-
aafsoongar ( هدفم رو میذارم جلوی چشمم ببینمش حسش کنم بعد شکارش میکنم...مثل قورباغه ها ها ها ه
بدان و بگوش خود فرو کن
نه عاشقی بلدم نه رسمش را میدانستم
من فقط (آواتار) تورا دیده بودم
میدانستم تو نمیتوانی مال من شوی
بنظر رند وموذی و مردم آزاری
شعرهایم قبل تو نور نداشت شور نداشت
ردیفهای شعر من لیاقت اینهمه سور نداشت
منت گذاشتی شبی مرا به قلب پاک خویش راه دادی
ساده ام شمردی و زیادی بخود اطمینان دادی
اینرا در هر کاغذ و برگ و نامه ای هزار بار نوشتم.
توراشناخته نشناخته باورت کردم
هنوزچشمانت آخرین نوشته های مرا نخوانده است
برایم آرزویی بود که روزی چوپروانه در شمع محفلم بسوزی چون خاطره شوی
اگر دلت را شکستم به عمد نبود
زیبا و تکنیکی ترازاین شکل شکستن دلی را.
دلم بلد نبود
-
-
امام على عليهالسلام :
مـن از پروردگار خود نه فرزندانى زيبارو خواستم و نه فرزندى خوش قد و قامت ، بلكه از پروردگارم فرزندانى خواستم كه فرمانبردار خدا باشند و از او بترسند ، تا وقتى به او نگاه كنم و ببينم از خداوند فرمان مىبرد ، چشمم روشن شود .
-
امام سجّاد عليهالسلام :
خداوند از آن كـس خـشنودتر اسـت ، كـه خانواده خود را بيشتر در رفاه و نعمت قرار دهد .
-
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
هر كه از روى ايمان و بـه حـسـاب خـدا در نماز جمعه شركت كند ، اعمالش را از نو آغازيده است (خداوند به پاداش آن گناهان گذشتهاش را بيامرزد و نامه عمل جديدى برايش باز كند) .
-
هرگاه به جاده ای رسیدی که برای همگان سود و نیکبختی به امغان می اورد . این راه را در پیش بگیر همان گونه که ماه از میان ستارگان میگذرد.....
سال نو پیشا پیش مبارک....
موفق باشید دوستان.
-
انیشتین می گوید : مشکل پیشرفت نکردن بیشتر آدمها این است که درست زمانی که در حال رسیدن به نتیجه هستند کار را ول میکنند.
(کپی شده است)
-
نه زمستانی باش که بلرزانی و نه تابستانی باش که بسوزانی، بهاری باش تا برویانی ...
-
ما باید خودمان با تلاش و کوشش سراغ خوشبختی بریم مثل به استقبال رفتن بهار نه این که منتظر باشیم خوشبختی مانند یه نسیم به سراغمان بیاد
-
عزیزان دلم انشالله سالی پر برکت زیبا و با خوشنودی در کنار عزیزانتون داشته باشید و در زیر سایه بزرگتران ارام و بدون نگرانی زندگی کنید براتون خوشبختی رو ارزو می کنم...
خیلی دوستتون دارم.
موفق باشید.
حامد