من هم 46EX-700 رو پيشنهاد ميكنم. مدل nx اگرچه امكانات بالاتري داره ولي به نسبت اختلاف قيمتش نمي ارزه.نقل قول:
Printable View
من هم 46EX-700 رو پيشنهاد ميكنم. مدل nx اگرچه امكانات بالاتري داره ولي به نسبت اختلاف قيمتش نمي ارزه.نقل قول:
اگر وايرلس usb بخواهيد بله! ولي با كابل lan فرقي نداره.نقل قول:
سلام
من ex700 دارم اونو با ورژن sony_tvupdate_2010_0477_gal_ آپگرید کردم الان منوی دیجیتال تی وی از بین رفته چیکار کنم. ضمنا فکتوری ریست هم کردم.
نقل قول:
بعد از ریست فکتوری شما باید کشور رو استرالیا انتخاب کنید تا منوی دیجیتال TV فعال شود .
چطوری میتونم خروجی بگیریم برای تی وی دیگه.متاسفانه خروجی صدا و تصویر نداره این تی وی؟؟؟؟؟
خروجي صداي ديجيتال با فيش OPTICAL داره وخروجي صداي آنالوگ هم داره كه درست زير ورودي مونيتور قرار داره و زيرش هم نوشته VAR/FIX خروجي تصويرش هم كه روي پنل هست قاعدتا!!!:31::31::31:نقل قول:
ولي از شوخي گذشته هيچ tv رو من نديدم خروجي تصوير داشته باشه اگر دوستان كسي ديده بگه ما هم بدونيم.:20:
مهندس جان اکثر تی وی های قدیمی دارن:21:نقل قول:
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
حالا یه سوال قابلیت ضبط کردن رو هم داره؟؟؟؟؟؟؟
-متاسفانه اكثر HDTV هاي امروزي خروجي تصوير ندارند ودر CRT ها به وفور وتقريبا همه داشتند :46:نقل قول:
-با اجاز ه از دوست بزرگوار MGOLCHIN13 اين HDTV قابليت ركورد رو نداره مثل خيلي از مدل هاي ديگه
خواهش ميكنم. ... شرمنده ميكنيد.نقل قول:
با سلام ex700 دارم
روش استفاده از ----t چگونه است؟ لطفا توضیح کوتاه و مفید