ببخشید یکی میشه در مورد سبک این بازی توضیح بده بعدشم اینکه آیا شمشیر زدنش مپل بازیه the witcher هستش یا مثل آدم شمشیر میزنه
Printable View
ببخشید یکی میشه در مورد سبک این بازی توضیح بده بعدشم اینکه آیا شمشیر زدنش مپل بازیه the witcher هستش یا مثل آدم شمشیر میزنه
دوستان, کسی میدونه این هدایایی که به یارامون میدیم چه فایده ای داره, اصلآ اگه رضایتمندیشون 100% بشه چه اتفاقی می افته؟
سبکش که نقش آفرینی هست یعنی با تعیین مواردی مثل نژاد, کلاس و... کارکترتون رو میسازید و وارد بازی میشید و با پیشروی در داستان و نبردها, به مرور توانایهای کارکترتون ارتقا پیدا میکنه. افرادی هم در طول بازی به جمع یاراتون اضافه یا کم میشن.نقل قول:
من "ویچر" رو بازی نکردم اما تو این بازی باید روی کارکتر هدف کلیک کنید که در اینصورت از ضربات معمولی استفاده میکنه یا از توانایی های ویژه تون (با کلیک کردن روشون و سپس کلیک روی کارکتر هدف, استفاده کنید). البته بازی قابلیت توقف رو هم داره, که خیلی بکار میاد.
این بازی بیشتر شبیه "نور وینتر نایتس" هست (البته بدون قوانین D&D)
تو IGN خوندم:نقل قول:
دوستان, کسی میدونه این هدایایی که به یارامون میدیم چه فایده ای داره, اصلآ اگه رضایتمندیشون 100% بشه چه اتفاقی می افته؟
اگه رضایتمندی اونارو کسب نکنید ممکنه که اونا گروه رو ول کنن و برن ...
یا اینکه حالت رمانس از بین میره .... :31: !!!
و فکر کنم هرچی بهتر باشه اونا هم برات بهتر کار انجام میدن .... اگه درست متوجه شده باشم حتی quest های فرعی رو هم انجام میدن !!!
در ضمن باید تعادل توجه رو بین اونا حفظ کنید ... بین اونا فرق نذارید !!
(میگم داری حال میکنیا ... ما اینجا داریم پر پر میشیم :18:)
ببخشيد اين بازي دقيقا كي مياد؟
ظاهرا كه قشنگه!
اگه گروه رو ول کنند و برند, جاشون کارکترهای بهتر میاد؟ آخه بجز اون دختر جادوگر, باقیشون زیاد قوی نیستند (منم بجز دختر جادوگر به کس دیگه ای هدیهنقل قول:
نمیدم :40: هرکدومشون هم ناراضین میتونن برن
باور کنید من بیشتر از شما مشتاقم که شما بازی رو تهیه کنید, چون کسی اینجا بحثی نمیکنه, مگر اینکه شما بیاد و...
درضمن چند تا دموی نبرد بود که منو یاد نبردهای عظیم فیلم ارباب حلقه ها انداخت (فوق العاده بود)
:40::40::40:نقل قول:
درضمن چند تا دموی نبرد بود که منو یاد نبردهای عظیم فیلم ارباب حلقه ها انداخت (فوق العاده بود)
الان چند نفر همراهتن ؟ فکر میکنم کلا 10 نفر هستن (اون اصله کاری ها) و انگار میتونی 3 نفرشون همراهه خودت کنی .... در ضمن هر 10 تاشون یه جای مشخص نیستن ... در حین بازی و در جاهای مختلف و با یک اتفاق جالب به شما می پیوندن !!!نقل قول:
اگه گروه رو ول کنند و برند, جاشون کارکترهای بهتر میاد؟
حواست هم باشه ، ممکنه که یه نفری که تو گروه راه میدی ، یکی از هم گروهیات خوشش نیاد وبذاره بره ....
مثلا اگه Loghain رو بذاری بیاد تو گروهت اونوقت Alistair میذاره میره ... Alistair یکی از کاراکتر های اصلیه بازیه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تو عکس بالا فقط تصویر Loghain نیستش)
دقیقا این بازی همه چیش بستگی به اخلاق و روحیات خودتون داره .... میتونید همه رو ول کنید و تنهایی ادامه بدید .... میتونید 2 نفری ...نقل قول:
هرکدومشون هم ناراضین میتونن برن
اگه رضایت داشته باشن خب بهتر می جنگن .... دستورات رو بهتر اطاعت میکنن !
انشالله به زودی میام ... !نقل قول:
چون کسی اینجا بحثی نمیکنه, مگر اینکه شما بیاد و.
من اون 4 تای اولی رو دارم که فقط 3تاشون میتونن تو گروه باشن (سگه رو بیخیال شدم)نقل قول:
الان چند نفر همراهتن ؟ فکر میکنم کلا 10 نفر هستن (اون اصله کاری ها) و انگار میتونی 3 نفرشون همراهه خودت کنی .... در ضمن هر 10 تاشون یه جای مشخص نیستن ... در حین بازی و در جاهای مختلف و با یک اتفاق جالب به شما می پیوندن !!!
حواست هم باشه ، ممکنه که یه نفری که تو گروه راه میدی ، یکی از هم گروهیات خوشش نیاد وبذاره بره ....
مثلا اگه Loghain رو بذاری بیاد تو گروهت اونوقت Alistair میذاره میره ... Alistair یکی از کاراکتر های اصلیه بازیه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تو باقیشون, یک جادوگر و یک جنگجوی خوب باشه (البته با اومدن اون جادوگره, جادوگر خودم هم نذاره بره)
منظورم تعویض با یار بهتر بود وگرنه با 4 نفر هم اگه تو مبارزات سنگین, بدون برنامه عمل کنم باختم حتمی هست (دم به دقیقه, بازی رو نگه میدارم و دستورات جدید به همشون میدم)نقل قول:
دقیقا این بازی همه چیش بستگی به اخلاق و روحیات خودتون داره .... میتونید همه رو ول کنید و تنهایی ادامه بدید .... میتونید 2 نفری ...
اگه رضایت داشته باشن خب بهتر می جنگن .... دستورات رو بهتر اطاعت میکنن !
.................................................. .......
راستی امروز به شهر Market District رفته بودم. وسط شهر یک بابایی بساط سلاح و سپر و... فروشی داشت رفتم ببینم چی واسه فروش داره که دیدم :18: ............................ فروشنده, Gorim هست (دوست و زیر دستم تو دوران خوش پادشاهی) :8:. بعد از کمی حرف زدن بهش پیشنهاد دادم دوباره بیاد تو گروه من, که گفت زندگی جدیدی تشکیل داده و ازدواج کرده :40: ............ خلاصه هر وقت پستتون به اون شهر رسید برید پیشش و بگید آشنای منید تا کلی تخفیف بگیرید :31: (البته اگه با توجه به گذشته هر فردی تغییر نکنه)
دوستان, وقتی لول 7 شدم و برای انتخاب زیر شاخه کلاس اصلیم رفتم, دیدم روشون نوشته "Not yet unlocked" و یکبار هم یک توضیحی داد که بخش مهمش این بود "But first, you'll need to find a trainer اما اول, نیاز داری یک مربی پیدا کنی"!!! میخواستم بدونم کسی میدونه جریان این چیه؟!
از ديروز بازي رو شروع كردم......... .
واقعا زيباس بازي ارزشمنديه و واسه كسايي مثه من كه عاشق RPG هستن عاليه من بازي رو با يه elf كه warrior هستش و خانومه شروع كردم تو بازيهاي ديگه زياد جنسيت واسم مهم نبود ولي چون منوي edit قيافه اين بازي كامل و قشنگه واسه همين خانوم برداشتم
3 چهار روز بازي مي كنم بعدش ميام يه نقدي از خودم درمي كنم...... .:31:
من یکی دیگه طاقت ندارم ...
به خاطر این کنکور ارشد لعنتی قید COD , borderlands , tekken , ... رو زدم ولی دیگه قید این یکی رو نمیشه زد .
شما هم که هی میاید تعریف می کنید آدمو وسوسه میکنید .
همین هفته میرم میگیرمش .
فقط سیستم مبارزاتش چطوره ؟
مثل nwn نباشه که هی باید یدونه بزنی و صبر کنی که توانت پر شه ...