قیمت وثتی دستت باشه دیگه به این حرف ها توجه نمی کنی.........چون اونی که خیلی زیره قیمت بازار داره میفروشه معلومه ریگی تو کفشش هست و نباید به این اسونیا بهش اطمینان کرد...
Printable View
قیمت وثتی دستت باشه دیگه به این حرف ها توجه نمی کنی.........چون اونی که خیلی زیره قیمت بازار داره میفروشه معلومه ریگی تو کفشش هست و نباید به این اسونیا بهش اطمینان کرد...
سلام
فک نکنم منظورش قیمت بود ... منظور حب و بغض بچه ها نسبت به آیفون بود بعضی عاشق بعضیا قاتل...
نه؟؟
ارهنقل قول:
یکی 3g داره pm داده تو همین فروم می گه n97 بهتره
یه ژیان رو با بنز قیاس کردن شک برنگیز نیست
اصلا گیج شدم شدید
یکی میاد می گه ویندوز موبایلی که من باهاش حال می کنم جلوی ایفون هیچه یکی اونو با n97 قیاس می کنه
همش بستگی به خودتون دارهنقل قول:
اره
یکی 3g داره pm داده تو همین فروم می گه n97 بهتره
یه ژیان رو با بنز قیاس کردن شک برنگیز نیست
اصلا گیج شدم شدید
یکی میاد می گه ویندوز موبایلی که من باهاش حال می کنم جلوی ایفون هیچه یکی اونو با n97 قیاس می کنه
یکی از گوشی لمسی متنفره یکی عاشقشه
یکی حتمآ کیبرد میخاد یکی میگه اضافیه
یکی میگه دوربین مهمه یکی میگه نیست...
این به شما بستگی داره
برید علالدین یه آیفون دست 2 رو تست کن ببین چطوره من که خیلی واسم لذت بخش بود ولی ممکنه شما بدتون بیاد...
یا از کسی که آیفون داره بگیر کار کن کاری نداشته باش کی چی میگه خودت مهمی فقط...
سپاس خدا را
شدیدا تایید میشه..........چون به قول همین بچه ها اگر ندونی که ایفون رو برای چی می خوای ازش متنفر میشی......:46:نقل قول:
از یه موبایل مگه چی می خوان:31:نقل قول:
خب بعضیا میخوان صداش تا 7 تا خونه اونوری بره و دوربینش هم شونصد مگاپیکسل باشه:31:نقل قول:
شما باید بگی چی میخای...نقل قول:
از یه موبایل مگه چی می خوان
مثلا من سال به سال به زور یه فایل با بلوتوث میفرستم ولی بعضیا صبح تا شب دارن بلوتوث بازی میکنن...
بعضیا فقط با گوشی پیامک میدن ولی بعضیا فقط حرف میزنن ... در کل من آیفون رو پیشنهاد میکنم واسه خودم واسه شما رو نمیدونم.... چون من واسم رابط کاربری از همه چی مهمتره شما چی واست مهمه؟؟؟
تا ویندوز موبایل 7 نیمده سراغش نرو....
اینو از من که 3-4 ساله ویندوز موبایل بازم بشنو چون بعد یه مدت خسته کننده میشه
آیفون هم به جز این جدیده دو مدل قدیمیش زیاد جالب و به صرفه نیستن
پس میمونه چی ؟ HTC hero !!!! :d
هیچ کدوم از این دو واسم مهم نیستنقل قول:
نمی دونم شما چرا اینطوری هستید ولی من هر کاری که با مبایل بشه کرد می کنمنقل قول:
حتی اگر بشه باهاش اب خورد ابم می خورم
بلوتوث اس ام اس اینا که چیزی نیس
اخه تا اون موقع نمایشگاه جی تکس تموم میشه:41:نقل قول: