نقل قول:
یک چیزی هست به اسم keep live در تنظیمات مودم فکر کنم اون را باید on یا enabled یا چیزی تو این مایه ها انجام بدی.
Printable View
نقل قول:
یک چیزی هست به اسم keep live در تنظیمات مودم فکر کنم اون را باید on یا enabled یا چیزی تو این مایه ها انجام بدی.
واسه همین گفتم اگر رو بریج قطعی داشت مشکل از مخابراته یا چیزهای دیگه .نقل قول:
mehrdad38 اگر سرویست تا فردا وصل شد که هیچ وگرنه رفت واسه سال بعدی.
اینم از فاجعه ای که امیدوارم مختص چارشنبه سوری باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که تورنت بسته شده:13:
این سری فکر کنم میگن بچه ها هنگام آتش بازی قسمتی از فیبر فجیره رو سوزاندند.نقل قول:
دوستان وضع این اینترنت ADSL مخابراتی بههیچوجه خوب نیست.
سرعت دانلود من دیروز و امروز از 7 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیرود.
این کاهش سرعت هم ربطی به چهارشنبه سوری ندارد چون خواهرم در دو کوچه پایینتر از ما از صبانت 128 کیلوبیت دارد ، سر ظهر رفتم خونهاشان سرعت دانلودش 45 کیلوبایت بود.
دوستم در آیتاللهکاشانی مینشیند 128 نامحدود از سپنتا دارد سرعت دانلودش امروز 14 کیلوبایت است.
دوستانی که هنوز از مخابرات ADSL نگرفتهاند و به p30world برای تحقیق میآیند میگویم اگر توانایی مالی دارند و میتوانند در ماه حداقل 19 هزار تومان پول ADSL بدهند از شرکتهای خصوصی ADSL بگیرند.
عزیز این راهش نیست اگر هر کس بخواد کارتهاش رو اینجوری پخش کنه که کل بخش پر میشه از اینجور پستها.نقل قول:
حداقل بهتر از چرت و پرت نوشتن بعضی افراد و فحش و ناسزا دادن به همدیگر هستنقل قول:
امروز زنگ زدم مخابرات همون حرف تو رو زد sei_pm گفت اونهايي كه تا 18 ام ثبت نام كردن فردا وصل ميشه از 18 ام به بعد سال بعد.:4: من درست 18 ام ثبت نام كردم .:42:
خوب پس شانس آوردی . حالا چرا چند وقته نیستی؟ خبری از مراکز دیگه نیست؟ یعنی الان 8 مرکز داره سرویس میده؟نقل قول: