بابا بی خیال تموم شد رفت
منم تسلیت میگم
همدیگرو ماچ کنین
Printable View
بابا بی خیال تموم شد رفت
منم تسلیت میگم
همدیگرو ماچ کنین
فرانسه !!!نقل قول:
اين قدر تيم تو اين جام هستش كه ستاره داره كه تيم شما توش هيچ هستش فرانسه -ايتاليا-هلند-آلمان
اگه داشتن ستاره به تنهایی کافی بود که الان فرانسه هم این بالا بالا ها بود برادر
نقل قول:
ببخشيد اشتباه شد منظورم اسپانيا بود:31::31::31:
چه بد
اولین تیم مورد علاقم حذف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که رفتیم سرغ تیمهای دیگه
خوب خوب
المانی های زرافه خیلی با حال گفتی اینو جولین عزیز با شما کاملا موافقم!!!!
گریه ی اینا را هم خواهیم دید!!!!
این Pentoriko هم برای ما خط و نشون میکشه هی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی که ایتالیا حذف شد می ام اونجا تمام حرفهایی که بار ما طرفداران پرتغال از جمله خودم و جولین و rvin@ و سایر دوستان گفتین همین حرفها را در تاپیک خودتون هم میگیم!!!! وقتی حذف شدین!!! این قضیه برای طرفداران المان هم صدق میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:
ولی از این به بعد توی امضام خواهم نوشت به امید روز انتقام از المانیها:19:
ببخشید آقایی که اطلاعات فوتبالت فوران میزنه .نقل قول:
اولا باید به اطلاعتون برسونم اون پسر کوچولوی تیتیش مامانی که گفتی در حال حاضر بهترین بازیکن جهانه .
ثانیا اون موقع که آلمان قهرمان میشد شما هنوز بالای درخت بودی ، تو 2 دوره ی قبلی که در حد مقدونیه ظاهر شدن.
ثالثا گل بالاک هم که سالم نبود .
رابعا من نمیدونم ملت از چیه فوتبال آلمان خوششون میاد .
آلمان تیمیه که اصلا تماشاگر پسند بازی نمیکنه فقط فکر نتیجست . تمام طرفدارای آلمان طرفدارای نتیجه ان نه تیم ملی آلمان .
شکست پرتغال رو تسلیت میگم ان شاءالله دور بعدی .
حاجي من طرفدار المان نيستم اتفاقا منم مي گم المان وابسته با بالاك و چند تاس تاره هستنقل قول:
بعدشم به نظر مربي اوني هستش كه تيمش قشنگ بازي كنه و منحصر به يه بازيكن خاص مثله رونالدو نباشه
مثلا من ارسن ونگر را خيلي دوست دارم كه تونست با اين همه جوان كه اكثرشونم گمنام بودند اينجوري قشنگ بازي كنه
حتي بازي با منچستر كه اون همه بازيكن داره واقعا خيلي خوب بودند
اما وقتي بازي دوم پرتغال را نگاه كردم كه عين ... تو گل گير كرده بودند از اونجا فهميدم كه پرتغال وابسته به چند بازيكنه و نمي تونه تيمي خوب بازي كنه
در ضمن ياداور مي شوم كه چلسي تا الان به تيم نتيجه گرا معروف شده نه با تيمي كه قشنگ بازي مي كنه
سلامنقل قول:
قربون دهنتون باید حرفاتون را با اب طلا نوشت :11: تیمشون در حد قارچ هست:27:
حاجي كجاي حرفم خنده داره؟نقل قول:
تمام دفاع پرتغال توي چلسي بازي مي كنن( به جز يكي) بعدشم دروازهبان بديه( اسمش را مطمئن نيستم . ريكاردو هستش ديگه؟) يا رونالدو يا دكو بازم اسم ببرم؟
ولي المان چي به جز بالام و لمن و دو سه تاي ديگه
فرانسه: هانري و ترزهگه كه اصلا بازيش نمي دن يا بوفون و دو سه تا (اينو قبوال دارم كه از پرتغال بيشتر بازيكن داره ولي
اينو دقت كن كه بازيكن هاي فرانسه همه پا به سن هستن ولي پرتغال همه حوون هستند به جز دكو
ايتاليا هم مثله فرانسه هستش
به نظر هلند از پرتغال بهتره
هلند-پرتغال--اسپانيا-المان-ايتاليا-فرانسه (به نظر من اينجوري بگيم بهتره با توجه به الان و اينده ي انها)ي
لا اقل یه کسانی بیان اینجا به پرتغال بد و بیرا بگن که امیدی به تیمشون باشه.
همه تون حذفین دوستان. بعد از این باید دید هلند چیکار میکنه.