ویرایش شد!!!نقل قول:
Printable View
ویرایش شد!!!نقل قول:
ولی من خیلی از قریبیان خوشم میاد.نقل قول:
بازی با نگاهش فوق العادس.
صداش هم خیلی قشنگه.
در حد ستاره های هالیوود !
من نمیدانم شما چرا همه جا باید ساز مخالف بزنید!نقل قول:
من صدای قریبیان را خیلی خوب میشنوم و اتفاقا صداش را از حسنهاش میدونم! اگر صداش را شما نمیشنوید مشکل از جای دیگر هست!
برای احترام به شما و آقا فرامرز حنجره طلا پستمو ویرایش کردمنقل قول:
دیگه این بحثو ادامه نمی دم
(اگه با فرامرز حنجره طلا هم مشکلی هست بگید تا ویرایشش کنم!)
سريال دوباره داره پخش ميشه
اين نرجسه دوباره شوهرش رو تو برزخ ديد
من نمیدونم این چه جور مادر شوهریه که طرف عروسو گرفته . به جا که بگه پسرم بد بخت شد داره برا عروسه اشک میریزه
امشب پخش کرد ؟
من خونه نبودم.
نه دادا :41: زیاد تمایل به پخشش ندارن :13: سیروس نتونسته 30 قسمت بسازه به همین سبب الکی پخش نمی کنن که از اونور کم نیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون مسلمونی که می خواد احیا بگیره ساعت ده یا ده و نیم براش توفیری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه احیا یعنی 12 شب به اونور ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب پخش کرد ؟
من خونه نبودم.
راستی این دفعه که نرجس رفت پیش اون یارو اخونده سوال کنه ، اخونده زیر دستش مفاتیح باز کرده بود داشت از روی اون جواب میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی شیطون بلاست این اخونده خدا وکیلی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آخونده همونیه که توی اغما (الیاس) نقش پیربابا رو داشت.نقل قول:
هيچ سالي مثل امسال انقدر در هم و بر هم سريالا پخش نشد!نقل قول:
تازه زمانهاشونم داره عوض مي شه!
همه شبكه ها هم با هم برنامه زيري كردن گند بزنن تو فيلماي خودشون! انقدر فيلما چذابه كه بعد دو سه روز كلش از ياد مي ره!:31: