محمد آقا حالا اگه کسی اول اکس پی نصب کنه و بعد رو یه پارتیشت دیگه سون نصب کنه مشکلی پیش نمیاد ؟ چون آموزش شما واسه کسایی هست که اول سون رو دارند و بعد اکس پی نصب کرده اند
Printable View
محمد آقا حالا اگه کسی اول اکس پی نصب کنه و بعد رو یه پارتیشت دیگه سون نصب کنه مشکلی پیش نمیاد ؟ چون آموزش شما واسه کسایی هست که اول سون رو دارند و بعد اکس پی نصب کرده اند
یعنی الان شما هیچ ویندوزی نداری؟نقل قول:
امکان داره مشکل از سی دی ویندوز باشه
کلن اصول اینه که اول xp باشه بعد 7 یا ویستانقل قول:
سلام
انجمن بسیار خوب و کاملی دارید.
من برای نصب ویندوز XP دچار مشکلی شدم که در اینجا بیان نشده است . بر روی سیستمم ویندوز 7 نصب هست و می خواهم XP نصب کنم اما موقع نصب سی دی بوت XP رو می شناسه ولی هیچ واکنشی نشان نمی دهد و یه صفحه سیاه میاد . از چند نفر در این باره پرسیدم اما جوابی نگرفتم و فقط بهم گفتن این مشکل بخاطر ویندوز 7 هست و نمشه رو این هارد XP نصب کرد . من حتی هارد رو فرمت هم کردم ولی کلا XP نصب نمیشه . اگه امکان داره کمک کنید تا مشکلم برطرف بشه .
:11:
دوستان من الان رو سیستمم xp 32 بیت دارم تو درایو c
میخوام 7 رو تو اخرین درایوم که h هست نصب کنم اونم 64 بیتیش رو
باید از طریق boot موجود تو dvd سون بیام بالا یا از تو خود ویندوز xp نصب کنم ؟
سلام
اگه ممکنه من را راهنمایی کنید
لپ تاپ ایسوس 1015 گرفتم منتها روش نه ویندوز داشت نه پارتیشن بندی شده بود
اومدم 7 روش نصب کنم پیغام میده که هارد دیسک فرمتش باید NTFS باشه تا بشه روش ویندوز نصب کرد چه کار باید کنم چون تا پارتیشن بندی نشده باشه نمیشه فرمتش کرد؟؟؟؟؟
:41::41:سلام من هر كاري مي كنم xp و 7 باهم اجرا نمي شن:41::41:
باسلام نه میشه رویه پارتیشن هم دوتا ویندوزم نصب کرد من خودم نصب کردن
چه جوری عزیز ؟نقل قول:
حتما ن منظور ایشون نصب یک ویندوز مجازی هستنقل قول:
سلام
ویندوز ایکس پی رو درایو c
ویندوز 7 رو درایو D
من مشکلی ندارم . اما برام جای سئوال که چرا وقتی تو ویندوز 7 هستم . خودش رو تو درایو C نشون میده و XP میره رو درایو D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی روی ویندوز xp میرم همه چی مرتبه ؟
بطور مثال وقتی وری ویندوز 7 هستم و میخوام برنامه ای رو نصب کنم میزنه مسیر برنامه رو C:\Program Files (x86
در حالی که در اصل این برنامه در مسیر D :\Program Files (x86 نصب میشه
و حالا یه سئوال ( قبلا پرسیده بودم دنباله جوابش رو نگرفتم )
بخوام ویندوز xp و seven رو نصب کنم چی رو پیشنهاد میدید ؟
C : XP و D : Seven
یا
C : Seven و D : XP
یه سئوال دیگه این پوش چرا همیشه باید تو شاخه c درست بشه ؟ شاید من دوست نداشته باشم تو درایو c چیزی وجود داشته باشه ( البته بالا زده درایو D تو عکس . ولی در اصل درایو c هست و چون ویندوز seven خودش رو در قالب درایو D نشون میده تو عکس زده D ) :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]