هندوراس يكي از قوي ترين تيم هاي اين دوره هست :31:
كره شمالي و هندوراس قطعا شگفتي آفريني ميكنن :5:
Printable View
هندوراس يكي از قوي ترين تيم هاي اين دوره هست :31:
كره شمالي و هندوراس قطعا شگفتي آفريني ميكنن :5:
نقل قول:
ما مخلصیم . خوبی از خود بچه هاست
نقل قول:
كره شمالي و هندوراس قطعا شگفتي آفريني ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا كره شمالي خيـــلي ضعيفه!
هندوراس ميتونه شگفتي آفرين باشه :40:
تو صفحات اول گفتم.نقل قول:
* ویلسون پالاسیوس
باشگاه :تاتنهام (انگلیس)
سال تولد: 1984
او بهترین بازیکن هندوراسی در خارج از منطقه کونکاکاف است. او در حال حاضر در باشگاه تاتنهام توپ می زند و همراه با سایر هم تیمی هایش برای کسب مجوز فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا تلاش می کنند. او پیش از این تجربه حضور در تیمهای بیرمنگام و ویگان را دارد. او فوتبالش را از الیمپیای هندوراس آغاز کرد و در 7 فصل حضورش در رختکن این تیم،5 عنوان قهرمانی را کسب کرد و پس از آن در تست ستاره سرخ بلگراد شرکت کرد که در آن موفق نشد.پس از آن با توصیه آرسن ونگر به استیو بروس بود که این ستاره هندوراسی به بیرمنگام پیوست.پس از آن هم به ویگان رفت و در نهایت با قراردادی 18 میلیون یورویی به تاتنهام پیوست .
پس از نری کاستیوی مکزیکی می بایست ویلسون را دومین بازیکن گران قیمت منطقه کونکاکاف دانست.در جام جهانی 2010 خانواده ویلسون می توانند شاهد حضور سه پسر خود در این رقابتها باشند، چرا که جری،ویلسون و جانی ، سه پسر آنها در ترکیب این تیم حاضر خواهند بود.
افتخارات
- گران قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال هندوراس
- پرحضورترین بازیکن هندوراسی حاضر در رقابتهای لیگ برتر
من به این بازیکن اعتقاد قلبی دارم.
حرف مربیشو گوش میده.
اون چیزی که مربی ازش میخواد رو به بهترین نحو تو زمین پیاده میکنه.
کلا در اختیار تیمه.:40:
نقل قول:
هندوراس يكي از قوي ترين تيم هاي اين دوره هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كره شمالي و هندوراس قطعا شگفتي آفريني ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بدون اگه برای مسخرگی و هوچی بازی اومدی اینجا ما با تاپیک منسجم و طرفدارای منسجم ترمون شما رو بی پاسخ نمیزاریم !!!!!! لطفا تیم مورد علاقه مارو به مسخرگی نگیرین
ممنون که جناب بلاستر هم عظمت هندوراس رو درک کردن:46:نقل قول:
از اطلاعاتی هم که گذاشتین ممنونم.این ویلسون پالاسیوس واقعا بازیکن خوبیه و قدرت بدنی خیلی بالایی داره. توی تاتنهام هم تقریبا فیکسه.
برادرها، دامادوپدرزن ها، پدر و پسرها در آفريقاي جنوبي گرد...
مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی،برادرها، دامادها و پدر و پسرهایی را به خود میبیند که در نوع خود جالب توجه است.
راسخون: پنج جفت برادر در آفريقاي جنوبي حاضرند؛ برادران توره، برادران ناکامورا، پالاسيوس ها، بارتوس و بواتنگ... برادلي و ويس، سرمربيان تيم هاي آمريکا و اسلوواکي، پسرانشان را در ترکيب تيم هايش مي بينند.
آگوئرو در ترکيب تيم پدر زنش توپ مي زند و مارک مارويک نيز دامادش فان بومل را در اردوي تيمش مي بيند. به علاوه بازيکناني نيز هستند که با هم نسبت هاي ديگري از جمله پسرعمو، پسردايي و پسرخاله دارند. جام جهاني آفريقاي جنوبي بيش از هر جام جهاني ديگري نسبت هاي فاميلي دارد. شجره نامه جام جهاني نسبت هاي مختلف خانوادگي را در خود مي بيند.
برادرها، پدر و پسرها،پسرعموها و داماد و پدرزن هاي متعددي اکنون در آفريقاي جنوبي در کنار هم هستند. کولو و يايا توره، دو برادري هستند که براي ساحل عاج توپ مي زنند.
کنگو و شونسوکه ناکامورا در کنار هم براي تيم ملي ژاپن به ميدان مي روند و جاني و ويلسون پالاسيوس، براي تيم ملي هندوراس بازي مي کنند.
ادگار و ديه گو باررتو نيز دو برادر هستند که در ترکيب پاراگوئه حاضرند. دو ستاره غنايي الاصل ژروم و کوين پرينس بواتنگ هستند که اولي در تيم ملي آلمان و دومي براي تيم ملي غنا بازي مي کند.
در نهايت خاوير آگيره سرمربي تيم ملي مکزيک اجازه نداد که دو برادر، يعني دوس سانتوس ها در ترکيب تيمش حاضر باشند؛ چرا که نام يکي از اين دو برادر يعني جاناتان را در ليست نهايي تيمش قرارنداد.
ولاديمير ويس سرمربي اسلواکي نام پسرش را در ليست 23 نفره قرار داد و مارادونا نيز دامادش را به تيم فراخواند. اين اتفاق در تيم ملي هلند نيز رخ داد و فان بومل داماد سرمربي هلند نيز در تيم ملي کشورش حاضر است.
از نام خانوادگي تعدادي از بازيکنان نيز مي توان دريافت که بازيکناني با نسبت خانوادگي دورتر يعني پسرعموها نيز در جام جهاني در کنار هم حاضرند. سمير و ياسمين هندانوويچ در اسلوواني و ريگوبرت و الکساندر سانگ در کامرون.
البته در جام هاي جهاني گذشته نيز شاهد چنين نسبت هاي خانوادگي بوده ايم اوتمار و فريتز والتر، رنه و ويلي کرکوف، فرانک و رونالد دي بوئر،ميشائيل و برايان لادروپ، فرنسوا امان و آندره کانا بييچ، مانوئل و فيليپه روساس، ميچال و مارسين زلاوکوف، فيليپ و ديويد دگن، چزاره و پائولو مالديني، پابلو و ديه گو فورلان و بريکو و ژابي آلونسو نيز از جمله اين موارد هستند.
من واقعا هندوراس رو تيمي قوي و شگفتي آفرين ميدونم دقيقا مثل ركه شمالي
در ضمن يكي از بزرگترين نقاط قوت اين تيم ها عدم شناخت مناسب حريفان ازشونه كه توي اين تاپيك هم اشاره اي نشده .
به هر حال من اميدوارم تيم هاي شگفتي آفرين امسال اجازه عرض اندام به حريفان ندن
:10:
مهم نیست چه نسبت فامیلی باهم دیگه دارن مهم اینه که توانایی منحصر به فردی توی هندوراس قرار گرفته که هیچ تیم دیگه ای اون هارو نداره و وقتی شگفتی ساز شدن میبینین که بازیکناش به بزرگترین تیم های جهان همانند پالاسیوس و فورواردمون سابقا در اینتر
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
نقل قول:
من واقعا هندوراس رو تيمي قوي و شگفتي آفرين ميدونم دقيقا مثل ركه شمالي
در ضمن يكي از بزرگترين نقاط قوت اين تيم ها عدم شناخت مناسب حريفان ازشونه كه توي اين تاپيك هم اشاره اي نشده .
به هر حال من اميدوارم تيم هاي شگفتي آفرين امسال اجازه عرض اندام به حريفان ندن
جون هر کی دوست داری به تیم محبوب ما توهین کمونیستی نکن کسایی که زن و بچشون رو گروگان میزارن تا پناهنده نشن و اینترنت و دسترسی به خارج کشورشون ندارن رو هماهنند هندوراس ندون !!!!!