این اصلا قابل مقایسه با iphone چینی نیستنقل قول:
اون سیستم عامل نداره " این سیستم عامل خیلی قوی داره :10:
:11:
راستی نمایندگی شیراز تا امشب بهم می گی ؟ :11::40:
Printable View
این اصلا قابل مقایسه با iphone چینی نیستنقل قول:
اون سیستم عامل نداره " این سیستم عامل خیلی قوی داره :10:
:11:
راستی نمایندگی شیراز تا امشب بهم می گی ؟ :11::40:
آره :20: میخواستم ببینم قیمت چه حدودیه یکم به این چینیها بیشتر فحش بدم..نقل قول:
ه محمد جان خبری ندارم . هنوز به ایران نرسیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حدس میزنم بالای 150 نیست .
بیاد هم ارزش نداره .. شما این آیفون چینی ها رو دیدی ؟؟؟
ال سی دیش برفکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپل لابد میدونه که چنین کاری کرده . ببین این یک نمونش :نقل قول:
مثلا چرا امکان استفاده از محصولات و برنامه های شرکت Adobe رو نمیده؟!
هشدار ادوب نسبت به حفرهي خطرناك فلش و آكروبات :
ادوب توصيه امنيتي درباره آسيبپذيري خطرناكي منتشر كرد كه در برنامههاي فلش پلير، ادوب ريدر و آكروبات وجود دارد و براي هكرها امكان كنترل رايانه كاربران را فراهم ميكند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام اين شركت، گزارشهايي درباره بهره برداري شدن از اين آسيبپذيري امنيتي منتشر شده اما ترميم رسمي آن هنوز موجود نيست.
نرمافزارهاي آسيبپذير شامل نسخههاي متعدد فلش پلير، ادوب ريدر و آكروبات براي ويندوز، مكينتاش، لينوكس و سولاريس هستند اما بنابر اعلام ادوب، بهنظر نميرسد نسخه 10.1 كانديد فلش پلير در برابر اين حفره امنيتي آسيبپذير باشد و آسيب پذير نبودن ادوب ريدر و آكروبات 8.x نيز تاييد شده است. هنوز زمان انتشار وصله امنيتي براي ترميم اين آسيبپذيري مشخص نشده است.
چندي قبل كارشناسان امنيتي پيشبيني كردند با قابل دسترس شدن فلش و آكروبات ريدر ادوب در تمامي سيستمهاي عامل و مرورگرهاي وب، نرمافزارهاي اين شركت در سال 2010 به هدف اصلي خلافكاران اينترنتي تبديل ميشوند
کی ، گفته نمیده ؟؟نقل قول:
مثلا چرا امکان استفاده از محصولات و برنامه های شرکت Adobe رو نمیده؟!
مگه فوتوشاپ ، ورژن آیفون نداره ؟؟؟
خود آدوب هم یکسری نرم افزار ورژن آی پد داده!
اپل ، با آدوب جنگی نداره ، بلکه فقط Flash رو نمیخواد در سافاری قرار بده! چون HTML5 از همه چی پشتیبانی میکنه!
اصلا بهانه ی قشنگی نیست...نقل قول:
هرنرم افزاری قابل هکه ، این چیزی نیست که اپل بخواد به خاطرش کمبودش رو توجیه کنه!به هیچ وجه!
مگه ادوب فقط فتوشاپه؟!نقل قول:
فتوشاپ برنامه ی مهمیه ، درست(البته ورژنی که واسه موبایل ساخته میشه خیلی پراهمیت نیست)!
ولی ادوب خیلی نرم افزارهای دیگه هم داره...
اتفاقا چرا ، اپل با ادوب سر جنگ داره.
دارم تصور میکنم مرورگر بدون فلش رو ، اونقدر ناکارآمد و بی فایده س که کاری جز وبگردی نمیشه باهاش انجام داد!میدونی چرا؟!
چون 98% سایتها از ادوبی فلش استفاده میکنن!
این مشکلیه که من روو آیفون هم دارم و به خاطر همین از اپرا استفاده میکنم...
==============================
دوستان من تعصب رو بزارید کنار ، من خودم از آیفون استفاده میکنم.
به عنوان یکی از تولیدات اپل محصول خارق العاده ایه ، ولی این یکی منظورم آیپده.یه تولید افتضاح که فقط به درد پز دادن و خالی کردن جیب من و شما میخوره...
میتونید بگید آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره که منو قانع کنید تا بگیرمش؟!
جز اینکه صرفا مارک کمپانی اپل روش خورده و ما به عنوان مصرف کننده ها فقط دوستش داریم!همین!
ویرایش : یه نکته ای هم بگم در مورد این HTML 5!
تا بخواد فراگیر بشه چندین نسل از رایانه ها وارد بازار میشن!
مهم الانه که آیپد همچین قابلیتی نداره...
استیو بالمر دوباره خودش رو ضایع کرد
در حالی که بیل گیتس آی پد رو تایید کرد ببینید بالمر آی پد رو چگونه توصیف کرده ( این بالمر اصلا در حد و اندازه ی مایکروسافت نیست )
این عکس شعور بالمر رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استیو بالمر رئیس مایکروسافت ضمن انتقاد از استیو جابز درخصوص جادویی نشان دادن "آی- پد" گفت: این محصول فقط یک رایانه است که از تعداد کلیدهایش کم شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، استیو بالمر که در کنفرانس All Things Digital (همه چیزهای دیجیتالی) روزنامه وال استریت ژورنال شرکت کرده بود اظهار داشت: "من هیچ فرقی بین یک رایانه معمولی با آی- پد نمی بینم. تنها تفاوت این دو در تعداد کلیدهای آنها است که آن هم قابل حل است."
مجری این کنفرانس که یکی از اولین کسانی است که آی- پد را امتحان کرده و از آن راضی است اظهار داشت: "بی شک ما داریم از یک کپی رایانه های شخصی حرف می زنیم که عملکردهایش کاهش یافته اما بسیار محبوب است و در مدت دو ماه توانسته است دو میلیون دستگاه بفروشد."
براساس گزارش CBS News ، رئیس مایکروسافت همچنان به راه خود ادامه داد و افزود: "رایانه های شخصی هرگز نمی میرند حتی اگر در آینده تغییرات زیادی کنند. ما در این روزها برای اولین رایانه های شخصی برپایه ویندوز 7، سرویس لمس و مانیتور قابل تنظیم را عرضه کردیم. این سیستم به کاربر اجازه می دهد که کمتر از صفحه کلید استفاده کند."
یک روز قبل از حضور استیو بالمر در All Things Digital، استیو جابز در این کنفرانس حاضر شد و اظهار داشت: "رایانه های شخصی در حال دور شدن از ما هستند و در آینده تنها تعدادی از مردم به آنها نیاز پیدا خواهد کرد. این تبدیل ما را ناراحت می کند چون رایانه های شخصی راهی طولانی را در کنار ما بوده اند. ما دوست داریم درباره عصر پسا- رایانه های شخصی حرف بزنیم اما زمانی که شروع می کنیم واقعا در این مورد وارد عمل شویم بسیاری از مردم ناراحت می شوند، اما باید پذیرفت که رایانه های شخصی ممکن است همان راهی را بروند که دایناسورها رفتند."
رئیس مایکروسافت در رد این اظهارات رئیس اپل اظهار داشت: "من فکر می کنم که مردم تا سالیان بعد به استفاده از رایانه های شخصی ادامه دهند و تنها تفاوت رایانه های شخصی نسل بعد با رایانه های امروزی در این است که آنها کوچکتر شده اند. بعضی از آنها صفحه کلید خواهند داشت و بعضی دیگر کلیدهای خود را از دست می دهند."
استیو جابز از زمان عرضه "آی- پد" بارها از این محصول به عنوان "صفحه جاودیی" نام برده است. این درحالی است که به اعتقاد استیو بالمر، "آی- پد" تنها یک رایانه شخصی است که تغییر شکل داده است.
این حرف بیخوده ، قابل هکه ، فرق میکنه با اینکه یک مرورگر قدرتمندی مثل سافاری رو بخواد بدنام کنه و از سکه بندازه!نقل قول:
خب من از شما می پرسم ، مگه آدوب فقط فلشه!نقل قول:
مگه ادوب فقط فتوشاپه؟!
فتوشاپ برنامه ی مهمیه ، درست
اصلا ، میدونستی فلش از اول مال آدوب نیوده؟؟؟؟؟
شرکت آدوب الان چند سال بیشتر نیست ، که با خرید شرکتی Macromedia ، صاحب فلش شده!
دوست عزیز ، نگو که توقع داشتی Photoshop CS4 رو آیفون نصب شه! :27:نقل قول:
(البته ورژنی که واسه موبایل ساخته میشه خیلی پراهمیت نیست)!
اون وقتی که نرم افزاری های آدوب ، تنها ورژن مک داشت ، شما کجا بودی ؟؟؟؟نقل قول:
ولی ادوب خیلی نرم افزارهای دیگه هم داره...
کلیه ی نرم افزاری های آدوب ، ابتدا فقط و فقط برای مک نوشته شده بودند! و بعد به ویندوز پورت شده اند!
نداره ،عزیز ! ظاهر رو نبین!نقل قول:
اتفاقا چرا ، اپل با ادوب سر جنگ داره.
آدوب یار دیرنیه کمپانی اپل بوده و هست!
اگر به خاطر فلش داری قضاوت میکنی ، پس چرا اینترنت اکسپلور ۹ مایکروسافت ، فلش رو ساپورت نمیکنه در صورتی که سافاری ۴ هنوز هم فلش رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟
تصورتون ، غلطه! فلش فقط صفحات وب رو سنگین میکنه! همین!نقل قول:
دارم تصور میکنم مرورگر بدون فلش رو ، اونقدر ناکارآمد و بی فایده س که کاری جز وبگردی نمیشه باهاش انجام داد!میدونی چرا؟!
در صورتی که قابلیت پخش ویدیو و یا ... بصورت پیش فرض در هسته ی HTML5 وجود داره!
خب ، شما اینطوری فکر میکنی !نقل قول:
چون 98% سایتها از ادوبی فلش استفاده میکنن!
این مشکلیه که من روو آیفون هم دارم و به خاطر همین از اپرا استفاده میکنم...
به نظر من که در حال حاضر فقط ۶۰ درصد از فلش پشتیبانی میکنند که تا آخر سال ۲۰۱۰ به صفر می رسه!
خب منم همین میگم ، بزارکنار دوست عزیز!نقل قول:
دوستان من تعصب رو بزارید کنار ، من خودم از آیفون استفاده میکنم.
به جاش یکم درباره ی HTML5 تحقیق کن! و آینده رو ببین!
خب ، هرکس به اندازه ی درجه ی فکرو عقل خودش نظری داره! و این نظر شماست!نقل قول:
به عنوان یکی از تولیدات اپل محصول خارق العاده ایه ، ولی این یکی منظورم آیپده.یه تولید افتضاح که فقط به درد پز دادن و خالی کردن جیب من و شما میخوره...
در حالیکه ، نظر من بر عکس شماست!
چرا ۲ملیون آی پد در عرض یکماه فروش رفت ؟؟؟ (یعنی بی عقل بودن و یا...؟؟؟؟؟)
چرا این همه کمپانی های بزرگ : مثل : سونی ، سامسونگ ، اچ پی و... به دنبال اپل به فکر تبلت افتادند ؟؟؟ (تازه چینی ها که دیگه هیچی!)
چرا فکر می کنید ، من باید شما رو قانع کنم!نقل قول:
میتونید بگید آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره که منو قانع کنید تا بگیرمش؟!
یکبار دیگه هم میگم ، قرار نیست ، همه از آی پد استفاده کنند!
خب ، شما برو نمونه ی چینیش رو بخر که ماک اپل روش نخورده باشه!:27:نقل قول:
جز اینکه صرفا مارک کمپانی اپل روش خورده و ما به عنوان مصرف کننده ها فقط دوستش داریم!همین!
اشتباه میکنی ، تا به امروز خیلی از سایت های بزرگ خبری مثل : BBC , CNN و... از HTML5 استفاده میکنند!نقل قول:
ویرایش : یه نکته ای هم بگم در مورد این HTML 5!
تا بخواد فراگیر بشه چندین نسل از رایانه ها وارد بازار میشن!
و تعداد سایت هایی که خودشون آپگرید کردند و با HTML5 کد نویسی شدهاند کم نیست ، هر روز هم دارن زیادتر میشند!
توهم در حد بنز!نقل قول:
مهم الانه که آیپد همچین قابلیتی نداره...
پسر خوب ، مرور گر سافاری ای که تو آی پده از HTML5 پشتیبانی کامل میکنه!
یکبار CNN.com رو با سافاری آی پد ، باز کن ، خودت میفمی چی میگم!
هر وقت تبلت چینی :2: iRobot رو گرفتی ، مارو بی خبر نزار! تا ببینیم برفکش تا چه حده!:27: زیادم به آی پد فکر نکن! (چون بدرد شما نمی خوره!)
این بحث رو هم ادامه نده!
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
استیو جابز خیلی زیبا به این قضیه در D8 پاسخ داد... پیشنهاد می کنم حتما نگاه کنید.
وقتی Adobe دید فلش پلیر در آیفون پشتیبانی نمیشه با اپل تماس گرفت، و استیو جابز هم گفت هر وقت تونستید سرعت Flash Player رو به حد مطلوب برسونید و کاری کنید که روی CPU/GPU های موبایل Hardware Acceleration داشته باشه، با ما برای اضافه کردن Flash Player تماس بگیرید... و Adobe هیچ وقت تماس نگرفت!
قضیه این بود که با اومدن آیپد Adobe دید که یک بازار فوق العاده قراره شروع به کار کنه که Flash Player توش هیچ جایی نداره، نه به خاطر اینکه اپل با Adobe مشکل داره، به خاطر اینکه Flash Player به سرعت و روون بودن بقیه نرم افزارهای آیفون نیست... و خب وقتی دید نمی تونه اپل رو با دلیل و منطق قانع کنه Flash Player رو در آیپد استفاده کنه (وقتی هر چیزی که Flash داره رو HTML5 بصورت Native در اختیار همه قرار میده) تصمیم به جنگ رسانه ای و بزرگ کردن موضوع گرفت تا حداقل وقتی نمی تونه خودش رو وارد بازار آیپد کنه، این بازار رو ضعیف کنه.
به نظر شما اگه مثلا آیپد از فلش پشتیبانی می کرد و وقتی وارد یک سایت می شدید که فلش داشته، گوشی داغ می کرد و خیلی سریع باتری تموم می شد (به دلیل نداشتن Hardware Acceleration) و گوشی حسابی کند می شد و نمی تونستید به همون روونی که هر جای صفحه رو برای Scroll کردن لمس می کنید قسمت های فلش رو هم لمس کنید (به دلیل کند و سنگین بودن) .. اون موقع می گفتید چقدر این Adobe مسخره است با این Flash Player ؟ مسلما نه. می گفتید آیپد چقدر مسخره است که یک کار ساده هم نمی تونه انجام بده. نمونه همچین Flash Player ای رو می تونید توی نسخه بتا Android 2.2 ببینید که چیزی اون ور تر از خنده داره و مشخصه فقط برای تبلیغات ضد Apple توی Android قرار دادند!
از اون سمت ماهیت پلتفرم هایی مثل Flash Player یا Microsoft Silverlight اینه که کیفیت برنامه هایی که نوشته میشه به برنامه نویس برمی گرده، و اگه برنامه نویس یک فایل Flash رو خیلی آماتور تهیه کنه نتیجه نهایی می تونه خیلی افتضاح باشه که خب خیلی از سایت های طراحی شده با Flash هم همینطوری هستند. اینها رو با موبایل باز کنید یعنی فاجعه برای Browser موبایل و در اون زمان هم هیچ کس تقصیر رو گردن برنامه نویس آماتور نمی اندازه، همه میگن آیفون/آیپد هنگ می کنه و هیچ کس نمی گه کسی که فلش رو طراحی کرده آماتور بوده! این ماهیت Flash یا Silverlight باعث میشه در آینده جایی نداشته باشند به خصوص وقتی که همه این کارها رو میشه خیلی بهتر با HTML5 انجام داد!
Apple برای اطمینان از کیفیت Performance محصولی که به بازار میده مجبوره پلتفرم های غیر استاندارد (مثل همین Flash Player) رو پشتیبانی نکنه که کار درستی هم هست. یکی از دلایل اینکه شما کسی رو نمی بینید از Performance آیفون/آیپاد/آیپد اش ناراضی باشه همین عدم پشتیبانی پلتفرم های غیر استاندارده.
در مورد قسمت آخر هم صحیح نیست. همین سیستم iAd که در آیفون/آیپد وجود داره کاملا بر اساس HTML5 هست. همین حالا خیلی از سایت ها قول دادند ویدیو هاشون رو بر مبنای HTML5 در سایت هاشون قرار بدند (اکثر شبکه های تلویزیونی..) HTML5 بدون شک نزدیک هست و شما دیگه لازم نیست وقتی به یک سایت سر می زنید انتظار پر شدن درصد Loading در Flash Player اش رو بکشید! :دی
موفق باشید.
ببین دوست من شما یه جوری جواب دادی که بحث درباره ی آیپد و امکاناتش رو کاملا منحرف کردی...
توو تمام نقل قول هایی هم که داشتی سعی کردی یه جوری و به یه نحوی حرفا رو به روو کم کنی برسونی تا جواب منطقی و عاقلانه بدی...
مشکلی نیس ، من توو این انجمن با افراد مثل شما زیاد برخورد داشتم.
بنابراین منم مثل شما با قضیه برخورد میکنم و مثل شما جواب میدم.
حرف شما بیخوده ، میشه تعریف مرورگر قدرتمند رو بگی تا ما هم یاد بگیریم؟!نقل قول:
سوال رو با سوال جواب نده...نقل قول:
جواب شما خیلی ساده س ، نه!که چی؟!
نه ، نمیدونستم.نیازی هم نداشتم که بدونم...نقل قول:
خب ، این قطعه از صحبتای شما خیلی جالب بود...نقل قول:
این جور جواب دادن رو در اصطلاح میگن مغلطه کردن.
من که خودم این موضوع رو توو پستم گفته بودم ، این حرف شما یه جواب بی ارزشه که جوابی نداره و صرفا گفتید تا یه چیزی گفته باشید...
جای خاصی نبودم:21:...نقل قول:
داشتم از نرم افزارهای ادوب استفاده میکردم:27:!
منبع؟!نقل قول:
حرف باد هوا نمیزنیم که تاکید داریم و چپ و راست میگیم : "فقط و فقط"!!!
اون چیزایی که من دیدم و خوندم کاملا عکس اینو نشون داده...نقل قول:
قیاس مع الفارق نکن لطفا.اینترنت اکسپلورر چه ربطی به موضوع بحث داره؟!نقل قول:
ما به چیزی غیر از سافاری و کیفیت استفاده ش کار نداریم که شما صحبت از مایکروسافت و اکسپلورر میکنی...
این تصور کاملا غلط شماست!نقل قول:
درسته فلش صفحات رو تا حدودی سنگین میکنه ولی میتونی بری اینو به میلیونها طراح سایت و وب بگی...
من قبلا گفتم ، بازم میگم.نقل قول:
HTML 5 تا به صورت کامل فراگیر بشه رایانه ها چندین نسل عوض خواهند کرد...
نه ، من اینطور فکر نمیکنم.مطمئنم.نقل قول:
چندی پیش جایی خونده بودم.میگردم دوباره لینکش رو اینجا میزارم...
چیو بزارم کنار؟!راحت و واضح صحبت کن...نقل قول:
در مورد HTML 5 هم که دیگه صحبتی ندارم.
خب ، من باید اینجا به یه سبک دیگه جواب بدم.نقل قول:
ببین دوست من دنیا 6 میلیارد جمعیت داره ، دقت کن گفتم 6 میلیارد!
توو این 6 میلیارد 2 میلیون کم عقل یا بی عقل خیلی آمار بالایی نیس...
البته روی صحبتم با اون 2 میلیونی هست که آقای جابز گفتن.
من بهت میگم ، تا از بازار عقب نمونن.که چی؟!نقل قول:
ما ایده ی تبلت رو بررسی نمیکنیم.ما نقایص و نداشته های تبلت رو بررسی میکنیم...
من مطمئنم هیچ کس نمیتونه منو قانع کنه ، برای همین با قاطعیت سوالم رو پرسیدم و باز هم میپرسم...نقل قول:
شما نتوستی قانع کنی چون چیزی برای گفتن نداشتی ، چون آیپد چیزی برای عرضه نداشت و در نهایت چون شما فقط یه مصرف کننده ی متعصب و البته متحجری که عیب و ایرادها رو نمیبینه و حاضر نیست فکرشو عوض کنه...
رجوع شود به بالا...نقل قول:
دیگه حقیقتا نمیدونم چی باید بگم!نقل قول:
کاش قبل از پست دادن یه مقدار بیشتر فکر کنی...
بله ، BBC و CNN چرا ، ولی شما فراموش نکن کجا زندگی میکنی و از چه سایتهایی استفاده میکنی...نقل قول:
در راستای همون فراگیری دیگه؟!درسته؟!نقل قول:
من لازمه اینجا یه نکته ای رو یادآوری کنم.شما از بس هول داشتی جواب بدی متوجه منظور من نشدی...نقل قول:
بزار دوباره بگم روشنفکر:27:.
منظورم از اون جمله که گفتم آیپد همچین قابلیتی نداره این بود که سافاری آیپد از فلش پشتیبانی نمیکنه.همین!
و اون تیکه که هایلایت کردم...
این جور جمله ها جوابی ندارن و فقط نشون از هیجان بی اندازه ی شما توو جواب دادنه و بس هرچند بی محتوی.
ظاهرا شما همه ی دنیای اینترنتت توو همون CNN خلاصه شده...برو باهاش خوش باش.نقل قول:
با همین حرفای بی سروته خوش باش...نقل قول:
خوب شد چین یه تبلت ساخت تا شما اینجا هم کم نیاری!
نمیشه هر صحبتی مطرح و هر حرفی زده شه ولی بعد ادامه ای نباشه...نقل قول:
در پایان صحبتم با شما ممنون میشم یه توضیحی بدی که چرا من هرچقدر از ادوب و محصولاتش گفتم شما همش اومدی وصلش کردی به اپل و مک و زیرمجموعه ی اپل بودن؟!
این چه ربطی داشت به بحث؟!
آها حتما از اون جواب هایی بود که فقط باید داده میشد!
یه بار دیگه چالش هایی که به نظرم برای آیپد هست رو مطرح میکنم تا ببینیم کدوم یکی از دوستان میتونه بیاد یه بحث قشنگ و منطقی ارائه بده تا دیگه شاهد یه سری حرفای بی ربط نباشیم...
1 - چرا آیپد علارغم قیمت بالاش وب کم نداره؟!
2 - چرا آیپد از پورت usb پشتیبانی نمیکنه؟!
3 - چرا قابلیت مولتی تسکینگ رو روش نزاشتن؟!
و 4 اینکه اصلا آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره تا من به عنوان یه خریدار راضی بشم؟!
نمیخوام ایده ی تبلت اپل رو زیر سوال ببرم ، فقط میخوام بدونم علت این نقایص دقیقا چیه؟!
بدور از تعصب!
ممنون.
ویرایش : در مورد فلش و امکان استفاده ش روی آیفون و آیپد تا حدود زیادی قانع شدم.طبق صحبتای Stream.
به نظرم توضیح خوبی بود.ممنون!
در ادامه ی سوالام...
5 - چرا آیپد قابلیت استفاده از درایو نوری نداره؟!
6 - چرا از مودم داخلی استفاده نکرد؟!آیا استفاده از wifi به طور کامل پاسخ گو هست؟!درنظر بگیرید که ممکنه هرجایی از آیپد استفاده بشه...