آرزانتین ... فقط
Printable View
آرزانتین ... فقط
دوستان آلمانی خیلی خوشبینن بابا یکم واقع بین باشین آلمانو اصلا نمیشه با آرژانتین قدرتمند مقایسه کرد
ولی من فکر میکنم شما اشتباه میکنی المانیکه 3 بار قهرمان جهان شده و در اکثر موارد جزء 4 تیم برتر جام جهانی بود حالا نمیدونم شما با چه منطقی پی به برتر بودن ارژانتین بردید اونم با اون مربی .................نقل قول:
به نظر من آرژانتین فقط یه خط حمله قوی داره که همه فقط به اون دل بستن. درعوض قدرت آلمان توی همه ی پستها پخش شده و همه ی بازیکنا منظم و هماهنگن. و در اینصورت شانس آلمان بیشتره.
آخه آلمانیا دلشونو به چی خوش کردن؟ به کلوزه:27: یا مولر:27:؟ در عوض آرژانتین :40:مسی و توز:40: رو داره که خودشون یه تیمن.
تنها چیزی که آلمان داره شانسه.
وقتی بیاد به صربستان ببازه دیگه نیاز به حرف نداره.
فینال= :40:ارژانتین VS اسپانیا:40:
نقل قول:
بهتره شما نحوه سعود به جام جهانیتون فراموش نکنید
من به هیچکدوم از تیم ها علاقه ای ندارم به جز ایتالیا ! ولی خب یه جورایی مشخصه که آرژانتین میبره !
آقا قضیه چیه بعضی از این طرفدارای آلمان خودشونو دارن میچسبونن به آلمانیا :31: و میگن ما از نسل آلمانیاییم و نژاد برتریم:27:
توجه داشته باشین آریاییا 2500 سال پیش به ایران مهاجرت کردن
شما که از فوتبال چیزی نمیدونی بهتر نیست صحبت نکنید؟نقل قول:
تیم 10 نفره بازی بسیار زیبایی در برابر صریستان ارایه داد. و همه از این بازی زیبا تقدیر کردند و اشتباهات داوری را هم به چالش کشیدند.
از قدیم میگن: تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
شما حتی نمیدونی آرژانتین اسپانیا در صورت پیروزی نیمه نهایی به هم میخورن :27:
بازم میگم:
تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
همه هم میگن که آرژانتین فقط مسی و توز داره و دیگه هیچی نداره. حتی تمام کارشناسای دنیا میگن اگه این تیم قهرمان بشه اونو مسی قهرمان کرده. چیزی که این تیم نداره تاکتیک و همکاری تیمیه!
شما توی تیم آرژانتین چه تیکنیک خاصی می بینید که جز توپو بدن به مسی و توز اونا هم با توانایی فردی کاری کنن؟
و در آخر این نکته:
تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
آرژانتین احتمال بردنش بیشتره!