فربد منظورت چیه؟
Printable View
فربد منظورت چیه؟
منظورش همون ایکس باکس های اشانتیوننقل قول:
ای 900
بود که اگه از قبل سفارش میدادی
ای 900 رو
یه دونه بهت میدادند (البته فقط تو ایتالیا )
یه آدم با انصاف بود تو این کلوپ گوشیا اونم از دست در رفت از موقعی که فهمید دوربین C905 کار خود سونیه.
مرد حسابی تو که میگی اگه سونی نبود اریکسون می پوکید حداقل اسم سونی رو گوشیا هست. یکی نیست به خودت بگه پس نوکیا چیه گوشیاشو خودش میزنه
lcd
لنز
فکر کنم دکمه هاشم یکی دیگه میزنه.
جناب SGH-i450 شما اینطوری مقایسه می کنید میدزدنتونا.
کاش قیمتشونم مقایسه میکردی
نظر من اينه كه صبر بشه بهتره
صبر کنیم.................؟؟؟؟!!! خب ما باید اینجا یه ارز اندامی داشته باشیم.............!!!
به شخصه برام فرقی نمیکنه سونی از CCd استفاده کنه ، یا کموس......... مهمه اینه اینجا دربارش بحث کنیم.................دی.!
اگه جدی ، سی سی دی باشه ، خب کیفیت عکسها باید بهبود داشته باشه......... ولی اون گوشی رو هر کاری کنن سونیه.......دی.!
حالا لنزش ساخت هر کی میخواد باشه............!!!
یکی از دوستان (فکر کنم فن بوی های سونی) ، اسم از 10 مگی سونی اورد............ داستان اون چیه............؟؟؟!!!
نقل قول:
هر دفعه اسم نوکیا میاد منظورتون منم آره ؟:31:
من با تولیدات سونی حال می کنم( حتی گوشی های موبایل سونی:40: ام زد 5)
ولی به نظرم سونی اریکسون بی هویته !
الانم اگه پشتیبانی سونی نبود شرکتشون ورشکسته میشد !
اینی که نوکیا واقعاچی تولیداتشو خودش میزنه رو باید از مدیر عاملش پرسید
ولی فرق نوکیا با سونی اریکسون اینه که نوکیا محصولاتی رو که احتیاج داره می خره
ولی سونی اریکسون از شرکت مادر (سونی ) مورد حمایت قرار میگیره!!!!
در مورد بحث قیمت هم باید گوشی های مورد بحث بیان بازار و قیمتشون متعادل بشه (نه قیمت تولید اولیه )
اون موقع میشه در مورد قیمت و امکاناتشون کاملا بحث کرد
کسی جواب ما رو نداد ها:20:
نقل قول:
CMOS=سی ماسنقل قول:
به شخصه برام فرقی نمیکنه سونی از CCd استفاده کنه ، یا کموس
صفحه قبل خود جناب عالی تز دادی. هه هه. آلزایمرت حاد شده ها علی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر دفعه اسم نوکیا میاد منظورتون منم آره ؟
مگه سوی اریکسون به این چیزا احتیاج نداره؟نقل قول:
ولی فرق نوکیا با سونی اریکسون اینه که نوکیا محصولاتی رو که احتیاج داره می خره
درضمن اینو بدون که سونی نیومده که فقط اسمشو بندازه روی گوشیا. خوب پول خرج کرده مبخواد سود هم بکنه. این حرفا چرت دیگه چیه؟ محض رضای خدا که نیومده به اریکسون کمک کنه، یه خورده منطقی باشید عزیزان دل من
تا آخر 2008 صبر کن می بینیشنقل قول:
یکی از دوستان (فکر کنم فن بوی های سونی) ، اسم از 10 مگی سونی اورد............ داستان اون چیه............؟؟؟!!!
تا آخر 2008 صبر کن معرفی میشه و تا 2080 اگه صبر کنی به بازار میاد (تخصص سونی اریکسون رو در پا در هوا گذاشتن گوشی های معرفی شده حال میکنین !؟)نقل قول:
دقیقا مثل ایکس پریا!!!!!!!البته نوکیا هم اینبار برای ان96 داره این کار رو میکنه!