-
apoosh جان در با ره gps من چند ماه تحقيق کردم انقدر اين سايت اون سايت کردم که ديگه مشخصا ت همه گوشيها اي
جديد رو حفظ شدم آخه خودم يکی از انتخابهيه اصليم همين pixon بود بد i8510 اينم بگم
که اگه عجله ندارين اين گوشی رو بگيرين آخه خيلی افت قيمت خواهد داشت در چند ماه ديگه
با ورود n97 و tg01 و touch 4gو... که همه گنده های tuoch هستن:18:
اين گوشی به 350-370 تومان قطعا خواهد رسيد تازه اين گوشی برايه جها ن سوم سا خته شده وگرنه
تو امريکا و... که اگهwi fi نداشته باشی که ديگه...
gps اين گوشی مشکلی ندارد اما فرماندهی سوتی ندارد(goole maps):thumbsdow
اگه gps برايه تان مهمه يه گوشی سيستم عامل دا ر بگيريد
که براحتی هر نقشه و نرم افزاری را اجرا کند
-
اونايی که ميخوان اين گوشی رو بگيرن يه سر به gsmarenaبزنن و ببينن samsung چه گوشی هايی زده
با رزولشنی خفن و دوربين 8 مگا پيکسل با ورود اين گوشی ها ديگه حرفی برايه گفتن نيست
پيشنهاد ميکنم اگه دوربين برايتان مهم دوربين نيست 5800 بگيريد که تو کيفيت lcd بيهمتا س:5: ولی اگ گوشی touchبا دوربين 8 ميخواين چند ماه صبر کنيد چون پشيمون ميشيد سمسونگ داره کولاک ميکنه :21:
acer و toshiba هم ديگه گوشی ميسازن!!!:18:
در کل يه تحقيق بکنيد تا منظورم را بفهميد
(آخه من يه بار قربانی عجله شدم n91 8gb):34:
-
جناب کاپیتان جاوید از توضیحاتتون خیلی ممنون. البته من نمیخوام این گوشی را بگیرم اما چون خودم تو سامسونگ موبایل کار میکنم و با گوشیهای سامسونگ سر و کار دارم می خواستم اینرا مطمئن بشم چون زیاد ازم درمورد پیکسون سئوال میپرسن. البته هنوز هم تو شک هستم چون بعضیها میگن نداره یا اینکه نمیشه راهش انداخت. حالا شما میگین که m8800قابلیت اینرا داره با برنامه ای مثل گارمین یا مشابه که نقشه ایران را داره از طرریق ماهواره وصل شد؟؟
-
بين m8800 , i8510 كدام را پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟
-
i8510
ولي اگه واست os و ساير امكانات مهم نيست ميتوني صبر كني تا m8800 به قيمت واقعيش برسه بعد بگيريش
-
همونطور که ميدونيد مشکل اين گوشی های جذاب touch که سيستم عامل نداره همين کم بودن نرم افزاره
در اين مورد هم اگه سيمبين يا windows باشه خيلی بهتره چون نرم افزار با سش گير مياد
تازه اونم يکم دوندگی داره آخه مگه چند نفر گوشيشون gps داره تازه هرکسی هم نميتونه سا اين کنه
تازه خيلی از اونايی هم که گوشيشين gpsداره تو ايران اسن ازش استفاده نميکنن حتی نميدونن کار باهاش چجريه
چه برسه به گوشی بدون سيستم عامل!!!
که فکر نميکنم براحتی بشه نرم افزار با سش پيدا کرد اونم ما که با crack &---- از نرم افزارها استفاده ميکنيم:15:
تازه جاهايی هم که نرم افزار نصب ميکنن اصولاً با گوشی های رايج بلدن کار کنن مثل گوشيهيه nokia و پا کت ها
که gpsدارن پس کسی که gps براش مهمه بهتره يه گوشی با سيستم عامل رايج بگيره
ولی خودمونيم اجب گوشی توپيه:33:
-
اما به سئوال من واضح جواب ندادینا. ولی اگر درمورد پیکسون میگین گوشیه توپیه پیشنهاد میدم بیشتر فکر کنید. البته گوشیه بدی نیست اما با توپ هم فاصله زیاد داره. اگه خواستین براتون توضیح خواهم داد چرا چون هر روز باهاش سر و کار دارم...
-
خوب توضیح بده عزیزم ، چرا معطلی ؟؟؟!!!
خیلیها از این گوشی خوششون میاد ولی تو خریدش دست نیگه داشتن تا چند نفر قبل از اونها بخرنش یا باهاش کار کرده باشن و یه توضیحی اینجا بدن .... شما اگه چیزی میدونی بنویس .
-
من خودم در بازار چيزی نديدم منظورم net و بازار بود
البته بايد بگم يک سری از جاوا ها روش نصب ميشه نمونش
کد:
http://www.------------/Softwares/Model.aspx?model=2378
که (فکر کنم) نسفش کار نکنه
زمانی که يه امکاناتی در يه محصول قرار داده ميشه بايد نرم افزارش هم باشه
پس بايد باشه ولی تابحال من نديدم
اما بگم تابحال در هيچ جا نديدم و فکر نميکنم اينجا گير بياد
البته يه دوستم ميگفت که برايه اين محصول سامسونگ در سايت سيستم عامل simbian touch برايه دانلود
قرار داده(البته فکر کنم دروغ باشه)با اين حال اگه همچين چيزی برايه update اين گوشی باشه
بايد گفت براحتی براش نرم افزار پيدا ميشه
-
apoosh جان شما تو سامسونگ موبايل کار ميکنی خوب زودتر ميگفتی من کلی سؤال دارم
آخه خودم ميخوام تو اين هفته برم گوشی بگيرم i8510 vs 5800 vs n85 vs pixon vs zn5
انقدر تحقيق کردم که ديگه دارم اقلم رو از دست ميدم آخه نميخام دوباره يه داستان n91 8gb
سرم بياد :24:
راستی شما گفتی گوشی توپی نيست دليلش چيه؟
يه سؤال ديگه آيا اين شايعه که سری جديد i8510 چينيه درسته
شما خودت بودی با توجه به اينکه حرفه اي هستی و دستت تو کاره کدوم را انتخاب ميکردی؟
من از زمانی که i900 را سامسونگ معرفی کرد دارم تحقيق ميکنم :wac:
ديگه همه مشخصات گوشی های جديد رو حفظ شدم:19:
از ترس اشتباه دوباره