدن دوربین و نگاتیو داخل دوربین اونهم در خلاء! و... اینکه دوربینی با نگاتیو توانایی عکس برداری و ضبط فیلم در چنین شرایطی رو داشته باشه اما بعد از سفارش NASA خبری از اختراع چنین محصول ارزشمندی و عرضه اون در بازارهای تجاری به گوش نرسه! مشکوک نیست؟ که مطمئنا" اگر این طور میشد اون شرکت می تونست پول کلانی از فروش اون دوربینها به جیب بزنه ولی این اتفاق نیفتاد!
و استناد شما هم به این سه لینک هست:نقل قول:
با مدل مشابهی که در بازار عرضه شده بود، در 4 مورد بوده.
- لنزش
- هم بدنه و هم 2 خشاب فیلم، با نقره پرداخت شده بودن تا در برابر تغییرات دمایی (از خورشید کامل تا سایه)، مقاومت بالاتری داشته باشن.
- کار گذاشته شدن یک Reseau plate (صفحه ای شیشه ای که روش + های مویی چاپ شدن برای محاسبات دقیق بعدی) در ناحیه میانی دوربین، دقیقاً در محل اتصال خشاب فیلم، به طوری که فاصله فیلم و صفحه مدرج، 10 میلی متر بوده.
- برای هدایت الکتریکی و جلوگیری از آسیب دیدن فیلم به خاطر الکتریسیته ساکن و نبود رطوبت هوا در فضای خلاء، یک سمت از Reseau plate که به طرف فیلم بوده، با لایه ی بسیار نازکی از یک رسانا پوشانده شده تا الکتریسیته ساکن رو به بدنه منتقل کنه...
در اولین لینک یک نفر داره با نمونه معمولی این دوربین کار میکنهنقل قول:
گوگل دوست شماست! :
اصولاً چیزی به نام "تحقیق قبل از باور" برای شما تعریف شده؟!
در دومین لینک عکس های دوربین هست
در سومی که یکم پر بار تر بود اطلاعاتی داده شده راجع به این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم شما ضمن اینکه مدل دوربین رو اشتباه متوجه شدید، معنی این جمله رو هم درست درست متوجه نشدین:
"اینکه دوربینی با نگاتیو توانایی عکس برداری و ضبط فیلم در چنین شرایطی رو داشته باشه"
برای بار سوم:پس اگه به نظر شما وقت گذاشتن برای افرادی مثل من حماقته، از انسان فرهیخته ای مثل شما بعید هست که با توجه به اینکه وقتتون هم با ارزش هست به این حماقت ادامه بدید و در این تایپیک کامنت بزارید.نقل قول:
در کل بحث با شما در همه زمینه یه راه بی پایان بیهوده ـس...
این چه جور جاذبه ای هست که روی مثلا" فضانورد ها تاثیر گذاشته و باعث شده ردشون در خاک مثلا" ماه مشخص بشه،ولی روی اون ماهنورد تاثیر نگذاشته!!!نقل قول:
خوب باز هم مشخصه که شما در سطح بالای علمی ای قرار دارید که به نظر میاد چیز خاصی از میزان جاذبه در سطح ماه و خاک بسیار نرمش نمیدونید...
اصولاً چیزهایی که مؤید نظرات شما نباشند ازشون به عنوان "ادعا" یاد میکنید و روی هر چیزی که عقاید شما را کاملاً تأیید کنند فقط نام "علم" میگذارید.
این نشانگر ذهن بسته شماست که...
با این مطلبتون من رو یاد قالیچه سلیمان انداختید!!
پس به اون چند نفر بگید که نتایج تحقیقات و کشفیات خودشون رو برای وبسایت معتبر PHYS.ORG ارسال کنند!نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
البته بیشتر مشکلات ما به خاطر همین سرسری نگاه کردن به اطرافمون هست.
آره اون کامنت رو ویرایش کردم و چند تا عکس بهش اضافه کردم.چون بعضی دوستان اصلا" به خودشون زحمت نداده بودن که همون منبع رو یه نگاهی بهش بندازن.
از اینکه شما و تک وتوک دوستان دیگه صادقانه نظراتتون رو به دور از هر تعصبی بیان میکنید ممنونم.
............
اما جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان!
بنده خیلی دوست داشتم که قبل از اینکه اظهار نظر میفرمودید، اول پاسخهای شما رو درباره این عکس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دیدم!...........
.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان!
بی صبرانه منتظر PDF پاسخ های مستند شما به تک تک کامنت های بنده هستم.
آماده شد لینکش رو توی وبلاگم کامنت کنید.آدرسش رو که دارید!
فعلا" .