عزیز اگه با وجود همه ی کارایی که گفتم درست نشد برو به
HCU/SOFTWARE/microsoft/windows/current version/polisis/explorer
dword به نام NoFindو مقدار1 بساز.
Printable View
عزیز اگه با وجود همه ی کارایی که گفتم درست نشد برو به
HCU/SOFTWARE/microsoft/windows/current version/polisis/explorer
dword به نام NoFindو مقدار1 بساز.
دستتون درد نكنه . واقعا متشكرم . اين روش دومتون كار كرد . نميدونم چه طوري ازتون تشكر كنم . خيلي خيلي مــــــــــــــــــــــــ ـــــمنونم !!!
واقعا كه اين تاپيك كه زدين خيلي مفيده .... اميدوارم هميشه موفق باشيد .
ببخشيد من اينترنت اكسپلوررم يه مشكل داره كه وقتي به يه سايت ميري تعداد زيادي از عكس هاشو نميارم و من مجبورم تك تك روشون راست كليك كنم و اون گزينه اي كه براي ظاهر كردن عكس هست رو بزنم . دليل چيه ؟ در ضمن كيبورد من حرف هاي ك و ي رو عربي ميزنه . من اون برنامه هايي رو كه معرفي كرده بودين نصب كردم . اما فايده اين داشت . لطفا بگيد من اين فايل dll موجود در پوشه رو كجا كپي كنم كه اين مشكل حل بشه ؟
در ضمن حالا كه سرچ رو حذف كردم ، آيا يه نرم افزار خوب براي جايگزين كردنش مي شناسين به من معرفي كنين ؟
خواهش می کنم دوست من قابل شما را نداشت.نقل قول:
برای IEشما در آپشن برنامه و قسمت advanceتیک گزینه ی show picturesرابزنید چند صفحه قبل عکش هم گذاشتم.
در پوشه dllنیست یک ستاب+pdfاست شما بعد از نصب فارسی توجه کنید فارسی چون حالت عربی هم همراهش است و رفتن به کنرل پنل و قسمت تنظیمات زبان در حالی که در تب دوم و دیتیلز هستین بر روی عکس کی برد فارسی کلیک کنید و بعد addکنید .و از قسمت IMEبه طور پیش فرض وجود داره بعد برای استفاده اش باید تغییرات را در لنگویج بار ایجاد کنید تا به راحتی بین farsi-farsiو دیگر زیر مجموعه ی آن گردش کنید البته توضیحات کامل که در pdfبا تصویر هست اگر مشکلی بود در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با تشکر از شما واقعا این عنوان بهت می یاد ایشا الله که بشي یک کاره ي انجمن نرم افزار
اما سوالی که دارم فرض کن یه فایل دارم حالا نمی خوام فرضا کاري با رجیستریم داشته باشه و تغییراتي را اعمال کنه چي کار کنم که کارِي با رجستري نداشته باشه؟
از گوگل دسکتاپ استفاده کنید.نقل قول:
آيا يه نرم افزار خوب براي جايگزين كردنش مي شناسين به من معرفي كنين ؟
[ali]جان از لطفتون ممنونم درمورد سوالتون از run as..استفاده کنید بعد گزینه ی protct my computer...را علامت دار کنید .
سلام . ببخشيد كه دوباره مزاحم شدم . اين گوگل دسكتاپ رو دانلود و نصب كردم . اما وقتي توي سرچش مثلا مي نويسم home.png يا هر چيز ديگه هيچ چي پيدا نمي كنه . يه برنامه ديگه هم استفاده كردم اونم همين طوري . نميدونم چرا اينجوريه . اين مشكل رو حل مي كنم يه جا ديگه خراب ميشه . خلاصه ما رو ببخش اينقدر شما رو به زحمت مي اندازيم . :31:
پس از دانلود و نصب ، برنامه پويشگر آن شروع به جستجو در هارد ديسك و ايندكس فايلهاي موجود ميكند. مزيت اين برنامه تاثير بسيار كم در سرعت سيستم و همچنين عدم اشغال منابع سيستم است. ايندكس محتواي هاردديسك شما ممكن است ساعتها طول بكشد و شما ميتوانيد تعداد فايلهاي ايندكس شده را در صفحه اول جستجو ببينيد.
فايلهاي ايندكس و ديتابيس گوگل دسك تاپ در شاخه اي مشابه زير ذخيره ميشود
C:/Documents and Settings/YourUserName/Local Settings/Application Data/Google/Google Desktop Search
و البته اين آدرس با توجه به نام كاربري شما و پارتيشن نصب ويندوز ميتواند متفاوت باشد.
دستت درد نکنه.نقل قول:
لطف نبود داداش واقعیت بود باز مرسی بابت راهنمایت
سلام . ببخشيد من اين گوگل دسكتاپ رو نصب كردم . ايندكس هم شد . اما مثل اين كه اين فقط دسكتاپ رو سرچ مي كنه . چيكار كنم كل ويندوز رو سرچ كنه ؟