ميخوام 4 5 تا فيلم رو به 1 دي وي دي تبديل كنم كدوم تنظيمات نرم افزار رو يكي بذاره
ميخوام 4 5 تا فيلم رو به 1 دي وي دي تبديل كنم كدوم تنظيمات نرم افزار رو يكي بذاره
دوست عزیز پست 96 رو که توسط بنده نوشته شده یک مطالعه کن. در ضمن این برنامه تونایی تبدیل 4 ساعت فیلم رو داره اگر شما حجم بیشتری به اون بدهید فیلم شما افت کیفیت پیدا می کنه.نقل قول:
قسمت Resolution كدومش رو بذارم تا كيفيت معمولي بشه نه اينكه خيلي افت كيفيت پيدا كنهنقل قول:
دوست عزیز استاندارد برنامه رو بر روی همون full d1 720/576 بگذارید.نقل قول:
سلام
چه جوری میتونم رنگ یا اندازه زیرنویس sub رو تو این برنامه تغییر بدم
دوست عزیز زیرنویس های sub/idx چون یک غالب گرافیکی هست درحالت عادی قابلیت تغییر فونت و اندازه و رنگ رو نداره اما شما می تونی رنگ اون رو با ستفاده از برنامه زیر تغییر بدی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=272422
سلام.
پیغام نارنجی رنگ زیر برای چیه؟!
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش هم ارور زیر میاد و تبدیل انجام نمیشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر فیلم شما هیچ ایرادی در هنگام پخشبا پلیر نداشته باشه این ارور فکر کنم از زیرنویس شما باشه یک زیرنویس دیگه رو چک کنید.نقل قول:
سلام
من میخوام فیلم با کیفیت بالا رو به dvd تبدیل کنم مثلا 1080p ولی برنامه تا 720/576 بیشتر نداره حالا باید چکار کنم؟
با همین برنامه میشه تغیراتی داد یا برنامه دیگه ای سراغ دارین؟
مرسی
دوست عزیز افت کیفیت خوب دیده می شه اما نه اونقدر فکر کنم اگر تو تنظیمات شما تصویر رو بر روی 4.3 و بر رویletter box بگذارید بهترین نتیجه رو بدست میارید.نقل قول: