با تشکر اما منبعتون کیه؟ از کجا شنیدین؟ قیمتم دارین؟نقل قول:
با تشکر اما منبعتون کیه؟ از کجا شنیدین؟ قیمتم دارین؟نقل قول:
اگر از قیمت و زمان عرضه پلاسما پاناسونیک V20 در ایران خبر دارید اعلام فرمایید. یکی میگه مردادماه، خود بانیان میگه تا دو ماه دیگر، نمایندگی میگه تا 20 روز دیگر
یکی از دوستام میگه تویه نمایندگی پاناسونیک دیده ولی روشن نبوده فروشنده گفته قیمتتش مشخص نیست ولی تا دو هفته دیگه قیمتش مشخص میشه الان دارن مدلای پشت ویترینی به نمایندگیا تحویل میدن تا برای نصب آماده کنن این چیزا شنیده های من بود.
دوستان VT25 و G25 رو بخوایم با ایم LED ها مقایسه کنیم کدوم واسه خرید بهتر هستن ممنون می شم
اصولا به نظر من پایین ترین مدل های پلاسمای موجود در بازار که c10 پاناسونیک و 42 اینچ تولید 2010 سنگاپور هستش که بدون گارانتیش 600 تومنه را می توان با led سری 8 سامسونگ 42 اینچ که حدود 3 میلیونه مقایسه کرد. اگر بخواهیم به 10 تا فاکتور نمره بدیم تو 7 فاکتور برتری با این پلاسماست.نقل قول:
دوست عزیز لطف می کنین فاکتور ها رو بگین من واسه تماشای تی وی و فیلم فول اچ دی می خوام.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم سری 8 سامسونگ 42 اینچ نداره.46-55 دارهنقل قول:
من دوماه واسه خرید تلویزیون بررسی کردم . خودم فروشگاه کامپیوتر دارم انواع lcd , led رو شخصا امتحان کردم. کلا بنظرم lcd , led واسه کامپیوتر مناسبند یعنی مانیتور روی میز کار. واسه تلویزیون بدون تعصب پلاسما پایین ترین مدل هاش هم فوق العادست. led , lcd چون نور بک گروند دارند با فاصله گرفتن از صفحه نمایشگر تصویر تار میشه و کیفیت افت میکنه. رنگ مشکی رو براش نشون میده. رنگهای دیگه رو هم غیر واقعی نشون میده. واکنش تصویر تو بالاترین مدلهاش 1 میلی ثانیه استولی تو پلاسما یک هزارم میلی ثانیه. من یک پلاسمای c10 پاناسونیک 42 اینچ تولید 2010گرفتم و با یک لپ تاپ و کابل hdmi یک فیلم 1080p 30 فریم رو روی لپتاپ باز کردم و روی پلاسما نمایش دادم . بدون اغراق تفاوت در تمام فاکتور ها بسیار زیاد بود. شما تو یک فیلم اکشن یا مسابقه فوتبال تو تصاویر سریع توی lcd , led برش خوردن تصویر رو می بینی این بخاطر زمان کند پاسخ گویی تصویره. این بوضوح مشخص میشه.نقل قول:
حق با شماست مثال بود برای مقایسه نسبی قیمت.نقل قول:
سلام
بالاخره V20 به بانه رسید . فقط سایز 42 اومده قیمت هم از 1300 میدن تا 1450 . در مورد VT20 هم گفتن تا دو هفته آینده میرسه قیمت تقریبیش هم 2500 خواهد بود (یکی از فروشنده های بانه میگفت و برای سایز 50 . البته 200 تومن ممکنه بالا یا پائین بشه) .
:8: