خیلی ممنون سودای عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط soda
ظاهرا این کرک براش کار کرد ودیگه سریال نمی خواد ولی نمی دونم از کجاش می شه فهمید محدودیت هاش هم برداشته شدن یا نه.
ممنون می شم در این مورد هم کمکم کنید.
Printable View
خیلی ممنون سودای عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط soda
ظاهرا این کرک براش کار کرد ودیگه سریال نمی خواد ولی نمی دونم از کجاش می شه فهمید محدودیت هاش هم برداشته شدن یا نه.
ممنون می شم در این مورد هم کمکم کنید.
گفتم كه من تست نكردم
احتمالا كركش درسته كه سريال نميخواد
حالا استفاده كن
اگه می شه درباره Kerio WinRoute Firewall و تفاوتش باKerioPersonal firewall یه توضیحی بدید
چه بلایی سر kerio persnal firewall اومده ؟
چرا ديگه تو سايت kerio خبری ازش نیست ؟
سلام
آخرین ورژن این نرم افزار را از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم فایل کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نفهمیدم این kerio winrout firewall همون kerio personal firewall سابق هست یا فرق میکنه ؟
اگه فرق میکنه پس kerio personal firewall کجاس ؟ چرا دیگه تو سایتش نیست ؟
دوست عزیز Kerio Winroute Firewall فایروالی مخصوص شبکه هست و من در چند تا پست قبل راجع بهش توضیحات مختصری دادم.نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
از چند وقت پیش (دقیقا تاریخش رو نمی دونم فکر کنم کمتر از یک سال باشه)شرکت kerio رسما پشتیبانی خودش رو از kerio personal firewall قطع کرد. و نسخه 4.2 آخرین نسخه kerio personal firewall هست. ولی مدت کمی از این اتفاق نگذشته بود که شرکت معتبر Sunbelt که خودش تولید کننده برنامه های امنیتی از جمله Counter Spy هست، امتیاز این برنامه رو خریداری کرد و اولین نسخه این فایروال رو با نام Sunbelt Kerio Personal Firewall 4.3 تولید کرد.
صفحه اختصاصی Sunbelt Kerio Personal Firewall رو می تونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید و آخرین نسخه اش رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
به نظر من از وقتی که کریو پشتیبانیش رو از فایروالش قطع کرده محبوبیت این فایروال هم کمتر شده . از لحاظ امنیتی هم شنیدم پایین تر اومده. الان بیشتر از outpost استفاده می کنن. ولی من خودم بخاطر راحتی استفاده، کریو یا همون Sunbelt kerio رو انتخاب کردم.
موفق باشید :happy:
آقا خیلی ممنون از جوابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط razel
لطفا شماره سریال ورژن 4.3.268 اون رو یکی بزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ENTEZAR