متن من رو خوب بخون
بله من خودم میتسوبیشی و تویوتا رو برتر از پژو میدونم
ولی چرا تویوتا رو کسی نمی خواد منتاژ کنه ؟؟؟ و اینکه همون کمری 18 میلیونی توی ایران 40 میلیون در میاد برای چی هست ؟؟
و دوو سیلو هم که گفتم جنرال موتورز امریکا خریده که ما رو اوردیم به پژو
و تویوتا لند کروس هم به دلیل پایین بودن قیمت و کارای بالا برترین انتخاب شد یک اتومبیل نمیشه معروفیت ؟؟؟ بله همه میدوند تویوتا برترین فروش رو داره و هر سال در حال افزایش فروش هست در ان شکی نیست و شما کیا موتورز رو با تویوتا مقایسه میکنی :18: مثل اینکه من بگم بی ام دابلیو رو با فلوکس واگن مقایسه کنم دو اندیشه متفاوت
و کیا موتورز رو من کاملآ رد میکنم چون شرکتی هست مانند ایران خودرو که با پول دولت راه میره و به هیچ جا نمیرسه و همش دوپینگ دولت هست :41:
ماشینهای المانی بنز در 3 مدل c & e در ساوه استان مرکزی در حال منتاژ هست و قیمت تمام شده انها چیزی کمتر از وارداتی ان نیست :21:
سلام
اکه من متنوخوب نمیخونم شما که اصلا متن نگاه نمی کنی اولا من ریو با لوگان مقایسه کردم دوما اینکه شما نوشه بودی خودرو های اروپای بهتر از خودرو های آسیای که من تو جواب نوشتم اروپای داریم تا اروپای که در مثال خودرو های ژاپنی با فرانسوی مقایسه کردم (میگم که متن نگاه نمیکنی) بعدشم در اینکه خودرو های فرانسوی از نظر هزینه و اصطحلاک بسیار پر هزینه تر هستند اصلا شما بجای سیلو پراید با پژو405 مقایc