سلام بچه ها.من امروز رفتم علا الدین.و یه چیز جالب دیدم.الجیم مثل سامسونگ قسمتی رو راه انداخته که میتونین با همه گوشیهاش کار کنین.مسئول اونجا میگفت از و قتی این قسمت راه افتاده فروششون 600 درصد افزایش پیدا کرده .
با هر سه تا گوشی ارنا ویوتی اسمارت، کریستال کار کردم.و چیزائی که دیدمو براتون میگم تا شاید بدردتون بخوره.
1- کیفیت ساخت ارنا خیلی خوبه و ویوتی اسمارت هم با اینکه از پلاستیک ساخته شده خیلی محکم و خوبه.کریستالم نمره قبولی میگیره
2- کیفیت صفحه هر سه تا عالیه و هیچ فرقی با هم نداره .بسیار درخشان و شفاف و رنگها خوب
3- پاسخ به لمس هر سه یکیه و خیلی خوبه (من بیشتر با ارنا و ویوتی کار کردم) ولی کلا به نظرم ویوتی خوشدستر بود گرچه از ارنا و محکمیش نمیشه گذشت.
4- در مورد دوربین ویوتی بگم من چند تا عکس گرفتم و کیفیت عکسها خیلی خوب بود حتی با اینکه زیر نور بود و شب.حداقل میتونم بگم در خود گوشی عالی بود و شاید در پی سی فرق کنه که بعید میدونم.در مورد ارنا هم همینطور.با توجه به لنز اشناید غیر از اینم انتظار نمیرفت.با کریستال کار نکردم
5- از نظر سرعت به نظر من سرعت ویوتی بیشتر از ارنا بود این فقط نظر من نیست دو سه نفری که اونجا بودن و میدیدن من کار میکنم همین نظرو داشتن.البته مسئول اونجا میگفت ارنا بخاطر رم 8 گیگ سرعت بیشتری داره و لی در کل تفاوت خیلی جزئی
.به خاطر کمبود وقت زیاد با قسمتهای مختلف کار نکردم ولی بعدا اگه وقت کردم میرم و کلی باهاشون کار میکنم.بچه هائی که تهرانن میتونن برن و کار کنن.
اگه سولی دارین در خدمتم:27: