با سلام دوباره
منظورم از مقدار بازگشتی همون مقداری که مشخص می کنه که از کدوم فرم فراخوانی شدهنقل قول:
این مقدار بازگشتی چیست؟؟؟ ربطی به مشکلی که مطرح کردید دارد؟
راستش من این برنامه رو به دلیلی خط به خط اجرا کردم و نتیجه رو اینجوری دیدم( البته حالا هم این جوری می بینم اما اگه برنامه رو معمولی اجرا می کنم همه چی درسته ) احتمالا من قاطی کردم شما به بزرگی خودتون ببخشیدنقل قول:
درست متوجه نشدم!
یعنی چی؟
یعنی وقتی دستور نمایش فرم 3 را میدهید فرم 2 نمایش داده میشود !!!!
اما یه سوال دیگه
من اگه بخوام موقعیت یه کنترل رو تغییر بدم باید از چه دستوزاتی استفاده کنم (مثلا textbox از موقعیت 412,71 به موقعیت 412,30 بره)فکر می کنم باید از دستورات location ,move استفاده کنم اما طرز استفاده شو نمی دونم و برنامه بهم خطا داد .
از لطف شما ممنونمنقل قول:
دوست عزیزتجربه تقریباً دوساله من اینجوری بهم می گه که توی این بخش اگر کسی زحمت جواب دادن به یه تاپیک رو بکشه بقیه به
احترام اون شخص دیگه توی اون بحث شرکت نمی کنن
من یه چیز دیگه فکر می کنم : مثلا در همین تاپیک H2عزیز زحمت می کشند و به سوالات جواب می دن اگه یه نفر دیگه که جواب سوال رو می دونه به سوال جواب بده، H2 می تونند اون زمانی رو که برای جواب دادن به این سوالا در این تاپیک صرف می کنند به کارهای دیگه مثل جواب دادن به سایر تاپیک ها یا شایدم کارهای خصوصی خودشون صرف کنن و کم فکر نمی کنم این بی احترامی باشه .( البته این نظر منه ) منهم تابع نظر اکثریت هستم.
با تشکر از همه دوستان