ببخشید منظورت از ABS ساختگی چی بود؟؟؟نقل قول:
در ضمن همین قیمت رو من صفحه ی قبل گفته بودما!
Printable View
ببخشید منظورت از ABS ساختگی چی بود؟؟؟نقل قول:
در ضمن همین قیمت رو من صفحه ی قبل گفته بودما!
طبق تجربه ی شخصی که تست کردم ABS پراید بسیار عملکردش قابل توجه و عالیهنقل قول:
ببخشید منظورت از ABS ساختگی چی بود؟؟؟
شما تحویل نگیر..
منم اتفاقا تست کردم ترمز پراید رو و کوچکترین مشکلی توش ندیدم...
والا تا وقتی رو ماشینا نمیزارن میان میگن که این خودرو سازا دزدن و فلان و بهمان.
حالا هم که گذاشتن انگ ساختگی بودن و از این حرفا بهش میزنن!!!
اونی که میگفت رو دو چرخ عمل میکنه جناب فکرکنم ریاست راهنمایی رانندگی تهران بود و بنده هم نقل قول کردم نه ایشون.نقل قول:
نه جانم صفحات قبل بحثشو با مستندات کردیم تموم شد رفت خودم حتی تو همین تاپیک عکس از سیستم ABS پراید گرفتم و گذاشتم و اثبات کردم اون حرف اشتباههنقل قول:
حالا نمیدونم چه منافعی دارن یه عده که به این اکاذیب خنده دار و غیر فنی میخوان دامن بزنن
چند باری دیده شده که بعضی از کسانیکه پست میدن فراموش میکنن اینجا انجمن اتومبیله نه انجمن متفرقه! و حرفها باید استنادات فنی داشته باشه.حرف مطلقاً اشتباه و عجیب اون جناب سرهنگ که استناد فنی نیست
برای دومین بار>پایان بحث!
بحثی وجود نداشته عزیز. صحبتی شد و من هم خوندم و با توجه به استنادات شما قانع شدم. بحث برا وقتی هست که معلومات دو طرف بخونه. از یه طرف شما با اطلاعات خوب و در طرف دیگه بنده که سررشته ای ندارم پس بحثی نمی تونسته وجود داشته باشه.
والا عزیزنقل قول:
من ادعایی نکردم و مایل به رنجش کسی هم نیستم ولی نمیدونم شما بودی یا یکی دیگه
بدجور کلید کرده بود میگفت ABS پراید اِله بله.بدون استنادات فنی البته:46:
شده بود مثل تاپیک تاپگیر و قضیه ی استیگ-شوماخر! :31:
دوستان یه سوال:
پراید هاچ بک چند مدل زده میشه؟ یعنی بغیر از 111 آیا اون طرح قدیم - اسمش فکر کنم نسیم بود - تولید میشه هنوز؟ اگر بله قیمتش چقدره (نو نه دست دوم و سوم ) و در کل چه فرقی این دوتا با هم دارند؟ یعنی نسیم بغیر از قیافه چه تفاوت عمده با 111 الان داره؟
تولید نسیم متوقف شدهنقل قول:
نسیم هاچ بک قدیمی پراید بود
111 هاچ بک جدید پراید که جلوش شبیه 132 هست
امکانات 111 بیشتره از قبیل ایموبیلایزر و ABS و فرمون هیدرولیک و ایرادات مونتاژ موجود در نسیم رو نداره ولی از نظر طراحی جلو و عقب نظر شخصی من اینه:فاجعه :22:
واقعاً باید نسبت به این موضوع بی تفاوت باشی یا مورد پسندت افتاده باشه که بری سراغش
البته این موارد فراموش نشه:
تریم داخلی خیلی زیبا تر.
صندلی ریویی - این یه مورد خودش خیلی تو سواری دادن تاثیر داره. صندلی پراید های دیگه خیلی خشکه.
در این صورت شما انگار تو ریو نشستی ولی موتورت پرایده. :دی
تنظیم ارتفاع صندلی
تنظیم زاویه ی چراغ ها ی جلو.