من با برنامهای که گفتین هم امتحان کردم ولی پاک نمیکنه اون فلدر رو و مینویسه windows can't read this file
مشکله من هم با سفید شدن ایکونها هنوز حل نشده و نمیدونم چرا اینجوری میشه.عکسهایی که از قدیم داشتم اینجوری نمیشن ولی عکسهای جدیدی که میریزم توش بعد یک بار خاموش روشن کردن دیگه تو مک باز نمیشن حتا open with رو هم که میزنم و با هر برنامه ای که تست میکنم مینویسه item is used by mac os x and can't be opened
در صورتی که وقتی همون عکسو با quick look باز میکنم نشون میده عکسو و معلوم میشه که عکس من آسیب ندیده ولی انگار که پسوند عکس عوض شده باشه به نظر میاد. ولی آخه من پسوندی رو عوض نکردم و همونjpg هستش چون حتا ویدئوها و موزیکهای من هم به این سر نوشت دچار میشن البته اینم بگم همون عکس یا فایل موسیقی که در مک درست نشون نمیده در ویندوز درست نشون میده و سالمه پس معلوم میشه فرمت هم تغییر نکرده
و همین الان اتفاق دیگری افتاد.چند وقت پیش که یک دفعه پوشهای از آهنگای من پاک شده که در جریان هستین و بعدا توسط برنامه در ویندوز بر گردوندمش ولی فایل اصلی که آسیب دیده بود هیچ وقت پاک نشد و این وسعت ۵۰ گیگابایت هم از فضای هارد اکسترنالم از بین رفت.همین الان کلیات محتویات یکی دیگه از پوشههای من که توش نزدیک به ۲۰ گیگ ویدئو بود هم کلا ناپدید شد.و نمیدونم چی کار کنم دوباره برم تو ویندوز ریکاوری کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]