نقل قول:
یه سوال. موقعی که می خوام جهت هواپیما رو به هر سمتی (بالا ، پایین ، چپ ، راست) حرکت بدم وقتی کلید رو فشار می دم استیک کابین به حالت اولش بر نمی گرده و به حمون حالت باقی می مونه. و وقتی می خوام به جهت مخالف برگردونم هم طول می کشه هم بیشتر از مقدار نیاز حرکت می کنه.... در حالی که قبلا این طوری نبود.
توی تنظیمات کنترل میتونی این مشکل رو رفع کنی. ولی از دسته استفاده کن تا این مشکلات نباشه.
نقل قول:
مسئله دیگه این که من تا حدودی متوجه راهنمایی های خود بازی می شم و حرفهای استاد پرواز می فهمم. اما حوصله خوندن مطالب رو به زبان انگلیسی و ترجمه اونها و فهمیدنشون رو ندارم... می تونید جایی رو برای من معرفی کنید که این مطالب رو به فارسی برگردونده باشه؟ ممنون می شم.
من یک سری آموزشهای فارسی شده رو جمع کردم. فعلا که همین ها فقط هست. که اونها هم توی صفحه ی اوله. به خاطر درسهام فعلا نمیتونم بقیشو هم بزارم.
نقل قول:
مورد بعدی اینکه سرویس پک 1 و 2 رو به غیر از دانلود از کجا می شه تهیه کرد؟
به جای خریدن SP1 و 2 از مغازه ها یک Acclerator Pack بگیر که یک DVD هست و روی بازی نصب میشه که هم شامل SP1 میشه و هم SP2 و هم چیزهای دیگه.
نقل قول:
و مورد آخر اینکه از شما دوستان کسی آنلاین بازی می کنه؟ اگر بازی می کنه سرورش رو به من هم بگه...
من آنلاین بازی میکنم ولی خیلی کم. سالی ماهی یه بار.