ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
من آخر نفهمیدم شوت و پاس کجا با هم تمایز داده می شوند. چه سرعتی میشه شوت؟ شما که انقدر میگی شوت مارو راهنمایی کن!نقل قول:
در مسیر توپ بودن آفساید نیست اما تاثر آفساید هست. در تکرار فیلم ندیدید که میخواست به توپ ضربه بزنه؟
از لحظه زدن ضریه اگر کوچک ترین حرکتی نسبت به توپ داشته باشه میشه آفساید.
یه عینکم بخرید خوبه
اینا کجاشون توی یک خط هستند؟!!! :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون باختيد خيلي سربلند بيايد بگيد آره ما باختيم ولي به تيم قدرتمند هلند باختيم
ديگه اينهمه ادا و اصول نداره
هلند خيلي سرتر از اروگوئه بود و هيچ شكي نيست
هيچ گل هلند هم آفسايد نبود ، چون:
اولا توپ به پاي فان پرسي نخورد
دوما: مسير توپ رو دفاع خود اروگوئه بهم زد
سوما: هم اندازه با مدافع جلو بود كه تو قوانين اينو آفسايد نميگيرن
هر كسي اين موارد بالا رو قبول نداره ، بره بازي رو دوباره ببينه
هلند قهرمانه ، شكي نيست
تنها شک این بوده که آیا جا خالی دادن تاثیر حساب میشه یا نه ... که نمیشه .... همه جا هم نشده . اگه جایی گفتن آفسایده بخاطر همین بوده ...نقل قول:
دوستان دیگه اینقدر جای بحث نداره ... هلند برنده شد و رسید به فینال (حالا با هر اما و اگر ای) ... ولی برای دوستانی که دوست دارن قانون آفساید رو بدونن:
(این قوانین رسمی فوتبال از طرف فیفاست!)کد:http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lawsofthegameen.pdf
صفحه 31 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه ون پرسی با جاخالی دادن و البته ادای ضربه زدن در آوردن در موقعیت آفساید به قول معروف سودی به تیمش رسونده (که رسونده، باعث شد حواس دروازبان پرت بشه، مکس کنه، و دوباره حرکت کنه) مسلما داور باید آفساید اعلام کنه.
اینها که هیچ، اگه یک بازیکن که در موقعیت آفساید بوده با داد زدن هم حواس دروازبان یا مدافع ها رو پرت کنه، طبق قانون باید آفساید گرفته بشه. (قبلا دلیلش رو توضیح دادم)
این هم تعریف ویکیپدیا از مواقعی که آفساید باید اعلام بشه:
Interfering with playPlaying or touching the ballInterfering with an opponentPreventing the opponent from playing the ball by obstructing the player's sight or intentionally distracting the opponentGaining an advantage by being in an offside positionPlaying the ball after the ball has rebounded off the goal, the goalkeeper, or any opponentاگه با کاری که ون پرسی کرده، به طور عمد باعث حواس پرتی بازیکن ها و دروازبان اروگوئه شده (-> مکس دروازبان اروگوئه به خاطر حرکت ون پرسی)، پس باید آفساید اعلام بشه. اگه بعضی از افراد اعتقاد دارن کاری که ون پرسی کرده کوچکترین اثری در بازی نداشته، خب اون یک بحث دیگه است. اگه بعضی از افراد هم به کل در آفساید بودن ون پرسی شک دارند، باز هم اون یک بحث دیگه است. صحبت من درباره قانون فوتبال در این مواقع بود.
ممنون.
منم کلی توضیح دادمنقل قول:
تصویر هم نشون داد ون پرسی خواسته ضربه بزنه!
از قدیم میگن:
نرود میخ آنین بر سنگ
بی خیال پس.............
کاملاً درسته...بازی دیشب بالاخره تموم شده و هیچ وقت نتیجه برنمیگرده...مهم اینه که اوروگوئه تا آخرین لحظات حمله میکرد و مردانه یاخت...نقل قول:
توضیحات آفساید هم کاملاً روشن بود.ممنون stream جان.:11:
اگه میخواست ضربه بزنه ، پس چرا ول کرد . ببینید ون پرسی پشتش به بازکین مدافع هست ... اصلا نمی تونسته خبر داشته باشه که تو آفسایده یا نه . حالا تصمیم گرفته با توپ کاری نداشته باشه چون مسیرش به سمت دروازبان بوده .نقل قول:
ون پرسی فقط یه کار کرد . پاهاشو باز کرد . نه حرکتی نه برگشتی . نه چیزی . دروازبان هم که به سمت توپ رفت فک کنم ...
باز خوبه هلند جلو بود.
اصلا آفساید نبود
کاملا صحیح بود گل
دیگه اروگوئه باخته باید به فکر سوم شدن باشه (که من در سوم شدنش هم شک دارم) نه اینه بیاد مرثیه برای باختش بخونه
اروگوئه دیروز خوب بازی کرد ، ولی یادمون نره بسیار ناجوانمردانه غنا رو حذف کرد
اصلاً هم ناجوانمردانه نبود.با دست که گل نزدن مثل فرانسوی ها که بگیم ناجوانمردانه....یه رفلکس طبیعی بود که بازیکن توپ رو با دست بگیره....که اوروگوئه تاوانش رو هم داد.یه اخراجی+یه ضربه پنالتی،اونم در چه دقیقه ای!نقل قول:
تیم غنا بی عرضه بود که ازین موقعیت عالی استفاده نکرد....