با کدوم نرم افزارنقل قول:
برای چه کاری
تا کجا پیشرفت کردی؟
Printable View
با کدوم نرم افزارنقل قول:
برای چه کاری
تا کجا پیشرفت کردی؟
بعد این پستم کلی گشتم
دیدم نرم ازفار می خواد
البت مثل اینکه میشه از توی ویندوز 7 هم فعال کرد
ولی نه داخل لپتاپک، نه pc
خیچکدوم چیزی برای این تلویزیون نشناخت !
نرم افزار چی خوبه برای led somsung
فعلا ps3نقل قول:
با خود ویندوز هم میشه ولی من هم نتونستم
سلام
میخواستم ببینم میشه وقتی که کامپیوتر به تلوزیون و مانیتور وصله ، از تلوزیون فیلم پخش کرد و با مانیتور به کارای دیگه پرداخت
باتشکر
نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین
سلامنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین
دمت گرم ، میخواستم ببینم چجوری این کار را انجام بدم
دوستان سلام.
ببخشید اگر سوالم ناشیانه است.
من یک تلویزیون LED خریدم که DLNA داره. الان به صورت وایرلس به مودمم که مدل Linksys WAG 120N هست متصله و فایلهای روی کامپیوترم و همینطور موبایلم رو میتونم روی تلویزیون مشاهده کنم.
حالا از کجا میتونم بفهمم که این شبکه ای که ایجاد شده DLNA هست، یا شبکه بی سیمی که قبلاً هم توی خونه داشتم و با مودم/روتر ایجاد کرده بودم؟
یک سوال دیگه هم این که موقع پخش فایل تصویری که روی کامپیوتر قرار داده، تلویزیون هی بافر میکنه. یعنی که وسط پخش متوقف میشه و شروع به لود کردن باقی فیلم میکنه. من اگر بخوام این مشکل برطرف شه باید چیکار کنم؟ میتونه مربوط به مودم باشه؟
مودم از استاندارد N هم پشتیبانی میکنه، و من گذاشتمش روی حالت G. ممکنه اگر روی N بگذارم این مشکل حل بشه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اگر تلوزیون تمامی فرمت ها را پخش می کند ، بله شما موفق به اتصال DLNA شده اید
مشکل بافر کردن یا اسلو شدن تصویر هم بله مشکل از همون G هست و روی N البته 300Mb مشکل حل میشه و البته روی 150Mb هم تا کیفیت 720p فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.(شما مودم رو بذار روی همه حالت ها ، خوب چه کاریه فقط G ? )
به زودی آموزش DLNA ویندوز رو براتون آپ می کنم در همین تاپیک ، 17 اسفند تا 11-12 ظهر احتمالا ردیفش می کنم
سلام
من dlna را با نرم افزار serviio راه اندازی کردم.جواب داد.
ولی بازم فایل های mkv را پلی نمیکنه.من سونی دارم.
اول با کابل مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و شبکه ساختم ولی چون شبکه را پابلیک تشخیص داد و نتونستم نوع شبکه را به home تغییر بدم کار نکرد.بعد که به مودم وصلش کردم درست شد.
بالاخره موفق شدم فایل های mkv را از طریق شبکه روی تلویزبون سونی پخش کنم :10: :8:نقل قول:
با نرم افزار serviio سرور را ایجاد کردم و قسمت هایی را که فیلمام داخلش بود را به نرم افزار معرفی کردم.
بعد از اینکه اون دایرکتوری ها را scsn کرد تمام دایرکتوری های فیلم را نمایش داد و همه را پلی کرد :40:
راحت شدم