اگه این پست شما جوابی به سوال من بود، باید بگم که جواب سوالم رو نگرفتم!نقل قول:
احساس می کنم بسیار سینمایی تر و قوی تر از GTA IV خواهد شد از این نظر
هم سناریو بسیار زیبا و گسترده است و هم شخصیت پردازی ها فوق العاده میشه چون می دونیم تجربه ی راک استار تو این زمینه بالاست
اکشن بازی و تیر اندازی ها عالیه حداقل نظر منو که خیلی جذب کرده
گرافیک و فیزیک عالیه حتی به عضله های یک اسب هم توجه کردن موقع حرکت کردنش !
صدا گذاری ها هم که کاملا با حال و هوای اون موقع سازگاره ، غرب وحشی با آدمای وحشی و خشن و صدای خشن !
کلا این بازی شاهکاری به یاد ماندنی میشه
شما در مورد کیفیت بازی صحبت کردید، ولی من در مورد مدت زمانی که طول می کشه تا قسمت single player رو با تمام ماموریت هاش به پایان برسونیم، سوال کردم.
><><><><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><> <><><><><><>>
مقالهی IGN
Red Dead Redemption: Exploring the Wild West
بخش های مهم مقاله رو چکیده وار و با دخل و تصرف! ترجمه کردم. انگلیسیم چندان قوی نیست. پس ممکنه در جاهایی خطاهایی رخ داده باشه.کد:http://xbox360.ign.com/articles/108/1089304p1.html
> اگه حتی از ماموریت های اصلی صرف نظر کنید، هنوز کارهای زیادی هست که میشه در این بازی انجام داد. می تونید ساعت ها در دنیای بی کران RDR غرق بشید بدون این که حتی به ماموریت ها و داستان اصلی بازی فکر کنید.
> در ابتدای بازی از 3 ناحیهی موجود، دسترسی به 2 ناحیه ممکن نیست و مثل GTA با پیشروی در داستان اصلی، این مناطق آزاد خواهند شد.
> RDR پر از ماموریت های جانبیه و این ماموریت ها به دو دسته تقسیم می شند :
1. ماموریت های دارای ساختار و داستان که هر کدوم دارای چندین ماموریت کوتاه هستند.
مثلا در یکی از این ماموریت ها باید به دنبال یک پسربچهی گمشده بگردید و تنها چیزی که ازش پیدا می کنید، یکی از کفشها و یکی از پاهاشه! ولی به نظر نمیرسه این پسر بچه توسط گرگها خورده شده باشه. ظاهرا کار، کار یک انسانه! بله، در RDR آدم خوارها هم وجود دارند!
2. ماموریت های تصادفی که در شهر یا خارج شهر اتفاق می افتند و ابتدا شما صدای تیر و یا درخواست کمکی می شنوید و تصمیم با شماست که خودتون رو داخل این ماجراها درگیر کنید یا بی تفاوت از کنارشون بگذرید.
تو یکی از این ماموریت ها، شخصی از شما درخواست می کنه که دوستش رو از اعدام شدن نجات بدید، شما هم قبول می کنید و میرید به کمک اعدامی بدبخت! آدم بدها رو می کشید و میخواید مثل clint Eastwood با یک شلیک دقیق، طناب دار رو پاره کنید. ولی تیرتون خطا میره و اعدامی مادرمرده به خاطر شلیک بد شما دخلش میاد و میره به جهنم! یا تو یکی از ماموریت های جانبی باید برید دختری رو که توسط راهزن ها به گروگان گرفته شده، نجات بدید. میرید به جنگ راهزن ها و دهنشون رو سرویس می کنید! و با سربلندی بسیار وارد اتاق میشید تا دخترک اسیر رو نجات بدید، متوجه میشید مردی کنار اون دختر ایستاده، تو نبردتون با راهزن ها افرادی بودند که به شما در این نبرد کمک کردند، یه لحظه فکر کردید که این مرد هم جزو همونهاست. همین یه لحظه درنگ کافی بود تا اون مرد یه گلوله تو سر اون دختر معصوم خالی کنه. احساساتتون رو کنترل کنید! بازی پر از این جور ماموریت هاست.
حتی در شهرها هم مردم چندان امنیت ندارند. تو یکی از ماموریتها، تو یه فاحشهخونه، یک مرد تندخو با یک فاحشه به شدت مشاجره میکرد. هنگامیکه من قصد داشتم از مشتم برای ادب کردن این مرد نادون استفاده کنم، درست در همون لحظه، این مرد احمق چاقوش رو دراورد و شکم زن بدبخت رو پاره پاره کرد. غرب عجب دنیای کثیفیه!
البته تمام ماموریتها اینقدر خشن نیستند. مثلا تو یه قسمت به یک کمپ سفر می کنید و در اون میتونید دور آتیش بشینید و به قصههای آدمهای ساکن این کمپ گوش بدید. البته اختیار با شماست و می تونید یه دینامیت وسط کمپ بندارید و همه رو بفرستید اون دنیا!
> در دنیای RDR تقریبا 40 گونه جانور قابل شکار وجود داره. جانورانی مثل خرس، شیر کوهی، کرکس و بوفالو. شکار اینها تجربه و شهرت شما رو افزایش میده و باعث میشه کالاهای جدیدی در مغازهها آزاد بشه. البته شکار بعضی از این گونه ها چندان آسون نیست. مثلا شیرهای کوهی میتونند اسبتون رو بکشند و قبل از اینکه متوجه بشید چه اتفاقی افتاده، جرواجرتون کنند!
> پوست و پر جانوران رو می تونید بفروشید و پول به دست بیارید. ولی باید به سیستم اقصادی سادهی RDR هم توجه کنید. هر چقدر که یک گونهی جانوری در یک شهر نایابتر باشه، قیمتش هم بیشتر میشه. مثلا پوست بوفالو در جنوب کم پیدا میشه. پس بهتره برای به دست اوردن پول بیشتر، پوست بوفالوهایی رو که در اختیار دارید، ببرید در مغازه های شهرهای جنوبی بفروشید.
> در RDR می تونید علاوه بر شکار، دنبال گنج هم بگردید. برای بدست اوردن گنج نیاز به نقشهی محل دفن اون گنج دارید. در این نقشه نشانههای مختصری قرار داده شده.
> راههای زیادی هم برای از دست دادن پولتون وجود داره. مثلا می تونید بازی پرتاب نعل انجام بدید و یا پوکر بازی کنید. در بازی پوکر حتی می تونید بوسیله ی یک مینی گیم تقلب کنید. اما اگه حریفتون بفهمه که تقلب کردید، قاطی می کنه و شما رو در یک دوئل به مبارزه میطلبه!
> راه های بیشتری هم برای لذت بردن از این بازی وجود داره. چیزهای زیادی برای دیدن و کارهای زیادی برای انجام دادن هست. همهی اینها رو تا چند روز دیگه تجربه خواهید کرد.