کجای این سایت باید بریم که امتیاز رو نشون بده ؟؟خود سایت نوشته یا نرم افزاریست؟نقل قول:
نوشته شده توسط salieri [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]LENOVO IDEAPAD Y560 CORE I7 740QM
مزایا :
1. طراحی فوق العاده شیک و حرفه ای
2. پردازشگر پر قدرت CORE I7 740 و گرافیگ عالی 5730 که در اکثر بازیها با تنظیمات HIGH را به خوبی اجرا میکنه
3.بدنه مستحکم و آلیاژ فوق العاده قطعات
4. اسپیکرهای JBL و صدای دالبی فوق العاده که انصافا کیفیت صدای این مدل را من تا بحال در مدل های دیگه ندیدم:21: :8:
5.کلیدهای مولتی مدیا و کاربردی و مفید متفاوت مثل : کلید ریکاوری و شورت کاتها و قفل لب تاپ
6. هنگام استفاده از این مدل هیچ نویز و صدایی از هارد و سایر نقاط لب تاپ نمیشنوید (حتی شب و در سکوت )
7. فوق العاده خنک . در اجرای گیم با تنظیمات HIGH دمای دستگاه حداکثر 75 میشه که عالیه!!!
8. کیبورد روان و استاندارد . در استفاده طولانی مدت احساس خستگی انگشتان و مچ دست به هیچ عنوان نمیکنید
9.امتیاز ویندوز 7 به سی پیوی این مدل 7.2 بوده که واقعا بی نطیره:18:
10.تاچ پد مولتی تاچ پر سرعت و روان (تست کنین و مقایسه کنین!!):27:
11.تکنولوژی LENOVO ENHANCED EXPERINCE که ویندوز 7 لب تاپ شما را در مقایسه با لب تاپهایی که فاقد این تکنولوژی ان سریعتر بالا میاره و شات دان میکنه :21:
12. دریچه های تعبیه شده برای استفاده از کول پد در زیر لب تاپ که کمک زیادی در خنکی دستگاه میکنه
13 . روی بدنه دستگاه اثری از داغی و حرارت احساس نمیشه که این مشکل یکی از ضعفای مدل های اچ پی و دل و ایسوس هست:46:
14. امتیاز این کانفیگ Y560 در سایت HARDWARZONE و NOTEBOOKCHECK
90 % بوده که کم نظیر و فوق ا:18:لعادس
15. و در آخر نسبت به قیمتش از همه لحاظ عالیه . من قبل از خرید 1 ماه تحقیق کردم و خودم با این مدل و 3 مدل dell xps l501 و asus n61jq و hp 3190 یه هفته مغازه دوستم کار کردم و انواع تستهارو کردم . انصافا از هر سه مدل سرتر بود ...:46:
معایب : باورکنین من عیبی ازش ندیدم فقط شاید تنها عیبش کیبورد عربیش باشه که اونم واسه خیلیا عیب به حساب نمیاد چون الان اکثر لب تاپها کیبورد عربی دارن
دقیقا بگین کجا باید بریم