اتفاقا ماله من 6600 هست و رمم 1 گیگنقل قول:
احتمالا مشکل از کمبوده رمکه شماست اونو ارتقا بدید هم سیستم روونتر میشه و هم بازی هایه بیشتری رو ساپورت میکنه
من خودم هم تو فکره 2 گیگ کردنه رم هستم:46:
Printable View
اتفاقا ماله من 6600 هست و رمم 1 گیگنقل قول:
احتمالا مشکل از کمبوده رمکه شماست اونو ارتقا بدید هم سیستم روونتر میشه و هم بازی هایه بیشتری رو ساپورت میکنه
من خودم هم تو فکره 2 گیگ کردنه رم هستم:46:
دوستانی که بازی کردن یا میخوان بازی کنن یا دارن بازی میکنن خجالت نکشن
بیان پست بدن
در مورده خریدو فروش، item هایه بهتر و ... خیلی جایه بحث داره
مثلا از کجا بخریم که زیاد کلاه سرمون نره و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OK!
گویا طرفدار نداره
دره تاپیک تا اطلاعه ثانوی تخته شد
موفق و موید باشید....
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟؟!؟!؟!؟!
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!
"تخته ها را به سختی کنار زده و به درونه تاپیک میخزیم!!!"
دوسته عزیز برایه اطلاعاته بیشتر به اینجا سر بزنید:
ranking این بازی برایه تمامیه کنسول ها و پی سی از 9.3 به بالاسکد:http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=oblivion
که این چیزی رو جز محبوبیته بالایه اون نشون نمیده
در ضمن بازیه سال شده و بعضی ها هم بهترین بازی در سبکه RPG رو بهش لغب دادن (البته با این آخریه خودم زیاد موافق نیستم):12:
این بازی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین بازی هایه جهانه ولی متاسفانه تو ایران زیاد طرفدار ندارهنقل قول:
البته بهتره بگیم بین گیمر هایه معمولی زیاد شناخته شده نیست کلا بازی هایه rpg در ایران بیشتر بین حرفه ای تر ها و گیمر هایه بالایه 20 سال طرفدار داره یه دلیلش میتونه این باشه که برایه سر در اوردن از داستان این بازی ها و لذت بردن از اونها آشنایی با زبان انگلیسی لازمه و دلیل دیگش پیچیده بودن داستان وسردرگمی در این بازی هاست که خیلی دوست ندارن و ترجیح میدن سیریوس سام بازی کنن
مثلا اگه شما به اون فورومی که مخصوص گیمر هاست و اسمشو نمیارم سر بزنید میبینید که تو تاپیکه ابلیوین چه خبره فکر میکنم تا پیک این بازی شاید حدود 1 ساله که از صفحه اول تکون نخورده !!!!!!!!!!!!!!!
به زودی اطلاعات جدید میزارم
منم شنيدم كه ميگن بازي فوق العاده ايه ولي فعلا وقت ندارم بازي كنمش
ولي از دموهايي كه ازش ديدم خيلي خوشم اومد
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
چبوری باید دروازه oblivion را بشکونم؟ از من همه اینو می خوان
کدوم یکی ؟ ببین چند تا دروازه اصلی هستن که حتما باید ببندی غیر از اونا تو گوشه و کنار سرزمین هم دروازه زیاده که نیاز نیست ببندیشوننقل قول:
فکر کنم اولین دروازه که لازمه ببندی اول شهر KOVACH یا همچین چیزی باشه شما برو تویه دروازه یه برج هایه بلندی میبینی یکی از اینا برج اصلی از دری که پایینه وارد برج میشی و میری بالا تا به بالایه برج میرسی اون بالا یه گوی آتشی هست که روش کلیک میکنی و دروازه بسته میشه و بعدا میتونی با اون گوی سلاح هاتو جادویی کنی