بازي فقط براي PC بين دي تا فروردين عرضه ميشه و براي PS3 و X360 در ماه آبان مياد ...نقل قول:
Printable View
بازي فقط براي PC بين دي تا فروردين عرضه ميشه و براي PS3 و X360 در ماه آبان مياد ...نقل قول:
دوستان مثل اینکه نسخه دموی بازی 4 اوکتبر عرضه میشه...
اگه کسی زبانش خوبه این لینک رو یه نگاه بندازه و اطلاعاتش رو واسه بچه ها قرار بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه عکس جالب از assassins creed دیدم گفتم اینجا بزارمش:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این نه لباسش شبه آساسینز هست نه قیافش و نه محیطشنقل قول:
این عکس تفنگی شدن بازیو مسخره کرده ، واقعا بازیو به گند می کشن ا تفنگی شدن ! حال نمیده که دیگه ! حتما assassin's creed 10 میرسه سال 2010!
خب بستگی به زمان بازی داره دیگهنقل قول:
توی AC2 هم زمان اون این اختراع شده بوده
کاری نمیشه کرد : دی
تازه از کجا معلوم این بازی تا چند شماره دیگه ادامه پیدا می کنه. شاید شماره 3 یا 4 مثلا آخرین شماره اون باشه
دوست من تفنگ در اين بازي فقط براي تير اندازاني كه روي پشت بام ها قرار دارند استفاده مي شه و صرفا استفاده ي خاصي نداره . شما اين همه سلاح جديد رو ول كرديد چسبيديد به تفنگ ! تنوع بازي با اسلحه هاي خوبش واقعا عاليه ... قابل انكار نيست كه بازي كه هم سلاح گرم داشته باشه ( مانند توپ ) و هم سلاح سرد ميتونه در اين زمينه موفق باشه ...نقل قول:
+
اين نسخه ي بازي فكر كنم حدود 10 سال پس از نسخه ي دوم به وقوع مي پيونده و اگه اينطوري حساب كنيم Assassin's Creed 10 ميشه حدودا قرن 17 و تا قرن 21 خيلي هنوز مونده ... :دي
مثل اینکه قاطی کردید - این بازی که 3 قسمت بیشتر نیست!
کی گفته؟ کجا گفتن که سه قسمته بازیش؟
نقل قول:
سلام
منم مثل شمام ولی خوب مثلا همین نسخه قبلی به جز یه مورد که با تپانچه کشتم کلا از شمشیر و سلاح سرد استفاده کردم. بات موافقم سلاح سرد و جنب و جوش اون موقع نبرد و اکشن بالاش جذابتره.