این مورد رو خیلی خوب گفتینقل قول:
مرسی!
ولی در مورد دکوراسیون باید بگم این واقعآ حرف مسخره ای بود و این مثل اینکه من بگم منویی که در اون(در لیگ برتر ایران)نتایج رو نمایش میدن چرا قرمز هست!
با اینکه این دکوراسیون مثل قبلی ها چنگی به دل نمیزنه
Printable View
این مورد رو خیلی خوب گفتینقل قول:
مرسی!
ولی در مورد دکوراسیون باید بگم این واقعآ حرف مسخره ای بود و این مثل اینکه من بگم منویی که در اون(در لیگ برتر ایران)نتایج رو نمایش میدن چرا قرمز هست!
با اینکه این دکوراسیون مثل قبلی ها چنگی به دل نمیزنه
دکور شبیه سالن های پور///نو هست :دی
عزيز من برداشت شما اشتباههنقل قول:
من كه منظورم از آبي بحث استقلال و پرسپوليس نيست
منظور من اينه كه آبي با رنگهاي سمبوليك اين جام چه ارتباطي داره
از این نظر بلهنقل قول:
هیچ ربطی نداره
نارنجی یا قهوه ای کم رنگ بهتر بود
عنوان جنگ رسانه ای رو این روز ها زیاد شنیدیم . ما در کجای این جنگ هستیم ؟ آیا جز ادعا و تبلیغات پوچ و کاذب حرفی هم برای گفتن داریم ؟ من از زمان رییس قبلی رسانه ملی !! خبر تاسیس دو شبکه جدید که یکی شبکه فیلم و سریال و دیگری شبکه ورزش رو می شنیدم . به خصوص شبکه ورزش که با آب و تاب ویژه ای از آن می گفتند . هر سال بحث می کردند و بودجه برای این کار در نظر گرفته می شد و در آخر هم مثل خیلی از کارهای دیگر در حد " حرف و ادعا " باقی می ماند و فراموش می شد . الان چند سال گذشته ؟ هنوز نتوانستند با این جنگ رسانه ای این شبکه ها رو بزنند . مطابق معمول هم سرشان رو بالا می برن و فقط ادعا ...
نگاه کنید یک شبکه فارسی وانی آمد و در مدتی بسیار کوتاه به شبکه دلخواه و اصلی اکثر خانواده ها تبدیل شد . با اینکه می دانیم سریال هایی که پخش می کند به جز چند مورد سطح پایینی دارد ، با اینکه می دانیم دوبله خوبی ندارد اما واقعیت این است که این شبکه با این مشخصات تمام سازمان عریض و طویل صدا و سیما با همه ادعاهایش ، با همه شبکه هایش ، با همه تبلیغات کاذبش ، با همه بودجه های هنگفتش رو زمین زد و به سرعت شبکه اصلی اکثر مردم شد . آن وقت رسانه ما در لوگوی شبکه ورزش مانده است . حقیقتی تلخ است اما مدیران ما ذره ای ارزش برای مخاطبانشان قایل نیستند . وقت مردم با برنامه های پوچ و وقت پر کن گرفته می شود . در اوج مسابقات فوتبال اجرا و دکور برنامه حتی از برنامه های 10 سال قبل هم بدتر است .
یکی از دوستان شبکه های عربی رو مثال زدند . من همین شبکه lider رو مثال می زنم که بدون منت و ادعا حتی با کیفیتی پایین تر از شبکه ما بازی ها رو پخش می کنه و نه تبلیغات و زیرنویس های اعصاب خورد کن دارد نه سانسوری نه مسابقه اس ام اسی و... یک دکور ساده که دو نفری هستند یک میز ساده که در آن نماد های این جام یعنی توپ و آن شیپور (ووزلا) قرار داده شده فضای کاملا ورزشی دکور با رنگ های روشن و دلپذیر و کلا فضای قابل قبولی در حد بضاعتشان دارند .
برنامه رو که می بینم یاد سریال باغ مظفر مدیری می افتم که آن اصلا سریال نبود بلکه یک برنامه تبلیغاتی بود که این وسط نمایشی طنز هم در خلال آن پخش می شد . این برنامه هم بیشتر تبلیغاتی است که وسطش هم بحث کارشناسی می شود . از آن بدتر زیرنویس هایی که به کرات و با فاصله های چند دقیقه اعم از تبلیغات و آگهی و اعلام پخش برنامه های امروز و فردا و ... در حین بازی می آید . بدتر این پیام های بازرگانی است . جاودانی هر روز بین دو نیمه مجبور به عذرخواهی است هر روز به دلیل نداشتن وقت . 14 دقیقه تبلیغ است و تا می آید جاودانی سوالی بکند و کارشناس حرفی بزند وقت تمام می شود . مصاحبه ذکایی (تهیه کننده ) را بخوانید تا به میزان بلاهت تهیه کننده هامون پی ببریم . ایشان هیچ انتقادی رو قبول نکردند .افق دیدش تا نوک بینی اش بیشتر نیست و گویا اصلا سایت ها و روزنامه ها و انتقاد ها رو نخونده . ایشان سالهاست تهیه کننده برنامه های فوتبالی است . حال سوال این است که چرا اصلا عوض نمی شود ؟ مگر پستش دائمی است ؟
تایید میشه. آدم رو کلا میبره به فضای جام جهانی.نقل قول:
به جرات میتونم بگم در طول چند سالی که از ماهواره دارم فوتبال می بینم ( البته ماهواره ندارم ها، از همسایمون سیم کشیدم :31:) ندیدم که یک کانال معتبر مثل Rai و ، TRT و الجزیره و کانالهای عربی یک زیر نویس بندازن روی فوتبال. دوستان شبکه سه ما ، مسابقه فوتبال رو با بیلبورد اشتباه گرفتن.نقل قول:
تازه این زیرنویسها هم با بدسلیقگی پخش میشه. داری یه سری اطلاعات بازی روی تصویر رو میخونی که یهویی این زیرنویسها مثل اجل معلق میان روی نوشته ای اصلی.
فکر کنم اونی که این کار رو میکنه سواد نداره و فکر میکنه دیدن این اطلاعات توهین به مقدسات است و اونا هم باید سانسور بشن.
دگمه یقه شو تا آخر میبنده و با ژست بچه مثبتی میاد اخبار ورزشی هم میگه. کلا تیپش بیشتر به درد منبر میخوره تا برنامه ورزشی.نقل قول:
به طور کلی نه تنها در مسابقات فوتبال بلکه در انواع برنامه های پخش شده صدا سیما مدت زمان تبلیغ بالا است. شما مطمئن باشید که اگر برای صدا و سیما از نظر اقتصادی پخش جام جهانی توجیه نداشته باشد هیچ وقت اقدام به خرید حق پخش نمیکنه. به شما قول میدم تا همین الان صدا سیما نه تنها به مبلغ پرداختی خود بلکه به سود سرشای هم رسیده یک بار در طول این جام داشتم بازی کره شمالی با پرتغال رو از شبکه lider میدیدم قبل شروع بازی کل تایم تبلیغ زیر 2 دقیقه بود مطمئنا شبکه لیدر هیچ وقت بودجه ای به اندازه صدا و سیما ندارد اما به بیننده اش احترام می گذارد.
یکی از علل پایین بودن کیفیت سریال های ایرانی همین مسئله است یعنی مدیران شبکه بیشتر یه کمیت می پردازند تا کیفیت. و با کش دار کردن تعداد قسمتهای سریال میخواهند سود ی چند برابر کل مبلغی که هزینه کردند را بدست بیاورند.
نقل قول:
سیاه بود مردم غمزده میشدند
سفید بود آدم چشاش خسته میشد
قرمز که چشمهای آدم رو کور می کند
سبز که ممنوع است !
بنفش و صورتی و .... هم زیاد خوشرنگ نیستند
میماند همان آبی که حداقل آرامش بخش است .
در مورد مجری بهتره چیزی نگم :دی
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
نقل قول:
شما تخصصتون انگار در این زمینه زیاد است :31:
قراره رنگ ابی رو بجای رنگ سبز روی پرچم ایران بزارن...!:18:
3 جا هم قبلا رنگ سبز به رنگ ابی تغییر یافته بود...
بله من یادم میاد ولی شماهم یادت میاد اون موقع کلی بازیکن ایرانی بودن که توی بوندس لیگا بازی میکردن به همین خاطر بود که اون لیگ رو پخش میکردن و بعد که تعداد بازیکنای ایرانی کمتر شد پخش رو هم از بوندس لیگا گرفتننقل قول:
بعدشم شما نمیدونی قضیه اون تعریفا چی بود که با صدر برنامه گذاشتن برای تعریف کردن از فوتبال آلمان
قضیه ازین قرار بود که طبق حرفی که قبلا زدم مدام توی برنامه های مختلف از آلمانا انتقاد میشد تا جایی که اعضای کلوپ هواداران بایرن مونیخ کلی ایمیل زدن در اعتراض به این قضیه و یه سری که جاودانی رو تو خیابون میدیدن بهش انتقاد کرده بودن که چرا وضع اینجوریه((اگه یادت باشه خود جاودانی هم تو یکی از برنامه ها به این موضوع اشاره کرد که اون دشمنی با آلمان نداره و یه سری توی خیابون باهاش صحبت کرده بودن درین باره))
و یکی از بچه ها هم که با ((اگه اشتباه نکنم))مسئول حراست شبکه 3((دقیق یادم نیست ولی خلاصه طرف یه کاره ای بودش))آشنا بوده باهاش صحبت کرده و کلی اعتراض کرده که چرا اینا دارن اینکارارو با طرفدارای آلمان میکنن
اونم قول داده بود که اگه بایرن به فینال صعود بکنه ترتیب یه برنامه رو میده برای صحبت درباره بوندس لیگا((که صدر دربارش صحبت کرد))و گفته بود اگه بایرن قهرمان بشه با شروع دور جدید لیگای اروپایی هر هفته همه بازی های بوندس لیگا رو به صورت خلاصه با گزارش پخش میکنن که خب بایرن به اینتر باخت توی فینال
خلاصه اینارو گفتم که بدونی اون برنامه ها هم با کلی فشار طرفدارای آلمان گذاشته شده و جاودانی هم از همون موقع از آلمان خوشش اومده