کیفیت عکس FZ40 و FZ100 کمتر از FZ35 نیست فقط کمی نویزش بیشتره که اونم
بدلیل داشتن پیکسل بالاتره ولی زوم و کارایی بهتری نسبت به FZ35 دارن که
خریدشون رو توجیح میکنه :46::5:
Printable View
کیفیت عکس FZ40 و FZ100 کمتر از FZ35 نیست فقط کمی نویزش بیشتره که اونم
بدلیل داشتن پیکسل بالاتره ولی زوم و کارایی بهتری نسبت به FZ35 دارن که
خریدشون رو توجیح میکنه :46::5:
470 چه خبره :13: نمیارزه :41:نقل قول:
تو بازار تهران باید کم تر از 450 باشه (fz35)
به SX30 هم فکر کنید :46: دوربین خوبیه
یا G12 یا LX5 (اگر زوم 7 و 5 کم نباشه براتون)
:40:
در مورد FZ100 درست میگید ... خیلی نویز داره و کلا رنگا رو بهم میریزه ... ولی FZ40 در بعضی موارد حتی بهتر از FZ35 عمل کرده ... من دیروز خواستم FZ40 سفارش بدم که یهو چشم خورد به فروشگاه اینترنتی نیکاسو که SX30 رو قیمت زده 530000 ... با خودم گفتم اگه دیجی کالا بی گارانتی بیاره قیمتش میشه حدود FZ40 ... ولی امروز که با دیجی کالا تماس گرفتم گفتن دوربین های کانن رو با گارانتی میدیم ... پس قیمتش یه چیزی نزدیک به همون 530000 تومن میمونه ... !! حالا دوباره میخوام همون FZ40 رو سفارش بدم ... 11x زوم بیشتر که فقط بعضی جاها به کار میاد اینقدر نمی ارزه که شفافیت عکسای پاناسونیک رو از دست بدم ... حالا دیگه این بماند که SX30 خیلی سنگین و آزار دهندست ... در ضمن من که زورم نمیره فلاش اکسترنال بگیرم ... پس باید یه دوربینی مثه FZ40 بگیرم که خودش فلاش قوی داشته باشهنقل قول:
اگر 470 میخوای هزینه کنی به نظر من اشتباهه که FZ40 رو نگیری
یکمی بیشتر تحقیق کنی بهتره :5:
دوستان به نظر شما من از این 2 دوربین کدام بخرم و لطفا با علت بگید
1: canon sx30
panasonic fz100
البته تو چند تا سایت خارجی دیدم به پاناسونیک امتیاز 5 از 5 دادن ولی به کانن 3.8 از 5
ما هم که گفتیم پاناسونیک بهتره اونم با قیمته پایینتر دیگه چی میخواینقل قول:
چون این دوتا دوربین تازه وارد بازار شده هنوز کسی اطلاع دقیقی از اونا نداره
پس مجبوریم فعلا به اطلاعات سایتهای خرجی اکتفا کنید :5:
کیفیت عکس SX30 بالاتره ... زومش که محشره ... قیمتشم مناسب تره ... در عوض وزنش زیاده و وقتی یه مدت طولانی تو دستت باشه اذیتت میکنه ... فلاش داخلیش نسبت به FZ100 کمتره ... مانیتورش هم کوچیکتره و کیفیت مانیتورش به FZ100 نمیرسه ...نقل قول:
FZ100 عالی فیلمبرداری میکنه ... امکانات و اختیارات خوبی داره ... مانیتورش بزرگ و با کیفیته و مثه SX30 میچرخه (چرخانه) ... فلاش قوی داره (9.5 متر) ... و مثه SX30 فلاش اکسترنال هم میخوره ... زومش به اندازه ی SX30 نیست ولی قابل قبوله ... خوش دسته ... ولی با همه ی این تفاسیر عکساش یه خورده نویز داره و بعضی مواقع رنگارو غیر طبیعی و مصنوعی نشون میده (به دلیل کاربرد سنسور Cmos) ... و قیمتش هم زیاده ...
حالا خودت ببین کدوما واست مهم تر هستن و یکی رو انتخاب کن ...
اگه عکس و زوم خوبتر رو میخوای SX30 بگیر ... ولی باید وزن زیاد ، فلاش ضعیف (نسبت به FZ100) ، مانیتور کوچیک رو هم مد نظر داشته باشی ...
ولی اگه بیشتر فیلمبرداری خوب ، امکانات زیاد ، فلاش قوی ، مانیتور بهتر (نسبت به SX30) رو میخوای FZ100 بگیر ... ولی همون طور که گفتم نویز تصاویرش زیاده و قیمتشم خیلی زیاده ...
در کل به نظر من FZ100 خیلی سرتره تا SX30 ... ولی نه با این قیمت بالا ...
من خودم که دیگه FZ40 سفارش دادم ...
دوستانی که ساکن تهران هستن!!!!!!!!!! میشه لطفا" بگید قیمت fz-45 توبازار چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ساکن بوشهرم .میخواستم ببینم از دیجی خرید کنم بهتره یا بگم یکی از دوستام از بازار تهران بخره؟
دوربین من سونی HX5 که 10X زوم اپتیکال روی فیلمبرداری میکنه حدود 7 تا 8 ثانیه طول میکشه که در حالت فیلمبرداری از زوم صفر به زوم 10X برسه!
حالا FZ100 که 24X زوم اپتیکال داره در حالت فیلمبرداری چند ثانیه طول میکشه که از زوم صفر به زوم 24X برسه؟؟
من که بالاخره و با راهنماییهای دوستان FZ40 سفارش دادم ، می خواستم 5شنبه، جمعه هفته پیش برم بخرم که یکی از آشنایان گفت داره میره بانه ، بهش سفارش دادم از اونجا برام بیاره ... می گفت ارزونتر می افته ، حالا باید یه 2 هفته ای صبر کنم تا به دستم برسه ...
با تشکر از همه اونایی که با صبر و حوصله راهنمایی می کنن به خصوص vvc و ELSIN:11: