سلام من نمیدونم ولی اگه پیشگامان 1000 تومن هم بده دیگه نمیگرم!نقل قول:
Printable View
سلام من نمیدونم ولی اگه پیشگامان 1000 تومن هم بده دیگه نمیگرم!نقل قول:
من هم بخاطر همین میگم دیگه!شما کلا 6-7 ساعت شب میتونی مثل من دانلود کنی و روزها هم که محدودیت حجم داری و بدرد دانلود نمیخوره.اگه سرعت شبانه تون مثل روزانه بود اونوقت حجم دانلود شما بیشتر میشد ولی بازم ما توی روز از شما سرتر بودیم.نقل قول:
بچه های 1 سوال
128 نقره همون 512 هستش...؟
مگه مخابرات شبانه رایگانم داره؟!ما که ندیدیم کسی مخابرات داسته باشه و راضی باشه!قبلا که با 512پیشگامان بالای 1 گیگ دانلود داشتیم حالا با همون سرعت 300 400تا که فک کنم باز از مخابرات بهترهنقل قول:
بچه ها ازتون کمک میخوام در مورد ADSL میگن بورت خالی نداریم
سلام برو بکس
من یه سرویس 3 ماهه 512 ، 6 گیگ دارم از پیشگامان ، سرعتش تو روز طرفای ظهر محشره اما وای به حال پنجشنبه شب من که بی خیال اون موقع شدم . سرعت دانلودش تو ساعات خلوت بین 120 تا 150 میرسه .
فقط یه بدی داره مثل خوره اکانتت رو میخوره ، مصرفش خیلی بالاست .
به درد کسایی که دانلود دارن نمیخوره ، فقط مصرف یوزر
من امروز قشنگ چندو چوند قضیه رو درآوردم که چرا شبانه سرعت انقدر افتضاحهنقل قول:
سرویس هایی که اسمشون 128 برنز ، نقره و طلایی هستش روزانه به ترتیب 256 و 512 و 1 مگ هستن
ولی در تایم Free همشون میشه 128 معمولی
این در حالیه که دارن ازمون پول 256 ، 512 و 1 مگ رو میگیرن
من که تهران هستم مخابرات نامحدود هست.256 گرفتم 12500 تومان.سیستمم 24 ساعته دانلود میکنه میشه روزی 2 گیگ.من دارم سیستم خوب جمع میکنم حیفم میاد 24 ساعته روشنش بگذارم گفتم بیام اینجا اگه شبی 2 گیگ دانلود دارید بیام از پیشگامان بگیرم ولی دیدم مثل اینکه پیچ سرعت رو بستن گفتم همینی هم که دارم فعلا بچسبم تا ببینم اینده چی میشهنقل قول:
پیشگامان همه را ناامید کرده با این وضعیتش
سلام نیما خان یعنی سرویس من هم که 256 هست اینطوریه ؟نقل قول:
واقعا شب افتضاح میشه
ولی دوستم از مخابرات داره 512 شبها کلی فیلم میگیره تا صبح!