سلام اقا سعيد من دنبال يه فروم طبي ميگردم دقيقا مثل فروم سربازان آمريکايي در عراق
لطفا کمکم کنيد
Printable View
سلام اقا سعيد من دنبال يه فروم طبي ميگردم دقيقا مثل فروم سربازان آمريکايي در عراق
لطفا کمکم کنيد
کسی هست به ما یه فرم معرفی کنه که راحت بشه تو تهران پیداش کرد
دوست دارم عینک بیس داشته باشه و فرمش هم یه چیز خوشکل باشه
از اینا که دور شیشه فرم نداره باشه که چه بهتر یعنی خود شیشه فقط باشه
ممنون
من یه عینک خریدم 80 تومن با مارک نایک
به نظرتون اصله؟
سلامنقل قول:
عینک طبی با عدسی که قوسِ زیاد عملی نیست .
بنده یکیش رو به یکی از مشهورترین شرکتهای دنیا سفارش دادم اما قبول نکردند گفتند اگر بخواین میسازیم عدسیهایی که درست مثل عینک آفتابی قوس داره اما به هیچ وجه مسئولیتش رو قبول نمیکنیم چون تار میببنید .
علتش هم معلومه .
شما یک عدسیِ معمولی رو جلو چشمتون بگیرین بعد کمی مایلش کنید به چپ و راست یا بالا پایین , چشمتون درد میگیره
یه عینک nike ایتالیایی تا برسه به ایران با گمرکیش بالای 200 هزار تومن میشه..نقل قول:
یه فریم ارجینال 100% ایتالیایی nike معمولا از بسته بندی و جنس فریم مشخصه
محتوای مخفی: 3 عکس از عینک آفتابی 100% اصل ایتالیا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
کسی هست به ما یه فرم معرفی کنه که راحت بشه تو تهران پیداش کرد
دوست دارم عینک بیس داشته باشه و فرمش هم یه چیز خوشکل باشه
از اینا که دور شیشه فرم نداره باشه که چه بهتر یعنی خود شیشه فقط باشه
ممنون
گرون ترین قاب عینک چنده می شه دو سه تا عکس ازش تو سایت قرار بدهید وبگید کدوم عدسی از همه بهتره؟
برای این سوالتون زنگ زدم به یه تاجر عینک طبی تو تهران و یک مغازه دار و سازنده عینک ازشون پریسدم :11:
فریم cartier حدود 1 ملیون تومن این فریم فرانسوی اصل تو تهران هستش
این عکس نمونه ای از فریم های این کارخونه فرانسوی بیشتر
از چندین مدل انواع و اقسام فریمها رو داره تو تهران
ولی در دنیا فریمها ی گرون قیمت زیادی هستند که قیمتهای ملیاردی دارند ولی این فریم تو ایران هستش
محتوای مخفی: cartierglassessale
اون عینکسازه هم مارکهای : Jaguar و blumarine و puma و چنتا مارک دیگه فک رکنم از روی جرنال داشت
می دید و معرفی می کرد.
محتوای مخفی: عکس
بهترین عدسی داخل ایران هم عدسیهای آنتی رفلکس I&G هستند که کیفیت خیلی بالایی دارند گارانتی هم
دارند..
اینم عکس تفاوت عدسی معمولی با باز تاب و عدسی بدون بازتاب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عینک طبی گرفتم....نقل قول:
سلام . من چند وقت پیش یک عینک گرفتم که شیشه هاش از این رنگی هاست (اسم دقیقشو نمیدونم- از اینهایی که سبز و بنفش و ... میشه :31:) حالا مشکلی که دارم اینه که بعد از چند وقت استفاده این شیشه هاش پر از خش شده و میخوام برم عوضشون کنم . چه شیشه ای بگیرم بهتره؟ این شیشه اسمش چیه فتوکرومه یا چیز دیگه ایه؟ چون چند وقت دیگه سرما میاد و وارد جاهای گرم که بشی شیشه عینک بخار میشه ؛ شیشه ای هست که تو اینجور جاها بخار نکنه ؟ قیمت شیشه خوب چنده؟ سپاس :11: