سلام
من با فایر فوکس کار میکنم،اون addon رو که تو راهنما هم بود دانلود کردم ولی بازم جواب نمیده!!!
-----------------------
*ویرایش*
درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من با فایر فوکس کار میکنم،اون addon رو که تو راهنما هم بود دانلود کردم ولی بازم جواب نمیده!!!
-----------------------
*ویرایش*
درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری کردم نشد
چجوری باید توی پست ها بذاریم
روی عکس ها یک بار کلیک کن ،بعد بیا توی پستت Paste رو بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه با فایر فوکس کار میکنیبعد از اینکه اون addon رو نصب کردی،برو تو صفحه اسمایلیها بعد روی ین عکس فایر فوکس (پایین سمت چپ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن میشه لوگوی ie بعد رو شکلکا کلیک کن بیا تو پستت پیست کننقل قول:
منم همین کار را میکنم ولی اینجوری میشهنقل قول:
[IMG]file:///D:/Program%20Files/namakdoon%20city/images%5Cabn6.gif[/IMG]
قبلا این addon روی موزیلا بود اما دوباره نصب کردم ولی درست نشد بازم این پایینی میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در مرورگر IE نوار زردی بالای مرورگر ظاهر میشود که باید روی آن کلیک کرده و allow blocked contents را زده و yes رابزنید تا سیستم کپی کننده کد فعال شود...این نکته در راهنمای نمکدون ( سطر آخر ) وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کسی گفته نمیتونی استفاده کنی؟؟؟...من خودم با فایرفاکس از نمکدون استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...پست های قبلی رو بخون...افزونه رو میتونی از درون راهنمای شهر نمکدون دریافت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسعود منو که میشناسی من خنگم از اینا هیچی حالیم نمیشه اگه نکته به نکته بگی شاید حالیم شد:31:
عزیز دلم...اول روی اون نوار زردی که اینجا توی پست 139 گفتم کلیک کن و کاری که توضیح دادم رو انجام بده...سپس روی شکلک دلخواه یک بار (چپ کلیک) بکن...حالا کد به صورت اتوماتیک کپی شده و تنها کافیه اونو با کلید (ctrl + V) در پست خودت یا محل گفتگوی خودت قرار بدی...به همین سادگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: