نه بابا کارت درسته همین fifa با pes من گفتم. از این به بعد کسی به اینکه اسمش رامسس هست(چه اسم باحالی داریا.خیلی کلاس داره) چیزی نگه:20:نقل قول:
Printable View
نه بابا کارت درسته همین fifa با pes من گفتم. از این به بعد کسی به اینکه اسمش رامسس هست(چه اسم باحالی داریا.خیلی کلاس داره) چیزی نگه:20:نقل قول:
جدی گفتما دستم خود به خود رفت.نقل قول:
من یه تریلر دیدم ازش برا ساختن مرحله بود.اینقدر باحال بود که چیزی نمونده بود:2:
هر چیزی میخواست استفاده میکرد.
البته توجه کنید که برای لذت بردن کامل از این بازی حتما احتیاج به اینترنت وایرلس هست.نقل قول:
پس از همین حالا دنبالش باشید که بعد لنگ نمانید.:31:
آره دیگه...از اونجائی که بشر کلا با هم اختلاف سلیقه دارند این جور مسائل طبیعیه :46: تو بازی ها هم بماند که هر کس یه نظر و سلیقه ای داره...شما زیاد خودتو ناراحت نکن.:46:نقل قول:
دلیل این وایرلسه چیه؟نقل قول:
بعدشم اگه این 5.55 هک بشه.
نقل قول:
دليلش اينه كه بازي رو بايد NETWORK يا شبكه بازي كني وگرنه فايده اي نداره . خودت تنها !!
مگه نميگن يكي از شعارهاش به اشتراك گذاشتن . خوب ديگه بايد به اشتراك بذاري ديگه . :دي
.
انشالله كه هك ميشه . شما نفوذ بد نزن
واسه قسمت دوم شعار بازی یعنی به اشتراک بزار باید وایرلس داشته باشی...بیشترین قسمت لذت بازی هم تو همین قسمته.نقل قول:
اونم انشااله میشه..:31:
برای اینکه مرحله بسازی و با بقیه یوزر ها به اشتراک بزاری و از مراحل انها استفاده کنی نیاز به اینترنت بدون سیم داری.نقل قول:
بعدم اگر این 5.55 هم هک نشد من خودم به شخصه هرجور شده UMD بازی را تهیه میکنم.:31::46:
بابا چرا میزنید.مرسی از جوابتون.
حالا من وایرلس از کجا بیارم که به این شعاره تحقق بدم؟
اگه هک نشه من که قید بازیای قدیمی رو میزنم میرم تو کار UMD دوست داشتنی.
بابا ما کی زدیم.فقط اتفاقی 3 نفری باهم جواب دادیم. : دینقل قول:
شما اگر adsl داری میتونی یک دستگاه مودم بگیری که قابلیت وایرلس هم داشته باشه و اینترنت را به صورت وایرلس در بیاره.(در این روش نیازی به روشن بودن pc نیست)قیمت این نوع مودم از 70 هست به بالا
یک کار دیگه هم میتونید انجام دهید.خرید یک عدد Wifi MAX یا یک کارت شبکه وایرلس که قابلیت تبدیل به AP را داشته باشد.(که مدل های خاصی هست کم گیر میاد)
قیمت این wifi MAX هم هفته پیش از فتحی پرسیدم میگفت 68 تومن.
راه حل سوم و مجانی هم موجوده که میتونی شما به ماکن هایی که اینترنت وایرلس مجانی دارند(مانند فرودگاه ها-بعضی داتشگاه ها-بعضی از مراکز تجاری-هتل ها-کافی شاپ ها و....) رفته و از اینترنت وایرلس رایگان لذت ببرید.:31: