اونو که خودم میدونم... میگم این لینکه که گذاشتم چیه؟:20:نقل قول:
Printable View
اونو که خودم میدونم... میگم این لینکه که گذاشتم چیه؟:20:نقل قول:
ببخشید..چون دوستان جوابم رو دادن..منم باید جوابامو بگم..شرمنده دیگه:
منچسترم بازیکنی که نیاز داره نمیفروشه..اینقدر زیادن که دیگه نمیخوادشون یا به دردشون نمیخوره چون مشکل ایجاد میکنن مثل بکام و ورون و نیستلروی و کریسنقل قول:
الان مثلا بارسلونا مثلا مگه عقلش کمه که مثلا بازیکنانی مثل مسی و اینسیتا و ژآوی و... رو بفروشه.
اتفاقا دلیل اختلافشون همینجاست که پپ تازه 2 ساله اومده..هر وقن 24 سال موند و همینجوری کار کرد بیا با فرگوسن مقایسه کرد..در ضمن فرگوسن هم تو جوونیش همین کارا رو کرده و حتی تیم اسکاتلندی رو قهرمان اروپا کرده..تو 24 سالگی هم مدرک مربی گری داشته و از همون موقع کار کرده..یادم میاد با ریکارد هم که دوباره رو اوج اومدین خیلی بردینش بالا..من منکر قهرمانی هاش نمیشم..ولی بعضی وقتا راحت میشه ضعف تو تشخیص و ترکیب بندی تاکتیکش دید..مخصوصا وقتی یه تیم جلوش متفاوت بازی میکنه...هنوز کار داره این پپ تا بشه پپ کبیر..!!نقل قول:
اصلا این حرف معنی نداره. اصلا کاری ندارم کدوم مربی بهتره ولی شما سن مربی هم در نظر بگیرید. این دو تا مربی 30 سال با هم اختلاف سنی دارن. بعد الان 2 سال هم نشده که گواردیولا مربی بارسا شده مثلا این یه فصل و نیم که تقریبا مربی بارسا هست مثلا چی کار باید می کرده که نکرده؟
اولا من نگفتم بارسا متکی به مسیه..گفتم توی تاکتیک فوتبال نسبت به من یو کم میاره..همونطور که من یو هم توی هماهنگی بین بازیکنا در مقابل بارسا کم میاره..(البته منظورم از هماهنگی هماهنگی تاکتیکی نیست،هماهنگی و دوستی بین بازیکنا رو میگم..)نقل قول:
بعد فکر کنم شما اصلا بازی های بارسا رو نگاه نمی کنید. کجا بارسا فقط متکی به مسی هستش؟؟؟ این همه بازیکن هستن که تاثیر دارن. اینیستا و ژآوی و دنیل آلوز و آنری و رلاتان و ... این وسط الکین؟؟ حتی بازیکنانی مثل بویان و پدرو هم بعضی بازی ها تاثیر گذار هستن. همین بازی دیشب مثلا بویان که به عنوان بازیکن تعویضی اومد گل زدش. دیشب مسی اصلا گل نزد. بارسا مثل منچستر نیست که فقط متکی به رونی باشه. چلسی هم همین شرایط رو داره. حالا شما بگو منچستر متکی به کار تیمی و این حرفاست. شما هر سال نصف گل های خودتون رو بازیکنانی مثل رونی یا رونالدو می زنن. اگه اونا نباشن که شما سوم هم حتی توی لیگ نمی شید. تازه یه سری چیزهای دیگه هم کمکتون می کنه که من قبلا گفتم...
اون حرفتم که دیگه خیلی حرص در بیاره و غیر منطقی و مغرضانه هست..من یو پارسالم که رونالدو رو داشت همینو میگفتین..ولی وقتی رفت همتون ساکت شدین...من یو ثابت کرده که متکی به بازیکن نیست و نمیتونی این ادعا رو کنی...مگه اینکه رو هوا بخوای کل کل کنی...
تازه جناب..اشکال شما اینه که متکی بودن رو فقط به گل زدن میبینی..یه کم عمیق تر نگاه کن...فوتبال فقط گل زدن نیست...
جوابی نمیدم..چون باز باید بگم پارسالم همینا رو میگفتین..:27:بی منطق نباش..!!!نقل قول:
مسی نباشه جاش بازیکن هست ولی رونی نباشه شما جاش کی رو می خواین بذارین؟
تو من یو هم که گیگز و پارک و نانی و کریک نقش بوق رو دارن..فقط و فقط رونی هست..!!!نقل قول:
ولی تو بارسا بازیکنانی مثل اینیستا و ژhوی و دنیل آلوز و ... هم خیلی تاثیر دارن
کلا بارسا تیم پر فراز و نشیبی هست(البته نه اون نشیب)یعنی تو یه دوره 3 تا 4 ساله با یه ستاره جدید به اوج میرسه و با افول تیم افول ستاره هم شروع میشه.
ولی منچستر اغلب در یه سطح قابل قبولی فوتبال میکنه که یه جورایی بستگی داره به اینکه تیم های دیگه در چه سطحی باشن.
دوستان گل منچستری نمیخاد واسه باقی دوستان دلیل بیارید
زمان تا الان خیلی چیزا رو مشخص کرده پس بذارید گذر زمان بازم بهشون ثابت کنه البته اگه چشم بینا و گوش شنوایی باشه که بخاد ببینه و بشنوه
اقا کسی دیگه نگفت پپ کبیر بگید یکم بخندیم :31:
اسم تمام کاربرا اینجا هست فقط دو هفته صبر کنید انوقت ببینم بازم حرفی واسه گفتن دارید!
بابا ما تیم هستیم ت ی م نه متکی بازیکن
دادش کوچیکه منم که 7سالشه اینو میدونه این حرفا رو دیگه بچه ها نمیزنن رونی نباشه چی میشه و .....انگار شما از این فصل دارید منچستر رو می بینید یه تیم رو بشناسید بعد پست بزنید که بیست نفر نیان هی جواب یه سوالی که از بیست سال پیش جوابش معلوم شده رو بگن
مثل اینکه بازی های دور رفت از شبکه 3 مستقیم پخش نمیشه :blink:
مگه می شه پخش نکنن؟
JUST FC BARCELONA
و دیگر هیچ...
بازی های دور رفت اصلا کی برگزار میشه. من تو این مدت حساب روزها از دستم رفته:23:نقل قول:
پخش نشه ماهواره(ع)
رفت 10و17 برگشت فروردین