نقل قول:
من لیست جهانی رو گفتم اگه این طوری باشه تو ایران که فقط نوکیا وسونی هست سامسونگ حتی 1 دونه هم تو لیست پرفروش های ایران نیست....
100 دفعه گفتم بازم میگم !
توی ایران اگه یه چیزی بین مردم جا بیفته حالا هرچه قدر هم بد باشه دیگه نمیشه به ماها فهموند که فلان چیز بده ! ( چون بیش از اندازه از خودراضی هستیم )
نقل قول:
من که از همون اولش گفتم گل کاشته...ولی نمیتونه نوکیا رو مغلوب کنه حتی اگه گوشی هاش بهتر از نوکیا هم باشه بازم نوکیا اینقدر طرف دار داره که گوشی هاش فروش بره....
میتونم منبع این حرفتونو معرفی کنین تا ما هم استفاده کنیم !
نقل قول:
خودت گفتی اون ویندوز موبایل سامسونگ دو برابر K800 فروش میکنه منم گفتم و میگم که تا Xperia هست این گوشی فروش زیادی نمی کنه اونم دو بربر K800 .... K800 که چند ماه اول بوده تو لیست های گوشی های پرفروش....
عزیز جان i550 ویندوز موبایل نیست و سیمبینه !!! نمیدونم اصلا چه ربطی به x1 داره تا هرچی میشه x1 میارین وسط ؟
نقل قول:
همه میدونن که موقعی که سامسونگ دوم شد موتورولا بد کار کرد نه این که سامسونگ خوب کار کرد...تو لیست گوشی های پر فروش هم که تا حالا سامسونگ نبوده غیر از اینه.البته تو 2007 ............. 16 درصد افزایش فروش سونی رو هم که قبول داری....
همه میدونن ؟ کی میدونه ؟ سامسونگ خوب کار نکرد ؟ عکس زیرو یه بار دیگه نگاه کن و میزان افزایش نفوذ سامسونگ توی سال 2007 ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل برادر شما حرف یک سری سایت که معلوم نیست صاحبش کیه قبول داری یا سمیناری که هزاران نفر میرن ببینن چه خبره ؟
من 2 تا عکس از MWC و 2 تا منبع مطمئن بهتون نشون دادم بازم میگین موتورولا بد کار کرد ؟ !!! موتورولا دوست داشت سامسونگ پشنش باشه ولی سامسونگ رد کرد ... الان هم با شرکت غولی به نام DELL قرارداد بسته و مطمئن باش دیگه نمیذاره از رتبه 3 بره پایینتر !!!
موتورولا بد کار کردو v3 زد و ..... / این جمع بندی مربوط به سال 2007 هست نه MWC
مگه فروش سونی اریکسون چند بوده که با وجود %16 افزایش هنوز رتبه 4 هست ؟
دوست من سامسونگ توی اروپا داره پادشاهی میکنه ...