شما اون مرحله رو بدون این صدا شلیک اسحله در بیاد باید رد کنید یا مجبور شدید فردی رو بکشید طوری باشه که بقیه جسد رو نبین.
Printable View
شما اون مرحله رو بدون این صدا شلیک اسحله در بیاد باید رد کنید یا مجبور شدید فردی رو بکشید طوری باشه که بقیه جسد رو نبین.
بالا فانوس رفتی؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیر اون مرحله فانوس دریایی رو چجوری باید برم تو همون اول بازی سریع لو میرم و میشن فیل !! ( فارسی را پاس بداریم ) میشم .
نباید یاراتو که اون پلیین رو ببینن،باید افرادی که یارات میگن بکشی
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
بازی تموم شد،آخرش خیلی خیلی مزخرف تموم میشه،بدون هیچ دمویی طرفو میکشی و بعدشم پایان...چرت
آخرش ؟ کل بازی مسخره هست! :دینقل قول:
بالای فانوس ؟؟؟؟ نه دوست عزیز همون اول مرحله هستم .
خب وقتی از قایق پیاده میشی باید بوسیله ی اون چنگکت از درخت ها بری بالا،همین جا رو میگی دیگه،درسته؟؟؟؟
مرحله ای که من هستم میگه که باید بدون سر و صدا بری تا فانوس دریایی، وقتی هم که منو میبینن صدای آژیر در میاد و faile میشم.
خب رفتی بالای فانوس؟؟؟؟
اصلا نمی زارن جم بخورم یه ذره که دراز خیز میرم سریع آژیر به صدا در میاد.
سلام این بازی خیلی راحت بود والا من که نفهمیدم چیش سخت بود البته من Normal بازی کردم این بازی خیلی کشکی بود اما گرافیک خوبی داشت خوب قابل تحمل بود برای کسای که میخوان Sniper رو تجربه کنن خوبه یک بار ارزش بازی کردن داره البته اگر به فکر یک بازی عالی هستید بهتره دور این بازی رو خط بکشید.:13:
من از کل بازی فقط اونجاییش که تیرو نشون میداد و دوربین با تیر حرکت میکرد و میرفت تو مخ طرف خیلی حال کردم.یاد max payne 1 افتادم چه بازی ای بود