سلامنقل قول:
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم
همین خوب بید
Printable View
سلامنقل قول:
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم
همین خوب بید
به نظر من اگه غیر انتفاعیش خوبه برو !
اخه بعضی موقع ها میبینی یه غیر انتفاعی از دولتی خیلی بدتره !نقل قول:
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم.
یه نمونش!
تو شهر ما یه مدرسه غیر انتفاعی هست!فک کنم 2 میلیون میگیره!ولی فقط واسه بچه مایه داراست!
دوستم میرفت ، میگفت پسره وسط کلاس لپ تاپ میاورد معلما هیچی بهشون نمیگفتن!و این باعث افت تحصیلی دانش اموزای دیگه هم میشه!پس تحقیق کن ببین مدرسه خوبه یا نه!
البته این فقط نظر منه ! بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن تا بهتر بشه!
چقد شبیه بچه درس خونا شدم:31:
.
.
♥♥♥
دوستان من امسال کنکور دادم و موفق نشدم متاسفانه .
پیشنهاد اکید میکنم ، اصلا کلاس نرید . به هیچ وجه ، چون نصف وقت توی راه و نصفه دیگه تو کلاس هدر میشه !!!
راست میگن ایشوننقل قول:
به نظر من اگه غیر انتفاعیش خوبه برو !
بچه های پارسالو پیدا کن ازشون بپرس که چطوره مدرسه هه
من هم تا حد زیادی با حرفت موافقم به نظر من داشتن یه مشاور خوب بهتر از هر کلاس فوق العاده ای هسنقل قول:
من نمی دونم شماها اصل مطلب رو ول کردین و دنبال حاشیه ی کنکور هستین و فقط یک مطلب رو بگم اگه دنبال قبول شدنی شروع کن به خوندن معلم و کلاس و کتاب و...... ادم رو قبول نمی کنه ولی می دونی چی باعث قبولی میشه یک اراده ی قوی برای یک مسابقه ای که رقیب درش زیاد هست حالا هی دنبال این باش که کدوم مدرسه یا کلاس بری و از این حرفها و فاکتور دومی که برای این رقابت لازم هست پشتکار هست که یعنی انسان تا جایی که براش مقدور هست برای رسیدن به هدفش تلاش کنه و فاکتور سوم اینه که توی این راه به خودت امید بدی و اهسته و پیوسته مسیر رو طی کنی و بقیه اش دیگه دست من و تو نیست دست خداستنقل قول:
موفق باشی
سلام به همگی منم اومدم تو جمعتون امیدوارم همگی رتبه 1 کنکور بشیم! : دی
از
بله ایشون درست میگن چند وقت پیش یه مصاحبه از نفر 9 کنکور فکر کنم میخوندم گفت حتی یه کتاب تست هم نداشته فقطنقل قول:
من نمی دونم شماها اصل مطلب رو ول کردین و دنبال حاشیه ی کنکور هستین و فقط یک مطلب رو بگم اگه دنبال قبول شدنی شروع کن به خوندن معلم و کلاس و کتاب و...... ادم رو قبول نمی کنه ولی می دونی چی باعث قبولی میشه یک اراده ی قوی برای یک مسابقه ای که رقیب درش زیاد هست حالا هی دنبال این باش که کدوم مدرسه یا کلاس بری و از این حرفها و فاکتور دومی که برای این رقابت لازم هست پشتکار هست که یعنی انسان تا جایی که براش مقدور هست برای رسیدن به هدفش تلاش کنه و فاکتور سوم اینه که توی این راه به خودت امید بدی و اهسته و پیوسته مسیر رو طی کنی و بقیه اش دیگه دست من و تو نیست دست خداست
موفق باشی
کتاب درسی رو خونده ....
نمیگم کتاب و کلاس به درد نمیخوره به درد میخوره میتونه کمکت کنه اما عامل اصلی نیست و بدون اینا هم میشه موفق شد...
سلام
یه سوال! از کی باید شروع کنیم؟؟ با روزی چند ساعت؟؟
من یکی که از 28 خرداد شروع کردم. هفته ای 7 یا 8 ساعت خوندم. اما بیشتر داره میشه.نقل قول:
سلام
یه سوال! از کی باید شروع کنیم؟؟ با روزی چند ساعت؟؟
دوستان یه سوال دیگه پیش اومد! یه روز که قلم چی رفتم گفتن انگار واسه تابستون به تنهایی کلاس ندارن. میشه یه موسسه خوب به من معرفی کنید که فقط بخوام 3 درس فیزیک (1 و 2 و 3 و اگه شد پیش) و دیفرانسیل (ریاضی 2 و حسابان و جبر و...) و گسسته (هندسه ها و گسسته) رو بگیرم باهاش. در ضمن توی اصفهان هم باشه.
ممنون