آره کار اسپانیا مقابل شیلی بسیار مشکل هست.......البته همچین تیم فوق العاده ای نشان نداده اسپانیا!
برزیل رو میبریم اسپانیا را هم میبریم:31:
Printable View
آره کار اسپانیا مقابل شیلی بسیار مشکل هست.......البته همچین تیم فوق العاده ای نشان نداده اسپانیا!
برزیل رو میبریم اسپانیا را هم میبریم:31:
بچه ها تو اولین پست یه پرچم این تیم رو بزارید ابهتش معلوم بشه خوب!:31:
راستی چرا صفحات تاپیک کمتر از بقیه ی تیمهاست؟!!:41:
خدا کنه دور بعد به یه تیم اسون و دست و پا شکسته بخوریم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میدونم به اسپانیا میخوریم. شانس نداریم.
به اسپانیا بخوریم!بلاخره برای قهرمان شدن باید با تیمهای بزرگ بازی کرد و شکستشون داد!
من بازم میگم به اسپانیا نمیخوریم. به سوئیس میخوریم
حالا ببین.
موافق هستم کاملا :10:نقل قول:
ما نباید از هیچ تیمی بترسیم
آرژانتین ، برزیل ، اسپانیا و اروگوئه امسال قوی ترین ها هستند
ما برای صعود باید همشون رو شکست بدیم
حالا چه تو این مرحله چه مرحله ی بعد :11:
سویس برادر کوچیکه المانه!نباید دست کم گرفتشون. شیلی راحتتره. هر چند من ارزو دارم به هندوراس بخوریم:31:متاسفانه حذف شدن!
به نظرم پرتغال باید سعیشو بکنه جلوی برزیل و یه زهر چشمی از حریف بگیره! خدا اونچه که به صلاحشونه همون بشه
میترسممثل یورو که سرگروه شدیم ولی المان برای اولین بار سر گروه نشد و خوردیم بهم و ... اینبار هم بخوریم به اسپانیشها:41:البته اسپانیا و پرتغال بازیشون بهم نزدیکه ولی بهر حال هافبک ها و مهاجمین بهتری دارن!ما اینقدر وضعمون بده که میرالس شده بهترین هافبکمون:13:100 شوت میزنه تا یکیش بره توی چارچوب!
من همیشه از فیریرا بدم میومد و میگفتم چرا میگل رو نمیذارن . ولی وقتی میگل جلوی کره کلی توپ لو داد و یه سانتر درست حسابی نداشت و کلی هم اضافه وزن داشت فهمیدم چرا!:41:کاش یکم از فابیو کوینترا یاد میگرفتن. داره از بوسینگوا هم بهتر میشه. بوسینگوا سانترهای گل زیادی داشت. ولی فابیو خیلی بی تجربه هستش ولی فکر کنم بهترین سکوی پرش براش مقابل برزیل باشه:5:
کاش از کریس به عنوان وینگر استفاده کنن و نه فوروارد. اگر 2 فوروارد بزاره و کریس پشت سرشون باشه خیلی خوبه . ولی توی تمام تیم پرتغال 2 تا فوروارد هست!
:40:یعنی میشه با اینهمه بدبختی بریم فینــــــــــــــــــــــ ــــــااااااااااال:40:
نانی دعوت نشده ؟:18:
منم دوست داشتم باشهنقل قول:
می گن مصدومه ولی :41: