نمی دونم این کارم خلاف قوانینه یا نه.
اما این سایت به درد خیلی ها میخوره.
منم همین امشب پیداش کردم:
برای بعد به درد میخوره. :11:کد:http://iran-eng.com/index.php
Printable View
نمی دونم این کارم خلاف قوانینه یا نه.
اما این سایت به درد خیلی ها میخوره.
منم همین امشب پیداش کردم:
برای بعد به درد میخوره. :11:کد:http://iran-eng.com/index.php
اتفاقا من تو همون سایتی که گفتی فعالم... مهندسای خیلی خوبی داره ... من که خودم خیلی دوست دارم اونجا.
ولی یه چیزی در مورد کنکور و دانشگاه چندان وقت نمی زاریم تو اونجا! مدلشه!
من الان اونجا دو تا سوال پرسیدم. :دی
اگه میتونین جواب بدین.
اوهنقل قول:
صد برابرشه بابا
تهران به درد نمیخوره
ما که یه ساله داریم حال میکنیم توش
کسی قوچان نیوفتاده باهم بریم ساختمونشو تکمیل کنیم :دی
chi ghabul shodi hala? man mohandesi shimiye amir kabiramنقل قول:
تبریک میگم ! همین جا جواب میدم چون الان نمی تونم اونجا انلاین بشم یعنی می تونما ولی نمی خوام پرفایلم تو p30 لو بره ! کلا اونجا خیلی خیلی خیلی صمیمی تر از اینجاست!( شما ها گلید کلی گفتم)
پستت این بود دیگه؟
""""
سلام خدمت دوستان عزیز
امشب (18 شهریور) جواب های کنکور سراسری اومد () و من برق_کنترل بین المللی قزوین قبول شدم () و تازه می خوام وارد دانشگاه بشم. حالا از شما دوستان عزیز که تجربتون از من بیشتره دو تا سوال داشتم.
1) من می خواهم همین اول کاری محکم شروع کنم ( ) و به قول معروف یک سر و گردن از بچه های دیگه بالاتر باشم () و خلاصه یک مهندس خوب بشم (). حلا باید چه کار کنم ؟() چه چیزهایی رو خوب یاد بگیرم ، چه چیزهایی رو زودتر شروع به یادگیری کنم ، بیشتر روی چه مباحثی وقت بگذارم ، شما دوستان عزیز به چه مشکلاتی در ترم های بالا بر خوردید که من از الان وقت بیشتری براشون بگذارم ؟ اگر شما به ترم 1 بر میگشتید چه کاری انجام میدادید که انجامش ندادید و هر راهنماییی دیگری که به نظرتون میاد ؟
2) برای کارشناسی ارشد می تونم گرایشم رو عوض کنم ، کار آسانی است ؟ چقدر احتمال قبولی در دانشگاههای خوب (بهتر از قزوین) در گرایشهای دیگر برای کارشناسی ارشد وجود داره ؟
و یک سوال دیگر که اگه جواب بدید ممنونتون میشم . نظرتون در مورد دانشگاه و گرایشم بگید ؟
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم
""""
اولا تبریک میگم ! رشته ای که قبولیدی بیشتر مربوط به ریاضی هست چون کنترله و وظیفه اصلی شما طراحی سیستم های اتوماتیک و غیره خواهد بود.
من اگر جای شما بودم فیزیک 1 و فیزیک 2 رو یجا بر می داشتم. راستی تو همون ترم اول برای فیزیک 2 انتگرال های دو گانه رو یاد بگیر . با این کارت خیلی جلو میفتی.
زبان c رو یاد بگیر بعدا تو میکرو کنترلر ها تو کدویشون که اپدیت تره بدردت می خوره.
برای کارشناسی ارشد شما می تونی هر رشته ای دوست داشتی شرکت کنی. کلا ارشد مدلش یکم فرق می کنه.
تو ارشد رتبه یک قدرت فکر کنم از رشت بود( تو دانشگاهش شک دارم)
نفر 4 مکانیک از ازاد بود
نفر 7 هوا فضا از ازاد بود و....
پس می تونی !
در مورد دانشگاهت هیچی نمی دونم!
با تشکر
چه رتبه ای؟منو رد کردن و الا میومدم کمک:31:نقل قول:
در ضمن مردود شدم.
سلام. منم اين جا قبول شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه؟:13: :18:نقل قول: