1.در مورد رنگ مشکی که هر چقدر شدت روشنایی کمتر باشه مشکی عمیق تر میشه که مشکی G10 سه برابر عمیقتر هست (0.03 در برابر 0.09) در حالت دفالت پنل G10 روی مد سینمایی قرار داره که برای اتاق تاریک در نظر گرفته شده برای کالیبره کردن بهترین حالتی رو که پنل در اون میتونه دقت رنگ و مشکی واقعی تری تولید کنه در نظر میگیرن در برایتنسی حدود 40 فوت لامبرت که برای اتاقهایی با نور متعارف مناسب هست حالا بعضی پنلها نزدیک این عدد کالیبره میشن و بعضیا بیشتر و یا کمتر که معمولا پلاسماها نزدیکتر کالیبره میشن.نقل قول:
در غیر این صورت برایتنس پنل G10 تا 315 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک بالا میره که مد دفالت B650 یا همون B690 هست که برایتنسی در حدود 270 کاندلا بر متر مربع در این حالت داره ولی در این حالت پنل کالیبره نیست.
بعد از اون چیزی که من خدمت شما عرض کردم این بود که برای داشتن تصویر زیبا هر چقدر کنتراست ANSI یا همون Interfield Contrasrt پنل بالاتر باشه تصویر POPـتر و زیباتر میشه , وقتی شما یک تصویر رو میبینید و هیجان زده میشید دلیل به وجود اومدن این هیجان همین کنتراست ANSI هست که هر چی بالا تر باشه POP & Impact تصویر رو بیشتر میکنه.
یک مثال دیگه مقایسه پنل Z1 سمت راست که یکی از زیباترین تصاویر رو در بین پلاسماها داره با Sony X4500 سمت چپ که یکی از زیباترین تصویرهارو در بین LCD و LED ها داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.من پلاسما رو انتخاب میکنم چون من اهل بازیای کامپیوتری هستم و مشکل رسپانس تایم باعث میشه سردرد بگیرم همینطور زاویه دید LCD پنلها برای من آزار دهنده هست ولی من حس میکنم تصویر LCD B650 زیباتر از Plasma B650 هست.
3.مدل B690 همون مدل B650 هست که در چند کشور خاورمیانه ای و هند با این کد مدل عرضه میشه و ظاهرا امکانات بیشتری نسبت به B650 داره.
بله چرا نمیتونید :31:نقل قول:
یک پورتال اروپایی هست که به 7 زبان هم مقاله مینویسه توی قسمت Face off میتونید چارتهارو به صورت Side by side ببینید البته متن بررسیهای پنلهاشون رو هم بخونید چون روی بعضی تصاویر مشکل به وجود اومده که معمولا دلیلشو تو متن ریویو توضیح داده.کد:http://www.digitalversus.com