عزیزم باید اون تله هرو بیاری بزازی جلوش خودتم وایسی تا خواست بزنه فرار کن می زنه یه دستش میپره فک کنم یه 5 یا 6 تا دست داره باید همشونو نابود کنینقل قول:
Printable View
عزیزم باید اون تله هرو بیاری بزازی جلوش خودتم وایسی تا خواست بزنه فرار کن می زنه یه دستش میپره فک کنم یه 5 یا 6 تا دست داره باید همشونو نابود کنینقل قول:
تلهِ خیلی بالاست .. دستم بهش نمیرسه / / / چیکار کنم ؟نقل قول:
میتونی یه عکس بزاری ببینم من خیلی وقت پیش بازی کردم یادم نیست یه چندتا عکس بزارنقل قول:
سه بار باید در مقابل حمله عنکبوت جاخالی بدین. ضربه های پای اون باعث میشه تله آخر سر بیفته رو زمین...نقل قول:
دو سه بار برو جلو که عنکبوته بزنت تا خواست بزنه در برو دوبار که اینکارو کنی تله میوفتهنقل قول:
ولی چه جالب بود اینجاش . کسی واسه بار اول هیچ فکر میکرد که اون شاخه ها عنکبوت باشه ؟نقل قول:
LOLنقل قول:
ولی چه جالب بود اینجاش . کسی واسه بار اول هیچ فکر میکرد که اون شاخه ها عنکبوت باشه ؟
شبیه شاخه بود اول که دیدمش ... فعلا دارم میرم جلو / بازیه باحالیه فقط یه مقدار بدون موسیقی حوسلم سر رفته ...
من یه جا گیر کردم...اونجایی که یه اره ی گرد میاد طرفت،از روش پریدم ولی موقع برگشت نمیدونم باید کجا برم؟؟؟!!!!
همون مسیری رو که اومدی برگرد یعنی باید دوباره از روی اره بپری و ادامه بدی.نقل قول:
میتونی عکس بذاری؟نقل قول: