سلام من گوشیم p990هگ کردم طبق یه تایپیک خواستم استارت اپ و شات داون ام رو ایفون کنم اما گوشیم بالا نمیاد
یه شهر مرزی طرحمو میگذرونم سرعت نت خیلی کمه اپدیت نمیتونم کنم
کمکم کنین تو رو خدا زودتر
سلام من گوشیم p990هگ کردم طبق یه تایپیک خواستم استارت اپ و شات داون ام رو ایفون کنم اما گوشیم بالا نمیاد
یه شهر مرزی طرحمو میگذرونم سرعت نت خیلی کمه اپدیت نمیتونم کنم
کمکم کنین تو رو خدا زودتر
سلام
من p990هگ شده دارم خواستم استارت اپشو مثل ایفون کنم از تایپیک همه کارائی که گفته بود رو انجام دادم اما حالا گوشیم بالا نمیاد لطفا سریعتر کمکم کنین چیکار کنم اپگدیت نمیتونم اینجائی که هستم سرعت نت خیلی پائینه
خواهشن سریعتر جواب بدین
وقتی گوشی رو روشن میکنی تا چه مرحله ای میاد بالا؟(اگه یه لحظه LCD روشن میشه و دیگه خبرب نیست تنها با فلش درست میشه ولی اگه به Flight Modeبرسه میتونی با فرمت اینترنال حلش کنینقل قول:
با سلام من یک پک ایکون نصب کردم ولی حالا می خام پاکش کنم err میده وحالا نمی دونم چه جوری پاکش کنم کپس کوشی را هم اف کردم و جواب نمی ده
کمک کنید
نه حاجی فایده نداره ولی اون 2 تا فایلو از c پاک کردم تونستم چندتا از اسپید کانتکت هامو درست کنم ولی هنوز 3تاش مشکل دارننقل قول:
یکی نمی تونه به من کمک کنه
شما با x-plore پاکش کننقل قول:
دست درد نکنه اما میشه بگی داخل x-plore باید چه جوری پاکش گنم یه مسیرش کجاست و چه راباید پاک کنمنقل قول:
محتویات رو پاک کن
دوستان سلام
من هك دوربين p1 رو گوشيم ريختم (اون كه فيلم ها رو به صورت mp4 ذخيره ميكنه)
همه چيز درس كار ميكنه ولي وقتي فيلم گرفته شده با فرمت mp4 رو ميخوام روي كامپيوتر ببينم اين ارور رو ميده:
(Error -2041:an invalid sample description was found in the movie (vide0005.mp4
ميشه بگيد اشكال از چيه ؟
برا شما اين ارور رو ميده؟