متاسفانه حقیقتهنقل قول:
Printable View
متاسفانه حقیقتهنقل قول:
سلامنقل قول:
دو ، سه روزی میشه که سرعت خیلی خوب شده ، نمی دونم شما چطور با 6KB دانلود می کنید ، زنگ بزنید
پشتیبانی
اینم سرعت دانلودم:
اینم چند ثانیه بعد :
موفق باشید
نقل قول:
منم نمی دونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ هم زدم تا دلت بخواد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی می گن مشکلی نیست و یا داره بر طرف میشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه کردم 3 ماه گرفتم .اگه نه تا الان عوض کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه نفر یه سرویس خوب معرفی کنه ؟ خسته شدم از این صبا....:2:
دوستان من 3-4 روزه سرعتم از 35 بیشتر نمیشه .
اگه میشه شما هم تست کنید تا بدونم مشکل از منه یا صبانت مشهد !
:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت صبا نت متاسفانه رویه جالبی رو در پیش گرفته
به دلیل پر بودن خطوط نمی تونه اکانت های جدید زیادی رو واگذار کنه یه همین دلیل با بازی در آوردن بر سر سرعت اینترنت مشترک های قدیمی رو حذف و به مشترک های جدیدی که در نوبت هستند خدمات میده حالا چرا ؟ الان می گم :
برخی از نمایندگان فروش صبا نت به خاطر آزاد نشدن پورت های مخابرات اعتراض کرده بودند که نمی تونند مثل سابق اکانت های این شرکت رو بفروشند برای همین صبا این حرکت رو انجام میده
الان سرعت دانلود 128 در مشهد شده 6 یعنی دقیقا مثل dial up بهشون هم که زنگ میزنی یا جواب نمی دن یا آسمون ریسمون به هم می بافن
دوستان من تو منطقه ازادی هستم اونجا چی سرعت کم میشه به من گفتند اونجا خلوته دو هفته ای ای دی اس الت رو راه میندازیم شرکت صبا نت
من هم مشهدم.قبلا سرعت دانلودم از55 پایین نمییامد ولی حالا شده 6 اگه تا هفته دیگه درست نشه من دیگه صبانت نمیگیرم.هر چی م زنگ بزنی فایده نداره.
منم کرج هستم وضعیت من جالبه تو همون ساعت 3-7 رایگان با نام کاربریguest سرعتم 50 به بالاست و با یوزر خودم کمتر از 10 .مشخص که نام کاربریمو محدود کردن حالا چرا نمیدونم
درود. من دیشب ساعت 12 داشتم از تورنت دانلود می کردم، سرعتم از 5 بالاتر نمی اومد، اگر هم می اومد به 10 می رسید دوباره سریع می اومد پایین، ولی ساعت 3 به بعد با اکانت شبانه با سعت 30 دانلود می کردم، این چه وضعیه که اینا در آوردن؟ ما رو خر فرض کردن؟