اجازه بدید من به عنوان کسی که هم 5610 داره و هم کا800 در این موارد نظر بدم.
من کا800 رو اوایل پارسال خریدم و خیلی هم ازش راضیم. 5610 هم همون موقعی که اومد (یعنی اوایل زمستون پارسال) خریدم. یعنی هر دو گوشی اصل هستند. نظرات من هیچ تعصبی قاطیش نیست. در ضمن اینو بگم که کا800 حتی یه خش هم برنداشت، اما 5610 جوی استیکش و بعد از اون LCDش سوخت و اسلایدش هم کمی شل شد. در ضمن سرعت جاوای کا800 هم بالاتره.
نقل قول:
در مورد LCD :
من نميتونم قبول كنم كه LCD 5610 از مال K800 بهتره
در ضمن اونايي كه شما گفتين n95 و ... كيفيت تصويرشون از كا800 كمتره
حالا 5610 فوقش ميتونه مساوي با كا800 باشه
اون 16 ميليون رنگ هم بدرد عمش ميخوره چون در خيلي از گوشيهاي نوكيا اينجوري هست در حالي كه كيفيت و وضوح تصويرشون از كا800 كمتره ...
در ضمن تصوير كا800 هم جلو خورشيد خوبه (منظور شما طوري ميگين مال 5610 بهتره كه مثلا مال كا800 افتضاحه)
LCD 5610 کیفیتش بهتر از کا800 هست. البته نه به این معنا که 800 خوب نیست! اتفاقاً من زیاد به کیفیت LCD توجهی ندارم و اونو معیاری برای بهتر بودن گوشی نمیدونم. با ان95 کاری ندارم، اما 5610 کیفیت رنگ و وضوح بهتری نسبت به کا800 داره.
اما در زیر نور آفتاب حق با شماست. کا800 خیلی واضحتره.
نقل قول:
در مورد باطري :
قبول كن كه گوشيهاي كشويي و تاشو عمر باتريشون كمتر از بقيه هستند
حالا شما ميگين 5610 با باتري فلان ... قول ميدم اگه 2 ساعت باهاش مكالمه كني باتريش بچزه ...
بيشتر گوشيهاي مدل بالاي نوكيا عمر باتريشون در حال مكالمه كمتره
در حالي كه من با كا800 با باتريش ميتونم 7 ساعت مكالمه كنم
مصرف باتری ربطی به کشویی بودن نداره. نمونه اش هم W850 هست که از گوشیهای دارای بهترین شارژه. باز هم کاری به اعداد و ارقام GSM ندارم، ولی باتری 5610 خیلی بیشتر از کا800 شارژ داره. چون بارها از هر دوشون به عنوان mp3 player استفاده کردم. کا800 ظرف 12 ساعت گوش کردن با MP3 شارژش تموم شد اما 5610 تقریباً تا 18 ساعت دووم اورد. در مورد مکالمه هم همینطور. 5610 کلاً مصرفش کمتر از کا800 هست.
نقل قول:
در مورد صداها :
طبيعي هست كه بلندي گوشي موزيكال از گوشي كمرافون بايد بيشتر باشه
ولي كيفيتش از كا800 پائينتره (تو پارانتز ميگم كيفيت)
كيفيت هندز فري هم نميدونم 5610 را تست نكردم ولي كا800 بعد از هك خيلي عالي ميشه حالا مقايسه اين قسمت را ميزارم بعهده دوستان
و همچنين كيفيت ايرفون كا800 خيلي بهتر 5610 و مابفي گوشيهاي نوكيا هست
این رو کاملاً رد میکنم. 5610 هم در بلندی و هم کیفیت و هم هندزفری بهتر از کا800 هست.
نقل قول:
در مورد خراب شدن دوربين :
بزار يه چيزي بگم اينكه ميگي تعميركار موبايل هستي و ... لافه
بگم چرا ؟
خوب ميگم
كا 800 در حال حاضر پر فروشترين گوشي در ايران هست
خوب طبيعي هست كه كا800 خراب هم خيلي مياد سراغ تميركار
و 5610 كه خيليها حتي اسمش هم نشنيدند و فروشش در قياس با كا800 قابل مقايسه نيست طبيعتا كمتر تو تميركارهاي موبايل به چشم ميخوره ...
دوربينش هم همينجوري الكي الكي فوري خراب نميشه
در مورد اينكه گوشي شما از موتور افتاده و فلان اين بسگي داره به اينكه موقعي كه ميفته زمين كدوم قسمت گوشي و با چه زاويه اي به چه نوع زميني برخورد ميكنه ...
اینم که قبلاً گفتم. خراب شدن دوربین کا800 اصلاً با عقل جور درنمیاد مگر اینکه اصل نباشه.
نقل قول:
در مورد قيمت :
شما كه ميگين كا800 طرفاي جنوب 150 تومنه خوب مطمنا 5610 هم اونجا ازرونتره
و اين طرف يعني طرفاي بانه هم شايد از 150 تومن هم ارزونترشو بشه گير آورد
تازه يه چيزي همه ميدونند كه گوشي تو مرز ارزونتره
اين يعني چي ؟
يعني قاچاق مياد و ارزونتره
وقتي قاچاق مياد خوب حتما ايراد دارند
اين گوشيهايي كه قاچاق مياند همشون گوشيهايي هستند كه از گارانتي برگشتند(در كشورهاي اروپايي)
ايرادشون هم اين نيست كه مثلا ال سي دي خراب باشه و يا صداش خراب باشه و ...
ايرادهايي دارند كه بعدا معلوم ميشند ...
تایید میشه...