مرد شماره 1 سه شیر: دیوید جیمز
تعداد بازی ملی: 50 بازی
تیم باشگاهی فعلی: پورت موس
Printable View
مرد شماره 1 سه شیر: دیوید جیمز
تعداد بازی ملی: 50 بازی
تیم باشگاهی فعلی: پورت موس
کاملا موافقم اولیش هم اجازه بدید خودم بذارم در مورد سر مربیهنقل قول:
به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از روزنامه ساندي تلگراف، اولينا كاپلو تصديق كرد: كمي شرم آور است و باعث عصبانيت بسياري از مردم ايتاليا خواهد شد اما من از پسرم حمايت خواهم كرد.
وي افزود: نگرانم كه اگر انگليس شكست بخورد، از او (پسرم) انتقاد كنند به همين دليل براي پيروزي آنها دعا ميكنم.
اين بانوي ۸۹ساله اكنون در شهر كوچك پيريس و در خانهاي زندگي ميكند كه فابيو از ۱۵سالگي آن را ترك كرده تا دوران درخشان فوتبال حرفهاي خود را به عنوان بازيكن و مربي آغاز كند.
در اين خانه تمام امكانات مدرني كه توسط فابيو براي مادرش مهيا شده تنها نشانههاي موفقيتي است كه او براي خانوادهاش به ارمغان برده است.
مادر كاپلو با بيان اينكه پسرش هر روز به او تلفن ميزند، اظهار داشت:
فابيو خواست خانه جديدي براي من بخرد اما نپذيرفتم. به او افتخار ميكنم اما فابيو هرگز در مورد كارهايش با من صحبت نميكند.
او گرچه زياد تلويزيون تماشا نميكند اما از يك خانواده ورزشي است و ديدن مسابقات را دوست دارد.
ماريو تورتول برادر وي يكي از بازيكنان حرفهاي تيم سمپدوريا و تيم ملي ايتاليا بوده است.
وي كه فاصله سني كمي با فابيو ۶۳ساله و دختر ۶۸ساله ديگرش دارد در مورد سرمربي تيم ملي ايتاليا گفت: فابيو پسر خوب و آرامي بود و هرگز دردسر درست نميكرد. او ديوانه فوتبال بود اما ماهيگيري را هم دوست داشت. برايم سخت بود كه در ۱۵سالگي از خانه برود اما براي موفقيتش در فوتبال لازم بود. البته پدر فابيو كه افسر ارتش، معلم و مربي يك تيم محلي بود، تاثير زيادي روي او گذاشت. احتمالا او اعتماد به نفس، سخت گيري، نظم و انضباط و مسووليت پذيري را از پدرش به ارث برده است.
پدر كاپلو كه ۱۸سال پيش فوت كرده است، بازيكن با استعدادي بود كه براي تيم محلي آاس پيرس در ليگ دسته سوم ايتاليا بازي ميكرد و سپس مربي پسرش در همين تيم شد.
فابيو كاپلو سپس به تيمهاي رم، آث ميلان و يوونتوس پيوست و در نوامبر سال ۱۹۷۳هنگام بازي در تيم ملي ايتاليا گل پيروزي اين تيم مقابل انگليس در ورزشگاه ومبلي را به ثمر رساند.
او در زمان مربيگري در هر چهار باشگاه ايتاليايي آث ميلان، رم، يوونتوس و رئال مادريد، به عناوين قهرماني زيادي رسيده است و در سال ۱۹۹۴ميلان را به قهرماني در اروپا رساند.
من اینارو اضافه می کنم. این تعداد بازی ها به همراه تیمهای دیوید جیمز در هر فصل لیگ هستش. توی همه دوره های لیگ برتر این بازیکن بازی کرده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی خرابه اگر بتونی یه درستشو بذاری ممنون می شمنقل قول:
لینکش سالمه!:20: ولی اینجا هم آپش کردم. از آدرس پایین بگیرش.:31::10:نقل قول:
یاعلی:11:کد:http://www.2shared.com/photo/Ena8WSbm/England.html
مرد شماره 2 سه شیر: گلن جانسن
تعداد بازی ملی: 22 بازی
تعداد گل ملی: 1 گل
تیم باشگاهی فعلی: لیورپول
كاپلو: نفس راحتي به دليل نداشتن مصدوم ميكشم خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: نفس راحتي ميكشم كه مهمترين دستاورد بازي با قهرمان ليگ آفريقايجنوبي، عدم مصدوميت بازيكنانم است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، فابيو كاپلو اظهار داشت: الان كه در حال صحبت هستم، خوشحالم و نفس راحت ميكشم كه از بند مصدوميتها رها شديم. عاقبت توانستيم يك بازي انجام دهيم؛ بدون آنكه بازيكني صدمه ببيند.
مربي ايتاليايي دو سال اخير تيم سه شير (لقب انگليس) در حالي چنين اظهار خرسندي كرد كه روز گذشته يارانش موفق شدند پلاتينوم استارز را در ديداري 3 بر صفر شكست دهند.
مربي 63 ساله كه در بازيهاي اخير به طور پيوسته شاهد مصدوميت بازيكنانش بوده، افزود: تنها نكتهاي كه در اين مقطع ارزش دارد، همين موضوع است. اميدوارم تيم از مصدوميت مصون بماند و بتوانيم در آرامش كار را دنبال كنيم.
اين مربي ابتداي هفته پس از خروج تلخ فرديناند، مجبور به فراخواني از داسون، بازيكن تاتنهام شد.
جامجهاني آفريقايجنوبي از روز جمعه 21 خرداد ماه و با حضور 32تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد.
تيم تحت رهبري وي در گروه سوم با آمريكا، الجزاير و اسلووني ديدار خواهد كرد.
آقا این شبکه سه فجیع (خیلی خیلی فجیع) با انگلیس مشکل داره!:19:
از این فلاح (همون خبرنگار که تو انگلیسه) متنفرم!:2:
چی شده مگهنقل قول:
چه اتفاقی افتاده
بچه ها توی این تاپیک بحث های فوتبالی زیاد بکنیم تا مثل تاپیکای دیگه نشه:46:
بعضی ها فوتبال رو هم به مسخره گرفتن:20: