به نظره من یکی جوابه یکی رو تو فروم میده لطف کرده و اصلا نیازی به دکمه تشکر و پست تشکر نیست
البته این امکان از تعداد پستهای بیهوده خیلی کم میکنه باید فرهنگ سازی بشه :دی
Printable View
به نظره من یکی جوابه یکی رو تو فروم میده لطف کرده و اصلا نیازی به دکمه تشکر و پست تشکر نیست
البته این امکان از تعداد پستهای بیهوده خیلی کم میکنه باید فرهنگ سازی بشه :دی
حالا چرا به صورت فارسی نیست؟خوب مثل نقل قول که فارسی نوشته شده اینم فارسی باشه بهتره
در کل با این کار موافقم چون باعث کم شدن پست های بیهوده میشه
آره خیلی خوبه ،خودش یه جور ترغیب واسه پستهای با محتواست
فقط به جای thanks تشکر بهتره
اگه فقط بنویسه
خوبه وگرنه نباشه بهتره
(اسم تشکر کننده نباشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت 5 اسپم بدی ای حال میده ای حال میده ای حال میده ................
خر خر پف پف! تف! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!
آخ ببخشید اشتباه شد!
بگزریم
حالا واقعا به حرف و نطراته کاربرا هم توجه میکنید یا ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا جان خسته نباشي براي فروم به اين قدرتمندي اين قسمت لازم بود .
اميدوارم بچه ها ازش خوب استفاده كنند .
من اصلا با این تشکر حال نمی کنم. خیلی مسخرست یک جورایی. اینکه تمام فروم های دیگه یک همچین امکانی دارند دلیل نمیشه که ما هم دنباله رو باشیم. تازه اغلب فروم های قوی رو نگاه بکنید می بینید هر چی interface شون سبک تر بوده موفق تر بودن.
استفاده از این سیستم تشکر در سایت های بزرگی مثل Yahoo Answers هم خیلی محدود بوده.
دوستان سلام
کار بسیار خوبی بود و همچنین نگذاشتن این دکمه توی متفرقه
باعث میشه خیلی از پست ها دیگه داده نشن
ولی یه اسپمر بازم کار خودش رو میکنه که ماشاءالله این فروم از این کاربرا کم نداره
اگه بشه قانونی برای اینکه الکی هم دکمه تشکر نزنن گذاشته بشه خوبه
ممنون بابت این کار مفید
برای من هم خیلی عجیبه . همیشه فکر میکردم همه اینجا طرفدارش هستن و فقط ما مدیر های بدجنس مخالفیم . اینا اون موقع کجا بودن والله اعلم . ( تک و ت.ک البته مخالفت هایی بود اما نه تا این حد .نقل قول:
البته بیشتر بچه ها موافقن ولی یه سری تغییرات در سیستم لازمه که خودم و دوستان در پست های قبلی به آن اشاره کردندنقل قول: