پاسخ به سئوالات maryamjan
نقل قول:
سلام اقا مهرداد
حالتون خوب هست ؟
سلام مرسی
خوبم شکر.
نقل قول:
1- اسم
الف: ايا به تاثير اسم در شخصيت و سرنوشت انسان معتقد هستيد؟
( دو تا مقاله جالب اگه علاقه منديد به مبحث)
کد:
http://www.hamshahrionline.ir/hamnews/1383/830509/news/week.htm#s3531کد:
کد:
http://asemuni.blogfa.com/post-33.aspxنظرت
من هم یه مقاله تو این زمینه دارم . آره تا حدودی موافقم . تو خیلی جاها اسم رو مقدس می دونند . قبل از گوتنبرگ توی چین دستگاه چاپ اختراع شده بود اما از اونجایی که چینی ها معتقد بودند نوشتن زیاد از یک اسم باعث از بین رفتن قدرت اون اسم میشه این اختراع نگرفت تا اینکه گوتنبرگ اختراع رو جهانی کرد.
این مقاله ها هم خوب بود مرسی.
نقل قول:
ب- نظرتون در اين مورد كه اسم شناسنامه چيز ديگري باشد و فرد را به نام ديگر صدا كنند چيست؟
من مشکلی نمی بینیم و تو این زمینه نظر خاصی ندارم.
نقل قول:
ج- دوست داريد اسم فرزندان خود را چه بگذاريد ؟
به ازدواج هم تا حالا فکر نکردم چه برسد به بچه دار شدن (تو یه برهه ای دوست داشتم ازدواج کنم که اونم بزرگترین حماقت زندگی من بوده). از ازدواج متنفرم بی نهایت. پس وقتی ازدواجی در کار نیست بچه و اسمش هم برای من بی معنی ست
نقل قول:
2- ايا به مباحث روان شناسي علاقه منديد ؟ فيلم هاي سينمايي خوبي كه مرتبط با روان شناسيت لطفا معرفي نماييد( فيلم هاي جديدتر)
مباحث روانشناسی اگه توعمق بحث بشه عالیه . مثلا نظریات یونگ و فروید . فیلمهای زیادی داریم در زمینه روانشناسی یکی از مهمترین هاشون "جاده ی مالهالند " دیوید لینچ هست. فیلم یه جورایی مرور نظریات فروید درباره ی رویا و خواب دیدن است. فیلمهای دیگر هم داریم که دسته بندی های متفاوتی دارند مثلا سرگیجه هیچکاک هم جز فیلمهای روانشناسانه است که در فیلم تا حدودی به بحث فوبیا هم پرداخته می شود یا مثلا بیمار روانی از همین کارگردان. فیلم "گاو خشمگین" و "راننده تاکسی" هم جز فیلمهایی هستند که به نوعی روانشناسی در آن ها دخیل است . در تعداد کثیری از فیلم ها این موضوع وجود دارد.
فیلم جدید هم الان فقط جاده ی مالهالند و اینلند امپایر یادم میاد که توصیه نمی کنم اون ها رو ببینید چون احتمال داره خوشتون نیاد.سینمای لینچ یه جورایی خیلی شخصی و خاصه و خیلی ها هم نمی تونن باهاش ارتباط بگیرن.
نقل قول:
3- فيلسوف هاي مورد علاقه تان چه كساني هستند ؟
سقراط-افلاطون-ارسطو-کانت-دکارت-هایدگر-فوکو-نیچه -شوپنهاور
نقل قول:
4- از هر كدوم بين 5 تا 10 مورد بگيد :
الف- رمان هاي مورد علاقه :
صدسال تنهایی-مسخ-ناتوردشت-بارون درخت نشین-بوف کور-مجموعه داستان های سالینجر -عقاید یک دلقک-دنیای سوفی-خداحافظ گاری کوپر و.........
نقل قول:
ب- ترانه هاي مورد علاقه :
زیادند-هوس از معین -هر آنچه چاووشی خوانده و قراراست در آینده بخواند-با ما بودی بی ما رفتی از بنان- سقف از فرهاد مهراد-تمام ترانه های فروغی با احترام به آهنگ نیاز -برج از ابی-وقتی میای صدای پات از هایده -یاور همیشه مومن از داریوش- اگه دستام خالی باشه از قمیشی - زلف از نامجو -همه ی ترانه هایی که همایون شجریان خوانده و در آینده خواهد خواند با عرض ارادت نسبت به ترانه ی "نه بسته ام به کس دل" ، بت چین از شجریان و ترانه ی گل چهره باز هم از استاد شجریان یه چندتایی هم از علیرضا قربانی و سالار عقیلی و ناظری هست که همیشه گوش میدم.الان داره همون ترانه ی علیرضا قربانی پخش میشه از کامپیوترم. آخ چقدر زیباست. "خون جگرم خوردی / از خویش نترسیدی / آخر چه کنی جان .....
از خارجی ها هم lady in red از کریس دی برگ
نقل قول:
ج- فيلم هاي مورد علاقه :
همشهری کین-غرامت مضاعف-بیماروانی-پدرخوانده(سه گانه)-راههای افتخار-سرگیجه-قرمز(کیشلوفسکی)-در دل طبیعت وحشی-چشمان کاملا بسته-M (فریتس لانگ)،گاو خشمگین -جاده مالهالند ،بزرگراه گمشده آمادئوس-دیوانه ای از قفس پرید- مرد سوم -سانست بولوار-آپارتمان-اتاق پسر ، امیلی،آنی هال ........خیلی زیادند
آرزوی خاصی ندارم . همین که زنده ام و دارم از این همه زیبایی لذت می برم خودش نعمت بزرگیه .
نقل قول:
5- برنامه ريزي
الف- ايا براي برنامه ريزي تكنيك علمي خاصي سراغ داريد؟
خب آره. من توی صندلی داغ متفرقه این برنامه ریزی رو شرح داده بودم . اگه بخوام توضیح بدم چندین صفحه میشه و کلی حوصله سر می بره پس این رو بگذاریم در فرصتی مناسب و تاپیکی مناسب .
نقل قول:
ب- ايا عادت داريد در كارهايتان برنامه ريزي كنيد ؟
معمولا برنامه ریزی دارم اما خونه ی ما شرایطش یه جورهست که در هفته در بهترین حالت 60 درصد در نیل به هدف موفق می شم . من جمعه هر هفته حتی برای فیلم دیدن هم برنامه می ریزم اما خیلی اوقات اتفاقات پیش بینی نشده بهم می ریزنش.من یه to do list با مشخص کردن اولویت تهیه می کنم و آخر هر روز درصد موفقیت در انجام برنامه با تحلیل عواملی که باعث اجرا نشدنش باشه رو بررسی میکنم
نقل قول:
ج- به توانايي ها ، امكانات و محيط خانوادگي خود توجه كنيد . با توجه به اين موارد اگر حد نهايتي كه مي توانستيد از سن 18 تا به امروز به ان برسيد را عدد 100 در نظر بگيريد به موقعيت فعلي خود چه امتيازي مي دهيد ؟
صفر مطلق -به هیچ یک از اهدافم نرسیدم . تمام روابطم هم محتوم به شکست بود پس صفر نمره ی خوبی هست برای من.
نقل قول:
د-ايا در حال حاضر برنامه بلند مدت مثلا 5 ساله اي براي خود داريد ؟
خیر . ندارم . برنامه ریزی بلند مدت ندارم
نقل قول:
6- كتاب باليني
الف: ايا منظورتان از كتاب باليني كتابيست كه با خود به رختخواب مي بريد؟
دقیقا منظورم همین است.
نقل قول:
ب: مبناي انتخاب كتاب باليني چيست؟
عشق و علاقه ی زیاد . تا اونجایی که هر کلمه اش آدرنالین خونم رو بالا ببره.
نقل قول:
ج:تمام اين موارد كتاب هاي بالينيتان هستند كه گفتيد يا تنها يك كتاب باليني داريد؟
بلی همه این ها در کنار بالش من هست و هیچ وقت هم از جایش تکان نمی خورد فقط شاید بعضا تعدادشون کم و زیاد بشه که این به علاقه و.. بستگی داره
نقل قول:
7- ايا كتاب يا فيلم خاصي هست كه نه به دليل ساختار يا محتوا بلكه به دليل احساس يا خاطره يا .... خاص ديگري به ان علاقه مند باشيد؟
بله هست. فیلم "زندگی زیباست" و " آفتاب ابدی یک ذهن بی آلایش" رو دقیقا بر اساس این معیار دوست دارم.
مرسی از سئوالاتتون